ΓΙΑ ΤΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ

Τιμά τον Μικερτζή ο Ιπποκράτης

* Σε φιλικό παιχνίδι την Κυριακή στο «Γ. Μητσιμπόνας»

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 17:40

Φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους και τους νέους του Ιπποκράτη θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή 28 Μαΐου και ώρα 10:30 π.μ. στο γήπεδο «Γιώργος Μητσιμπόνας».

Τιμώμενο πρόσωπο θα είναι ο Γιάννης Μικερτζής, ο οποίος για 35 χρόνια παίζει μπάλα στο τοπικό ποδόσφαιρο, ενώ παράλληλα έπαιξε μπάλα και στην…πίστα, διαπρέποντας ως τραγουδιστής. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του Ιπποκράτη αναφέρονται τα εξής:

«Με τον αγώνα νέων - παλαιμάχων θα κλείσει την πετυχημένη αγωνιστική του χρονιά ο Α.Ο. Ιπποκράτης, που θα τον φέρει και στην πιο πάνω κατηγορία. Παράλληλα οι υπεύθυνοι της ομάδας θα τιμήσουν και τον Γιάννη Μικερτζή για τα 35 και πλέον χρόνια της ποδοσφαιρικής του παρουσίας στην κιτρινόμαυρη ομάδα και όχι μόνο. Το λαρισινό ποδόσφαιρο τον απόλαυσε και με τα χρώματα του Τοξότη στις μεγάλες δόξες του, εποχές Δ' εθνικής. Η διπλή αυτή γιορτή θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 28 Μαΐου, στο γήπεδο Μητσιμπόνα Α' (μας το παραχώρησε και φέτος ευγενικά η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων) και θα αρχίσει στις 10.30 το πρωί.

Θα ξεκινήσουμε με την αναμέτρηση των νέων (κόουτς Θ. Κολονιώτης) κόντρα στους παλαίμαχους του Ιπποκράτη (κόουτς Ν. Κουτσιμάνης) και στη συνέχεια θα γίνει η αναμέτρηση ανάμεσα στους φίλους και παλιούς συμπαίκτες του Γιάννη Μικερτζή με τους οποίους αγωνίσθηκε τόσο στον Ιπποκράτη, όσο και στον Τοξότη (κόουτς Νίκος Αργυρούλης). Μπορούν να έρθουν και παίκτες που τον είχαν αντίπαλο όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα του νομού και όλοι μαζί να τον αποχαιρετίσουμε και ταυτόχρονα να τον τιμήσουμε στο επίσημο ποδοσφαιρικό του αντίο. Όλοι όσοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τον Γιάννη Μικερτζή (οι δηλώσεις συμμετοχής είναι πάρα πολλές), πρέπει να φροντίσουν να έχουν μαζί τους παπούτσια, κάλτσες και σόρτς. Μετά το τέλος του αγώνα όσοι το θέλουν, θα ακολουθήσει μίνι δεξίωση σε κατάστημα χορηγού της ομάδας μας.

Με την ελπίδα , οι καιρικές συνθήκες να βελτιωθούν, σας περιμένουμε και είναι σίγουρο πως θα περάσουμε καλά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass