ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΑΝ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Κατέκτησαν το τρόπαιο οι Αστυνομικοί

*Επικράτησαν στον χθεσινό τελικό των Αργυροχρυσοχόων με 2-1

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2017 22:18

Η ομάδα των Αστυνομικών αναδείχθηκε κυπελλούχος για τη φετινή σεζόν στο ποδόσφαιρο εργαζομένων, καθώς επικράτησαν στον χθεσινό τελικό που διεξήχθη στο «Γ. Μητσιμπόνας» των Αργυροχρυσοχόων με 2-1.

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στην επανάληψη καθώς στο πρώτο μέρος οι δύο φιναλίστ αρκέστηκαν στις ευκαιρίες. Η καλύτερη στιγμή για τους Αργυροχρυσοχόους σημειώθηκε στο 17’ όταν ο Μαλαβιέζος επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε άουτ, ενώ για τους Αστυνομικούς η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 37’ με τον Μαρογιάννη, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και έβγαλε την παράλληλη σέντρα για να απομακρύνουν οι αμυνόμενοι την τελευταία στιγμή.

Στο 55’ οι Αργυροχρυσοχόοι πέτυχαν γκολ με τον Μαλαβιέζο (προβολή στο σουτ του Γκαντούνα) αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Αντ’ αυτού στην αμέσως επόμενη φάση ο Κοτάκος, για λογαριασμό των Αστυνομικών, ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με κοντινό σουτ.

Στο 60’ επετεύχθη το δεύτερο τέρμα των Αστυνομικών με τον Κύρκο ο οποίος «έσπασε» το οφσάιντ, βγήκε τετ α τετ, απέφυγε τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλάσαρε σε κενή εστία.

Η απάντηση των Αργυροχρυσοχόων ήταν άμεση και δόθηκε στο 62’ από τον Μυλιώνη, ο οποίος με ωραίο μακρινό σουτ δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Ζεϊμπέκη μειώνοντας σε 2-1.

Από κει και πέρα το παιχνίδι άνοιξε με τις δύο ομάδες να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες κυρίως από την πλευρά των Αστυνομικών. Χαρακτηριστικό ήταν το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Μητσιάκου στο 75’ που πέρασε ελάχιστα άουτ, δύο τετ α τετ του Σταμούλη στο 81’ και στο 82’, αλλά και το κοντινό σουτ του Κοτάκου στο 90’.

Έτσι το 2-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τους Αστυνομικούς να πανηγυρίζουν την κατάκτηση του τροπαίου.

Το αγώνα διηύθυνε ο κ. Καραθάνος με βοηθούς τους κ. Πάλλα και Μπουρονίκο.

ΑΡΓΥΡΟΧΡΥΣΟΧΟΟΙ: Καγκελάρης, Φώλιας, Ντούμος, Παπαδημητρίου, Ντίνας, Χατζηλιάδης, Γαλατσίδας, Σουρμελής, Μαλαβιέζος, Μηλιώνης, Γκαντούνας (Κακαράντζας, Παπαγεωργίου, Βελετάνης, Τάχατος, Μαγκούτας, Χατζούλης, Ρότσι).

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ: Ζεϊμπέκης, Λυκοκώστας, Κύρκος, Μάγκας, Στατήρης, Παπακανάκης, Σταμούλης, Γεωργαντάς, Μαρογιάννης, Κοτάκος, Πρασσάς (Καρακώστας, Παπαϊωάννου, Λέντζας, Ξηρομερίτης, Μητσιάκος, Τσαμούρας, Μπέκος).

ΟΙ ΑΠΟΝΟΜΕΣ

Μετά τον τελικό ακολούθησαν οι απονομές κυπέλλων και μεταλλίων σε νικητές και ηττημένους από τον δημοτικό σύμβουλο εντεταλμένο σε θέματα αθλητισμού κ. Κωσταρόπουλο και τον προϊστάμενο του τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Λαρισαίων κ. Τσίρκα. Το «παρών» έδωσε και ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας κ. Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος συνεχάρη την ομάδα των Αστυνομικών για την επιτυχία της. Επίσης έγιναν και δύο τιμητικές απονομές από την ομάδα των Αργυροχρυσοχόων, στον πρόεδρο κ. Γουργιώτη και τον γ. γραμματέα κ. Ραχμανίδη για την πολύτιμη προσφορά τους.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass