ΜΕ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗ Ο Α.Ο.ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ

Εδεσε... Κώτσ(ι)ο τον προπονητή

* Θαν. Τόλιας: «Τη νέα χρονιά θα είμαστε καλύτεροι»

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2017 22:00

Για ένα ακόμη χρόνο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βαγγέλης Κώτσιος θα είναι ο... καπετάνιος που θα κληθεί να οδηγήσει το καράβι του Α.Ο.Ελευθεραί, στο λιμάνι της Α’ τοπικής κατηγορίας.

Τα «Λιοντάρια» δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν τον στόχο της ανόδου από την Α1 ΕΠΣΛ στη μεγάλη τοπική κατηγορία, όμως η σχέση ανάμεσα στους διοικούντες και στον προπονητή, ήταν και παραμένουν άριστες.

Ο Λαρισαίος τεχνικός χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας τον Θανάση Τόλια, ο οποίος για το αν ανανεωθεί ή όχι η συνεργασία με τον Βαγγέλη Κώτσιο, τόνισε τα εξής: «Ο Α.Ο.Ελευθεραί λειτουργεί από την πρώτη ημέρα της ιδρυσής του με βάση αρχές, που δεν έχουν να κάνουν μόνο με το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Για εμάς πάνω από όλους και από όλα, είναι το χωριό που θέλουμε να τον δίνουμε ζωντάνια με την ομάδα μας, αλλά και οι ανθρώπινες σχέσεις με τις ομάδες που είμαστε αντίπαλοι μόνο για 90’. Το αν θα πετύχουμε ή όχι τους στόχους μας, αυτό έχει δευτερεύουσα σημασία. Πρώτα θέλουμε να περνάμε ευχάριστα τα Σαββατοκύριακα και μετά έρχονται και τα υπόλοιπα. Θα ζήσουμε και χαρές, θα στεναχωρηθούμε, θα αδικηθούμε, θα κάνουμε και λάθη, αλλά μας ενδιαφέρει να είμαστε αληθινοί, αξιοπρεπείς και να παλεύουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Μέσα σε αυτό το πνεύμα ταιριάζει ο Βαγγέλης Κώτσιος, που θα είναι ο προπονητής μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, εκτός αν ο ίδιος επιθυμεί να «χωρίσουμε».

Και αυτό αν γίνει, πάλι φίλοι θα παραμείνουμε διότι μας ενώνουν πολλά και μας χωρίζουν πολύ λίγα.

Εντός των ημερών θα συναντηθούμε στο Ελευθεραί, για να δώσουμε τα χέρια και θα ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Τη νέα χρονιά θα είμαστε καλύτεροι, γιατί μέσα από τα λάθη μας πολλά μπορούμε να διορθώσουμε και με σοβαρότητα, θα δώσουμε τη μάχη της ανόδου στην Α’ ΕΠΣΛ».

ΧΡ.ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass