ΜΕ ΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ

ΑΕΛ: Αρχίζει ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

* Γ. Νάκας: «Προτεραιότητα η διοικητική και οικονομική οργάνωση»

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 22:02

Η φετινή χρονιά έκλεισε με θετικό πρόσημο για την ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ, η οποία στην παρθενική της εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία πραγματοποίησε μία αξιόλογη πορεία, ειδικά στον α’ γύρο είχε θέση πλέι οφ, και εκ κατακλείδι κατάφερε να πετύχει τον στόχο της άνετης παραμονής, που είχε θέσει εξ αρχής.

Τα βλέμματα των ανθρώπων του συλλόγου στρέφονται πλέον στη νέα σεζόν, η οποία θα είναι το ίδιο απαιτητική, ανεξάρτητα από το πώς θα οριοθετηθούν οι στόχοι. Σχολιάζοντας τόσο τη φετινή χρονιά όσο και το πώς σκιαγραφείται η επόμενη ημέρα, ο γ. γραμματέας της Ερασ. ΑΕΛ, Γιώργος Νάκας επισήμανε μεταξύ άλλων στην «Ε» τα εξής:

«Υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση από την εικόνα της ομάδας τη φετινή χρονιά, γιατί αγωνιστικά επιτεύχθη ο στόχος της παραμονής και μάλιστα άνετα. Η πορεία ήταν καλύτερη του αναμενομένου, ιδιαίτερα στον α’ γύρο ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε, ενώ στον β’ γύρο σημειώθηκε μία κάμψη αλλά ήταν απόλυτα φυσιολογική. Το πρόσημο γενικά για όλη τη χρονιά είναι θετικό, σε μια κατηγορία που δεν είχε παίξει ποτέ η ΑΕΛ.

Σε διοικητικό επίπεδο ήταν ένα τεστ για μας, γιατί μάθαμε πολλά αυτή τη σεζόν. Σε αρκετά ματς μάς βοήθησε ο κόσμος, αλλά θα περιμέναμε ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια κι αυτό μας προβλημάτισε.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και σε όλο το τιμ, γιατί το αποτέλεσμα πιστώνεται κυρίως σ’ αυτούς, οι οποίοι είχαν ένα πάρα πολύ καλό κλίμα, που βοήθησε την ομάδα στις δύσκολες στιγμές.

Σε ό,τι αφορά στη συνέχεια έχουμε μπει σε διαδικασία οργάνωσης για τη νέα χρονιά, έτσι ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί αντάξια των προσδοκιών. Θέλουμε μέσα από την σωστή οργάνωση να διορθώσουμε τα όποια λάθη έγιναν φέτος. Τις επόμενες ημέρες θα μπούμε σε διαδικασία στελέχωσης της ομάδας» σχολίασε ο Γιώργος Νάκας.

Ερωτηθείς για το αν θα ανανεωθεί η συνεργασία με τον τεχνικό Αβραάμ Παπαδόπουλο είπε πως «είμαστε ικανοποιημένοι από τη συνεργασία μας και τη δουλειά του, αλλά δεν μπορούμε να πούμε ακόμα ούτε ναι ούτε όχι. Πρέπει πρώτα να οριοθετήσουμε τους οικονομικούς, οργανωτικούς και διοικητικούς στόχους. Βρισκόμαστε ήδη σε επαφές με ανθρώπους για την οικονομική στήριξη της ομάδας προκειμένου να βάλουμε το πλαίσιο για τη νέα σεζόν. Ευχαριστούμε τους χορηγούς που μας στήριξαν την φετινή σεζόν και πιστεύω να υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ανταπόκριση τη νέα χρονιά».

Τέλος αναφορικά με τις αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό ο Γιώργος Νάκας επισήμανε ότι σίγουρα κάποιοι παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν, ωστόσο στη φιλοσοφία των ανθρώπων του συλλόγου είναι να διατηρείται πάντα ο κορμός. Το σίγουρα μέχρι τώρα είναι ότι ο Θορστέινσον δεν θα βρίσκεται στη «βυσσινί» οικογένεια στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

ΑΥΡΙΟ Ο 2ος ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ

Αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί ο 2ος αγώνας των πλέι οφ της Α2 Εθνικής για την ανάδειξη της ομάδας που θα ακολουθήσει τον Πανιώνιο στην Α1 Εθνική. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.0 στο «Π. Νικολαϊδης» όπου ο Φάρος Κερατσινίου θα υποδεχθεί τον Ηρακλή με διαιτητές τους κ. Μπήτη, Παναγιώτου, Παντελίδη. Σημειώνεται ότι ο Φάρος επικράτησε 79-70 του Ηρακλή στο Ιβανώφειο στον πρώτο αγώνα για τα play offs της Α2 και πήρε προβάδισμα με 2-1 στη σειρά των αγώνων.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass