ΣΤΙΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

H ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε. στηρίζει τους παλαίμαχους της ΑΕΛ

Δημοσίευση: 23 Μαϊ 2017 15:35

Για ακόμη μια φόρα η Εταιρεία Διανομής Φυσικού Αερίου ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες της ομάδας παλαίμαχων της ΑΕΛ για κοινωνικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας.

Στα γραφεία της εταιρείας πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του γενικού διευθυντή κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της Εταιρείας, με τους εκπρόσωπους της ομάδας παλαίμαχων της ΑΕΛ κ. κ.Παραφέστα Παναγιώτη, Σελιώνη Ηλία και Ντόσα Χαράλαμπο. Οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων, αρχικά ευχαρίστησαν την ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε., για τη συνδρομή της, υπογραμμίζοντας τον σημαντικό ρόλο που έχει διαδραματίσει η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στην υλοποίηση των φιλανθρωπικών δράσεων της ομάδας των παλαίμαχων της ΑΕΛ. Τέλος, οι εκπρόσωποι των παλαίμαχων της ΑΕΛ, αναφέρθηκαν στις προγραμματισμένες δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που πρόκειται να συμμετάσχουν.

Στόχος της ΕΔΑ ΘΕΣΣ Α.Ε είναι η ενίσχυση του ευ αγωνίζεσθαι στον αθλητισμό ενισχύοντας συστηματικά τις κοινωνικές εκδηλώσεις και το αθλητικό ήθος. Η στήριξη αθλητικών φορέων, που συνεισφέρουν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, αποτελεί για την ΕΔΑ ΘΕΣΣ πράξη ευθύνης που προάγει τη συνολική ανθρώπινη και πολιτιστική παραγωγή στην κοινωνία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass