ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ 1-0 ΣΤΗ ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΜΩΝΥΜΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Ο Δαμασιακός στην Α' ΕΠΣΛ

*Βούναινα και Αμπελωνιακός έκαναν το χρέος τους αλλά η ομάδα του Κώστα Καζάκη αποδείχθηκε συνεπής στο ραντεβού της *Ονομάζεται «Δημήτριος Κακαγιάννης» το γήπεδο Συκουρίου *Λύθηκε η συνεργασία Κισσάβου-Τσέτσιλα *Αρχίζουν σήμερα (17.30) τα μπαράζ της Β' ΕΠΣΛ

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2017 22:14

Το γκολ του Ραπτοτάσιου στο 66' αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στον Δαμασιακό το πολυπόθητο εισιτήριο της ανόδου στη μεγάλη τοπική κατηγορία. Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Καζάκη κέρδισε με 1-0 μέσα στη Νεάπολη την ομώνυμη ομάδα και επέστρεψε στα σαλόνια του τοπικού ποδοσφαίρου μετά από ένα χρόνο.

Από την άλλη πλευρά Βούναινα και Αμπελωνιακός έκαναν το χρέος τους κερδίζοντας την Αμπελιά με 3-2 και το Αβέρωφ με 4-1 αντίστοιχα, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν τον στόχο τους αφού στην τριπλή ισοβαθμία υπερτερεί ο Δαμασιακός που καταλαμβάνει τελικά την 3η προνομιούχο θέση.

Το χθεσινό παιχνίδι στο γήπεδο Νεάπολης είχε δύο όψεις με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τελικά μία αγχωτική νίκη κι αυτό γιατί έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, με τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις στο τελικό αποτέλεσμα και να πάνε πολύ πιο άνετα στη νίκη. Είναι χαρακτηριστικά τα τετ α τετ των Ραπτοτάσιου (4') και του Μπακαΐμη (20') καθώς και τα επικίνδυνα σουτ των δύο προαναφερομένων στο 25' και στο 37' αντίστοιχα. Η μεγαλύτερη όμως ευκαιρία χάθηκε λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Καρατζιόλη να σημαδεύει με κοντινή κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός δεν μπήκε το ίδιο ζεστά στο παιχνίδι όπως στο πρώτο μέρος. Έτσι έδωσε τη δυνατότητα στη Νεάπολη να απειλήσει επιθετικά με τον Κατσαμάκα.

Τελικά στο 66' ο Καρατζιόλης έβγαλε μία μπαλιά στον κενό χώρο, ο ταχύτατος Ραπτοτάσιος μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1.

Δύο καλές στιγμές με τους Ραπτοτάσιο στο 73' και τον Α. Λέτσιο στο 78' για να «κλειδώσουν» τη νίκη αλλά πέρασαν κι αυτές ανεκμετάλλευτες.

Τελικά το 0-1 διατηρήθηκε με τον Δαμασιακό να πανηγυρίζει την επιστροφή του στην Α' Ερασιτεχνική κατηγορία.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γεωργίου με βοηθούς τους κ. Παπαδημητρίου και Καραμπούλα (πολύ καλοί).

ΝΕΑΠΟΛΗ (Παναγιωτόπουλος, Μανδραβέλης, Κοσμάς, Καρανικολός, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Μπέης, Καλόγηρος (60' Χαρούλης), Κατσαμάκας, Μανώλης, Γαρυφαλλόπουλος (66' Βράνας).

 ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ: Μιγδάνης, Μπακαίμης, Μόκας, Κ. Λέτσιος, Τσιάλτας, Ραπτοτάσιος (85' Δούκας), Τιούτιος, Α. Λέτσιος (90'+1' Γ. Λέτσιος), Λούτσος, Καρατζιόλης, Ντόκος.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΗΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟ

Η σημερινή ημέρα θα είναι μία ξεχωριστή ημέρα για την ομάδα του Κισσάβου και όχι μόνο, καθώς το γήπεδο του χωριού θα ονομαστεί «Δημήτριος Κακαγιάννης», στη μνήμη του επί 40 χρόνια προέδρου του Κισσάβου, ενός από τους μακροβιότερους προέδρους στο τοπικό ποδόσφαιρο, με πολύ μεγάλη προσφορά. Η τελετή της ονοματοδοσίας θα γίνει στο ημίχρονο της φιλικής αναμέτρησης Νέων-Παλαιμάχων του συλλόγου που θα ξεκινήσει στις 6.00 το απόγευμα.

Εν τω μεταξύ με την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ολοκληρώθηκε και η συνεργασία του Κισσάβου Συκουρίου με τον τεχνικό Δημήτρη Τσέτσιλα, μετά από μία επιτυχημένη χρονιά, στην οποία η ομάδα πέτυχε την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Στην ανακοίνωσή του ο Μακρυχωρίτης τεχνικός αναφέρει τα εξής:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της διοίκησης για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη φετινή χρονιά, μια χρονιά που παρά τις όποιες δυσκολίες στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και υλοποιήθηκε ο αρχικός στόχος που ήταν η άνοδος στην παραπάνω κατηγορία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο του Συκουρίου που αποτέλεσε τον 12ο παίκτη της ομάδας και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Το μεγαλύτερο ευχαριστώ όμως ανήκει στους παίκτες, στους οποίους και οφείλεται στον μεγαλύτερο βαθμό η τεράστια αυτή επιτυχία. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος καθώς συνεργάστηκα με καλά παιδιά, άριστους χαρακτήρες τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών.

Με την παρούσα κατάσταση δεν μπορώ να δώσω κάτι άλλο και αποχωρώ από τον σύλλογο.

Εύχομαι ολόψυχα καλή πορεία στον Κίσσαβο στα σαλόνια της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται».

ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αμπελωνιακός – Αβέρωφ              4-1

Γόννοι - Ηρακλής Λάρ.    0-4

Κιλελέρ – Γλαύκη              3-0 (ά.α.)

Ολύμπικ/Ν. Καρυές- Χάλκη          3-0 (ά.α.)

Πουρνάρι – Φιλοκτήτης 2-4

Βούναινα – Αμπελιά        3-2

Ραχούλα – Ελευθεραί     1-3

Αγ. Ανάργυροι – Συκούριο            3-1

Νεάπολη – Δαμασιακός 0-1

Η ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.     86-21     83

Συκούριο             70-31     69

Δαμασιακός        64-39     61

-----------------------------------

Βούναινα            65-45     61

Αμπελωνιακός   51-33     61

Φιλοκτήτης         54-33     59

Αμπελιά               48-34     56

Ελευθεραί           57-47     54

Νεάπολη             45-33     50

Γόννοι   39-37     50

Κιλελέρ 47-37     48

Ολύμπικ/Ν. Καρυές         58-47     46

Άγ. Ανάργυροι    49-40     44

-----------------------------------

Πουρνάρι            52-62     37

Αβέρωφ               37-60     36

Ραχούλα              42-72     35

*Χάλκη και Γλαύκη αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗΝ Β' ΕΠΣΛ

Αρχίζουν σήμερα (17.30) τα μπαράζ στην Β' ΕΠΣΛ που θα κρίνουν αφενός τη μία ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου και αφετέρου τις δύο που θα πάρουν τον δρόμο του υποβιβασμού. Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Μπαράζ ανόδου

Μελισσοχώρι - Αμπελόκηποι (γήπ. Γιάννουλης)

Μπαράζ παραμονής

Χαραυγή - Ομόνοια (γήπ. Μελισσοχωρίου)

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass