ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (17.30) ΣΤΗ 2η ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣΛ

Στη Γιάννουλη δοκιμάζεται ο Αχιλλεάς Φ.

*Ενώ ο Δωτιέας Αγιάς αγωνίζεται στην Τσαριτσάνη με αντίπαλο τον Οικονόμο *Λύθηκε η συνεργασία Μακρυχωρίου-Μπουρνάκα *«Λευκή» ισοπαλία χθες σε Καλοχώρι και Ν. Πολιτεία στα πλέι άουτ

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2017 22:10

Με τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ συνεχίζεται σήμερα η μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία. Ο πρωτοπόρος Αχιλλέας δοκιμάζεται στη Γιάννουλη όπου θα αντιμετωπίσει τη Δήμητρα με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου του, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς θα αγωνιστεί στην Τσαριτσάνη κόντρα στον Οικονόμο.

Το πρόγραμμα (17.30) και οι διαιτητές έχουν ως εξής:

Οικονόμος - Δωτιέας Αγιάς: Κορέστης, Πατέτσος, Δεδικούσης

Δήμητρα Γιάνν. - Αχιλλέας Φ.: Μπουρουζίκας, Καραγιάννης, Αρχοντής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   2-0     14

-----------------------

Δωτιέας Αγιάς         2-0     8

Δήμητρα Γιάνν.        0-2     1

Οικονόμος     0-2     0

ΤΑ ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκαν οι χθεσινές αναμετρήσεις της 2ης ημέρας των πλέι άουτ στη μεγάλη τοπική κατηγορία.

Στο Καλοχώρι η τοπική Αναγέννηση και η Λάρισα 2012 έμειναν για τρίτη φορά φέτος στο 0-0, καθώς με το ίδιο σκορ είχαν τελειώσει και οι δύο αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Στο 23’ η Λάρισα 2012 είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Π. Κίτσιο, το διαγώνιο σουτ του οποίου πέρασε ελάχιστα έξω από το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας, ενώ στο 58’ σημειώθηκε μία πολύ καλή φάση για τους γηπεδούχους, όταν μετά από ενέργεια του Τσιαντούλη, ο Τσιάτας από πολύ καλή θέση έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 80’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στον Τσιάτα, αλλά ο διαιτητής κ. Στάικος που ήταν πολύ κοντά στη φάση έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση, ενώ στο 88’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσεκούρας από την Αναγέννηση.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος (84’ Λάιος), Λιούσκας, Νεστορίδης, Σαΐτης, Τσεκούρας, Μπούνα (46’ λ.τ. Δάκτυλας), Τσιαντούλης, Σαμπάνης, Τσιάτας, Κόκοβας (66’ Μάρκου)

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Θωμ., Φλώρος Παντ., Φλώρος Αντ., Σκέντζας, Κίτσιος Π., Φλώρος Παν. (90’ Ιορδανίδης), Κριεμάδης, Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Δ. (66’ λ.τ. Μπαστούνης), Δαλαμπύρας, Γεωργούλας Θεόδ.

***

Χωρίς τον τεχνικό Γιάννη Μπουρνάκα στον πάγκο της ομάδας αγωνίστηκε χθες στη Ν. Πολιτεία ο Αετός Μακρυχωρίου, καθώς οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους. Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Μπουρνάκας είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας προς τα τέλη Οκτωβρίου.

Οι γηπεδούχοι ήταν δραστήριοι και είχαν κάποιες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τους Φούντα και Κυριάκο. Στο 20’ ζήτησαν πέναλτι στον Φούντα, αλλά ο διαιτητής κ. Γιάντσης έκρινε ότι δεν υπήρχε παράβαση. Μία πολύ καλή κεφαλιά είχαν οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος με τον Τζίκα. Η Αστραπή ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 87’ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Χασιώτης.

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Σιάρκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Βενέτης, Μπατζέλας, Μπέτσης, Καλτσάς (88’ Χλωρός), Κυριάκος, Φούντας.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ: Μπαταβάνης, Μάντζαρης, Γκαμπέτας, Δάσσιος, Χριστιανίδης (46’ Τίκος), Αργύρης, Παυλόπουλος, Τέας (85’ Σαμαράς), Τζίκα Ιλ. (75’ Νικολαΐδης), Πάσιος, Φουσίκας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Καλοχώρι - Λάρισα 2012   0-0

Αστραπή Ν. Π. - Μακρυχώρι        0-0

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καλοχώρι      1-0     7

Λάρισα 2012 0-0     3

Μακρυχώρι   0-1     2

----------------------

Αστραπή Ν.Π.         0-0     1

*Εκκρεμεί η απόφαση για το παιχνίδι Λάρισα 2012-Αστραπή Ν.Π.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (21/5, 17:30)

Λάρισα 2012 - Μακρυχώρι

Καλοχώρι - Αστραπή Ν. Π.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass