Η «Ε» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ

Ποια η πρόταση στον Δημήτρη Κολοβέτσιο

*Κούγιας: «Έχουμε δώσει τα χέρια με τον Αγρόδημο»

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 18:00

Μεγάλος φετινός μεταγραφικός στόχος της ΠΑΕ ΑΕΛ δείχνει να είναι ο Λαρισαίος αμυντικός της ΑΕΚ Δημήτρης Κολοβέτσιος από τον οποίο θέλει ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους να ξεκινάει η ομάδα του.

Ο παίκτης δεν έχει απαντήσει στην πρόταση που του έκανε η ΠΑΕ ΑΕΛ αφού προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του με την ΑΕΚ αλλά παράλληλα εξετάζει και προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι δεδομένο στην περίπτωση του Κολοβέτσιου.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες η ΠΑΕ ΑΕΛ κατέθεσε πρόταση στον Κολοβέτσιο 195.000 ευρώ για ένα χρόνο και 525.000 ευρώ για τρία χρόνια ενώ υπάρχει πριμ Ευρώπης αλλά και ακόμα πριμ κυπέλλου και πριμ πρωταθλήματος.

Συζήτηση έγινε και με έναν άλλο Λαρισαίο τον Βαγγέλη Μόρα που αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού αλλά δεν του έχει κατατεθεί οικονομική προσφορά.

Ένας ακόμα παίκτης που δείχνει να απασχολεί την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι αυτός του Απόλλωνα Λάρισας (κορυφαίος παίκτης τη φετινή σεζόν) Χρήστου Αγρόδημου και με αφορμή μια δήλωσή του ότι δεν ξέρει αν θα πάει στην ΑΕΛ ο ιδιοκτήτης της ομάδας Αλέξης Κούγιας σε δήλωσή του στην «Ε» υποστήριξε τα εξής: «Εκπλήσσομαι για τη δήλωση του Αγρόδημου γιατί έχω κάνει τρία ραντεβού μαζί του. Το πρώτο στη Γιάννουλη πριν τρεις μήνες, το δεύτερο πριν 15 μέρες και το τρίτο το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί του Νεμπεγλέρα παρουσία του συμπαίκτη του στον Απόλλωνα Λάρισας Τάσου Κυριάκου αλλά και του Τάκη Παραφέστα. Τον θεωρώ παίκτη της ΑΕΛ ήδη και του ευχήθηκα καλορίζικος και αρχηγός στην ομάδα. Όταν δίνουν οι άνδρες τα χέρια πιστεύω ότι τηρούν τις συμφωνίες».

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ

Εκτός από τους μεταγραφικούς στόχους στην ΑΕΛ υπάρχουν δύο ακόμα θέματα που προσπαθούν να επιλύσουν . Το πρώτο είναι η πρόσληψη ενός προπονητή τερματοφυλάκων και το δεύτερο ο τόπος της προετοιμασίας της ομάδας. Αυτή τη στιγμή από Ελλάδα γίνονται προσπάθειες η ομάδα να κάνει προετοιμασία στο Καρπενήσι ενώ από εξωτερικό οι υπεύθυνοι εξετάζουν κέντρα σε Βουλγαρία και Πολωνία .Θα εξαρτηθεί η επιλογή και από τα φιλικά παιχνίδια που θα μπορέσει να δώσει η ομάδα.

Του Σωτ. Κέλλα

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass