ΑΝΟΙΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΥΛΑΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ (17.30)

Αρχίζουν οι μάχες σε πλέι οφ και πλέι άουτ

*Προτελευταία στροφή σήμερα στην Α1 ΕΠΣΛ (17.30) με κομβικής σημασίας παιχνίδια *Διεξάγεται σήμερα ο αγώνας μπαράζ της Φ’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στη Μάνδρα και τον Ιπποκράτη (γήπ. Γιάννουλης, 17.00)

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2017 15:10

Στην τελική ευθεία μπαίνει σήμερα η διαδικασία ανάδειξης του φετινού πρωταθλητή στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία μέσω των πλέι οφ, καθώς και των τριών από τις τέσσερις ομάδες που θα οριστικοποιήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία μέσω των πλέι άουτ αντίστοιχα. Η 1η αγωνιστική των δύο μίνι πρωταθλημάτων διεξάγεται σήμερα (17.30) με το ενδιαφέρον να είναι έντονο ειδικά στα πλέι άουτ όπου η βαθμολογική διαφορά των ομάδων είναι μικρή.

Σχετικά με τα πλέι οφ ο πρωτοπόρος Αχιλλέας Φαρσάλων έχει ένα σημαντικό προβάδισμα 6 βαθμών από τον δεύτερο Δωτιέα Αγιάς, το οποίο θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει για να φτάσει γρήγορα και με ασφάλεια στον στόχο του. Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα θα φιλοξενήσει σήμερα τον Οικονόμο Τσαριτσάνης που τερμάτισε στην 4η θέση, ενώ στην Αγιά, ο Δωτιέας θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Δήμητρα Γιάννουλης, που κατέλαβε την 3η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Σε ό,τι αφορά στα πλέι άουτ, η μάχη της παραμονής αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστική. Η Αναγέννηση Καλοχωρίου ξεκινάει στην κορυφή του ειδικού βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Αστραπή Ν. Πολιτείας από την τελευταία θέση, ωστόσο οι αποστάσεις των ομάδων δεν επιτρέπουν κανέναν εφησυχασμό, καθώς οποιοδήποτε «στραβοπάτημα» μπορεί να ανατρέψει ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα.

Στο Μακρυχώρι, ο τοπικός Αετός θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Καλοχωρίου, ενώ στο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’ η Λάρισα 2012 θα αντιμετωπίσει την Αστραπή Ν. Πολιτείας.

Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα (17.30) και οι βαθμολογίες:

ΠΛΕΪ ΟΦ

Δωτιέας Αγιάς - Δήμητρα Γιάνν.

Αχιλλέας Φ. – Οικονόμος

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   11

-----------------------

Δωτιέας Αγιάς         5

Δήμητρα Γιάνν.        1

Οικονόμος     0

ΠΛΕΪ ΑΟΥΤ

Λάρισα 2012 - Αστραπή Ν. Π. (γήπ. «Γ. Μητσιμπόνας» Α’)

Μακρυχώρι - Καλοχώρι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Καλοχώρι      3

Λάρισα 2012 2

Μακρυχώρι   1

----------------------

Αστραπή Ν.Π.         0

ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ Α1 ΕΠΣΛ

Καθοριστικής σημασίας παιχνίδια, τόσο στο κυνήγι της 3ης θέσης, που οδηγεί στην άνοδο, όσο και της 13ης, που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, περιλαμβάνει η σημερινή 33η (προτελευταία) αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Ερασιτεχνικής κατηγορίας (17.30).

Στη μάχη της ανόδου τα Βούναινα, που βρίσκονται στην 3η προνομιούχο θέση, δοκιμάζονται στη Νεάπολη κόντρα στον ήδη πρωταθλητή Ηρακλή Λάρισας και θέλουν τη νίκη για να κάνουν ένα αποφασιστικό βήμα προς την επίτευξη του στόχου τους. Ο Δαμασιακός που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την 3η θέση θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση Πουρναρίου η οποία καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να μην χάσει το τρένο της παραμονής, όπως επίσης ο Αμπελωνιακός που τρέφει μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο θα υποδεχθεί τη Δόξα Ραχούλας η οποία παίζει το τελευταίο της χαρτί για τη σωτηρία. Δύο αναμετρήσεις που παρουσιάζουν σημαντικό βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Στη Μελιβοία, ο Φιλοκτήτης θα αντιμετωπίσει το αδιάφορο βαθμολογικά Κιλελέρ στην ύστατη προσπάθεια της ομάδας των παραλίων να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της 3ης θέσης, ενώ ο Ατρόμητος Αγ. Αναργύρων θα δώσει μία ακόμα μάχη για να «κλειδώσει» τη 13η θέση, που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, αυτή τη φορά μέσα στο Ελευθεραί.

Στο Αβέρωφ η ομώνυμη ομάδα θα υποδεχθεί την Ολύμπικ/Ν. Καρυές με τους γηπεδούχους να έχουν θεωρητικά ελπίδες παραμονής, αλλά η θέση τους δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια.

Τέλος στο Συκούριο ο τοπικός Κίσσαβος θα αναμετρηθεί με τον Όλυμπο Γόννων, ενώ Αμπελιά και Νεάπολη έχουν ήδη τους τρεις βαθμούς στο τσεπάκι τους λόγω Γλαύκης και Χάλκης αντίστοιχα.

Το σημερινό πρόγραμμα (17.30) και η βαθμολογία:

Αμπελωνιακός – Ραχούλα

Αβέρωφ – Ολύμπικ/Ν. Καρυές

Δαμασιακός – Πουρνάρι

Φιλοκτήτης – Κιλελέρ

Ελευθεραί – Αγ. Ανάργυροι

Συκούριο – Γόννοι

Ηρακλής Λάρ. - Βούναινα (γήπ. Νεάπολης Α’)

Αμπελιά – Γλαύκη δ.δ.

Χάλκη – Νεάπολη δ.δ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Ηρακλής Λάρ.          79-20  77

Συκούριο       69-28  68

Βούναινα       61-40  58

-----------------------------------

Δαμασιακός  61-37  57

Αμπελωνιακός         45-32  55

Φιλοκτήτης    50-31  55

Αμπελιά        43-31  53

Ελευθεραί     51-41  51

Γόννοι 39-33  49

Νεάπολη       42-32  47

Κιλελέρ         44-37  44

Ολύμπικ/Ν. Καρυές  55-45  43

Άγ. Ανάργυροι         41-36  38

-----------------------------------

Πουρνάρι       48-56  36

Ραχούλα       41-67  35

Αβέρωφ        34-56  33

*Χάλκη και Γλαύκη αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΗΝ Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το σημερινό πρόγραμμα συμπληρώνει ο αγώνας μπαράζ της Γ’ κατηγορίας ανάμεσα στη Μάνδρα και τον Ιπποκράτη που θα ξεκινήσει στις 17.00 στο γήπεδο Γιάννουλης. Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο αγώνας διεξάγεται ανάμεσα στις ομάδες που κατέλαβαν την 3η θέση στους ομίλους της Γ’ ΕΠΣΛ (δήλωσε παραίτηση η Νίκη Μιχαήλ) με στόχο την άνοδο σε περίπτωση που δημιουργηθούν κενά στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ τη νέα σεζόν.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass