ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (17:00)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φιλιππούπολη

*Με νίκη κόντρα στον Τηλυκράτη ανεβαίνει στη Β' Εθνική κατηγορία *Δωρεάν η είσοδος των φιλάθλων-Και οι 25 παίκτες στην αποστολή

Δημοσίευση: 14 Μαϊ 2017 15:00
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου οι παίκτες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας με πολλή διάθεση Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από τη χθεσινή πρωινή προπόνηση, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, όπου οι παίκτες ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της προετοιμασίας με πολλή διάθεση

Με ανυπομονησία περιμένουν σήμερα οι Λαρισαίοι φίλαθλοι το παιχνίδι που δίνει ο Απόλλων Λάρισας στις 17:00 με τον Τηλυκράτη, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ένα παιχνίδι όπου οι «κυανόλευκοι» θέλουν να γράψουν ιστορία, διότι με νικηφόρο αποτέλεσμα η ομάδα μετά από 53 χρόνια θα ανέβει και πάλι στη Β' Εθνική.

Όλοι οι δρόμοι σήμερα το απόγευμα λοιπόν οδηγούν στη Φιλιππούπολη που αναμένεται να έχει μεγάλο αριθμό φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να βοηθήσουν τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη και να τους ωθήσουν για να φτάσουν στην επιτυχία.

Η άνοδος στη Β' Εθνική είναι υπόθεση όλων των Λαρισαίων και θα είναι μεγάλο κέρδος για το λαρισινό ποδόσφαιρο, μετά τη «βασίλισσα» την ΑΕΛ που παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα, να έχει εκπρόσωπο και στη Football League.

Στη σημερινή αναμέτρηση η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο θα είναι δωρεάν και

σε σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα, αναφέρονται τα εξής: «Η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να υποστηρίξουν την ομάδα μας, στο σημερινό κρισιμότατο παιχνίδι με τον Τηλυκράτη. Στο τελευταίο εντός έδρας ματς που θέλουμε να κρίνει την άνοδό μας, το κλίμα είναι αρκετά αισιόδοξο και στο πλαίσιο αυτό ζητάμε και από τον κόσμο της Λάρισας, να μας υποστηρίξει με θέρμη και παλμό, στον αγώνα που έχει τεράστια σημασία στην προσπάθεια που καταβάλλουμε, να μετατρέψουμε ένα όνειρο ετών για το ποδόσφαιρο ολόκληρης της πόλης μας, αλλά και του Νομού μας, σε πραγματικότητα!

Αποφασίσθηκε να μην υπάρξουν εισιτήρια, αλλά να ισχύσει γενική ελεύθερη είσοδος για όλους και από τις δύο Θύρες του γηπέδου.

Παρακαλούμε δε η προσέλευση να ξεκινήσει όσο πιο νωρίς γίνεται για να μην παρατηρηθεί συνωστισμός λίγη ώρα πριν τη σέντρα του παιχνιδιού.

Εμπρός λοιπόν να υποστηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ μας, να πάρει τη σπουδαία νίκη και να ολοκληρώσει την άνοδό του, στην FOOTBALL LEAGUE».

ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 25 ΠΑΙΚΤΕΣ

Στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της φετινής περιόδου καθώς στις 21 του μηνός ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα με τον αγώνα κόντρα στη Νίκη Βόλου, στο «Παντελής Μαγουλάς», ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποφάσισε στην αποστολή να είναι και οι 25 παίκτες του ρόστερ και θα επιλέξει τη δεκαοκτάδα λίγη ώρα πριν ξεκινήσει ο αγώνας.

Απόντες θα είναι οι τραυματίες Πέντα, Καρακατσάνης που χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και στην αποστολή συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Φιρινίδης , Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Σκούπρας, Σάββας, Ιορδανίδης, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Αγρόδημος, Μουταφτσίσκι, Καμπέρης, Manzano, Διβανές, Σαχινίδης, Συράκος, Γιαννακόπουλος, Γκουντρουμπής, Μάρκου, Κολοβός, Penta, Τάσος Κουρδής,Καρακατσάνης.

*Τη χθεσινή πρωινή προπόνηση παρακολούθησε και ο βοηθός του πρώην τεχνικού της ΑΕΛ Ράτκο Ντόστανιτς, ο Θοδωρής Σκύφτας, ο οποίος ευχήθηκε ο Απόλλωνας να κερδίσει και να δώσει ένα τέλος στην αγωνία για την άνοδο.

Ο ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

Χωρίς άγχος θα αγωνισθεί ο Τηλυκράτης, που μπορεί να είναι αδιάφορος βαθμολογικά αλλά χρειάζεται να αντιμετωπιστεί με την πρέπουσα σοβαρότητα, για να μην κάνει τη ζημιά.

Στη διάθεση του κ.Παντζιαρά, θα βρίσκονται οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Καραγκούνης, Περιστέρης, Κτενάς, Ιασωνίδης, Μακρυγιάννης, Πολυχρωνάκης, Καταγής, Σιδέρης, Καλογερής, Παπαδόπουλος, Ορφανός, Γεωργάκης, Βασιλείου, Κοντογιάννης, Μπουρδούβαλης, Φούντας.

(σ.σ. πληροφορίες έκαναν λόγο πως εξεταζόταν το ενδεχόμενο η αποστολή να μεταβεί αυθημερόν στη Λάρισα).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ο Στυλιανός Λεωνίδας από τα Τρίκαλα θα είναι ο διαιτητής του σημερινού αγώνα στη Φιλιππούπολη, μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και Τηλυκράτη Λευκάδας, ενώ βοηθοί του, ορίσθηκαν οι Χρήστος Αλεξόπουλος του ιδίου συνδέσμου και Πέτρος Κανιούρας (Καρδίτσας). Παρατηρητής ορίσθηκε ο Απόστολος Προδαφίκας από την Ένωση Μακεδονίας.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(29η αγων., 17:00)

-Απόλλων Λάρισας-Τηλυκράτης

-Νίκη Βόλου-Διαγόρας Σεβαστής

-Φιλιππιάδα-Α.Ε. Καραϊσκάκης

-Πύδνα Κίτρους-Α.Ε. Ιστιαίας(12:45)

-Αμβρακία Κωστακιών-Αστέρας Πετριτή

-Νεοκαισάρεια- Ελευθεροχώρι

-Πιερικός-Θεσπρωτός

-Ρήγας Φεραίος- Ολυμπιακός Β.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 28 αγώνες)

1. Απόλλων Λάρισας         61-17  67

...................................................................

2. ΑΕ Καραϊσκάκης  38-10  63

3. Ολυμπιακός Βόλου        44-14  58

4. Διαγόρας Σεβαστής       44-27  55

5. Νίκη Βόλου          36-28  50

6. Πύδνα Κίτρους     40-22  50

7. Τηλυκράτης         26-25  40

8. ΑΕ Ιστιαίας          27-34  35

9. Πιερικός    21-31  33

10. Θεσπρωτός       31-40  31

10. Ρήγας Φεραίος  35-45  30

12. Ελευθεροχώρι    23-38  29

13. Εθνικός Φιλιππιάδας    19-34  25

14. Αμβρακία Κωστακιών   23-40  24

...............................................................................

15. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας         26-49  23

16. Αστέρας Πετριτή 20-53  11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass