Η ΑΕΛ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ

Βασίλης Κάργας προ των πυλών…

*Την Πέμπτη ολοκληρώνονται οι προπονήσεις της ομάδας

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2017 22:45

Η απόφαση για ανανέωση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας της ΑΕΛ κατά το ήμισυ σήμαινε και μια έντονη μεταγραφική περίοδο, καθώς θα αποκτηθούν οκτώ παίκτες και το σκεπτικό θα είναι διαφορετικό σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά αφού θα αποκτηθούν πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές.

Δύο παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι ο Νίκος Γιαννιτσάνης που επιστρέφει από τα Τρίκαλα και ο Τάσος Κρητικός που είχε δοθεί δανεικός στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Από κει και πέρα ένας από τους πρώτους στόχους είναι ο Μωχάμεντ Μεπν όπως είχαμε γράψει παλαιότερα, αλλά πιο βασικός δείχνει να είναι ο Βασίλης Κάργας που αγωνιζόταν πέρυσι στον Πλατανιά Χανίων.

Τον παίκτη είχε πουλήσει στον Ολυμπιακό από τη Παναχαϊκή ο νυν ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας όταν είχε στην κατοχή του την Πατρινή ομάδα και επειδή, όπως υποστηρίζει υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής που φέτος αγωνίζεται στον Πλατανιά Χανίων μπορεί να έρθει στην ΑΕΛ.

Ο Βασίλης Κάργας είναι 23 χρονών αμυντικός και με δεδομένη την εμπειρία που απέκτησε στη Super League θεωρείται από τις καλές μεταγραφές της ομάδας.

Για τερματοφύλακα και αριστερό μπακ γίνονται ήδη προσπάθειες να αποκτηθούν από τώρα, ενώ εκεί που χρειάζεται μεγαλύτερη διερεύνηση, όπως έλεγαν άνθρωποι της Λαρισινής ομάδας, είναι για τις θέσεις του σέντερ φορ και των πλάγιων επιθετικών.

Υπενθυμίζουμε ότι οι παίκτες που αποφασίστηκε να μην είναι στον σχεδιασμό είναι οι: Κοντουγλίδης, Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Γιοβάνοβιτς, Τικίτο, Σουλιώτης, Μασαλέσα, Ικάουνιεκς, Βαρέλα, Αβραάμ, Γκουλουζάντε, Ευμορφίδης, Τσάκο, Ρέγες και Μακρής.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Σήμερα η ομάδα της ΑΕΛ θα κάνει κανονικά προπόνηση υπό τις οδηγίες του τεχνικού Αντρέ Πάους που όλοι περιμένουν την επιλογή του συνεργάτη του. Την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί το προπονητικό πρόγραμμα βάσει της ανακοίνωσης που υπήρξε στους παίκτες, ενώ η ομάδα θα αρχίσει την προετοιμασία στις αρχές Ιουλίου.

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass