ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ

«Βόμβα» στη… δημόσια ενημέρωση

* Μένουν δεκατρείς ποδοσφαιριστές και έρχονται οκτώ

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2017 22:00

«Βόμβα» στη δημόσια ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΛ καθώς μια φάρσα για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης, όπου θα έκανε τη δημόσια ενημέρωση για τα πεπραγμένα της ομάδας ο ιδιοκτήτης Αλέξης Κούγιας, καθυστέρησε την έναρξή της πάνω από μισή ώρα.

Συγκεκριμένα άγνωστος τηλεφώνησε στην «Ελευθερία» για τοποθέτηση βόμβας στο κτίριο της Δημοτικής Πινακοθήκης. Ενημερώθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και άνθρωποι της Αστυνομίας πήγαν και έκαναν έρευνα στο κτίριο με τους παρευρισκόμενους να βγαίνουν εκτός του κτιρίου απ’ όλες τις αίθουσες μετά από παρότρυνση της προέδρου της Δημοτικής Πινακοθήκης Άννυς Ψάρρα.

Όταν διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε βόμβα εισήλθαν εκ νέου στο κτίριο όπου ο Αλέξης Κούγιας έκανε την ενημέρωση στους παρευρισκόμενους για την ομάδα, λέγοντας ότι θα παραμείνει και τη νέα σαιζόν στο Ael Fc Arena, και ότι θα αποκτήσει οκτώ πολύ καλούς ποδοσφαιριστές ενώ θα φύγουν δεκατρείς.

Ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας για δύο χρόνια με τον Ολλανδό τεχνικό Αντρέ Πάους αλλά και τη δημιουργία σχολής ποδοσφαίρου για την ΑΕΛ.

Είπε ότι δεν θα κάνει ποτέ κανένας δηλώσεις κατά της ερασιτεχνικής ΑΕΛ και τόνισε ότι στόχος τη νέα χρονιά θα είναι η ομάδα να βγει πλέι οφ ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του με τον υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Παρελθόν αποτελεί από την ΑΕΛ, ο Αμίτ Γκουλουζάντε που μέσω του προσωπικού του προφίλ στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης του Facebook, ευχαρίστησε τον κόσμο της ΑΕΛ και τους ευχήθηκε στο μέλλον να δουν την ΑΕΛ, εκεί που πρέπει. Έγραψε: «Σήμερα λύθηκε το συμβόλαιό μου με την ΑΕ Λάρισα και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της Λάρισας που με πίστεψε και με στήριξε όσο καιρό έμεινα στην ομάδα. Ο κόσμος της Λάρισας αξίζει πολλά και εύχομαι στο μέλλον να δουν τη Λάρισα εκεί που πρέπει ...»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass