ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

«Fun Run» για όλους τους Λαρισαίους

* Γ. Σπανουδάκης: «Η Stoiximan κοντά στο δρομικό κίνημα»

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2017 9:30

Ο 8ος Ιπποκράτειος δρόμος που θα διεξαχθεί μεθαύριο Κυριακή, φέτος δεν θα έχει μόνο τα 10 χιλιόμετρα και τον αγώνα παίδων, αλλά και μια νέα διοργάνωση, το «Fun Run», που θα είναι αγώνας τριών χιλιομέτρων. Οι αγώνες διοργανώνονται σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρία στοιχήματος Stoiximan.gr που για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται αρωγός του αθλητισμού και για πρώτη φορά στην πόλη της Λάρισας.

Η συγκεκριμένη εταιρία στηρίζει ολυμπιονίκες όπως τον Πετρούνια, τη Στεφανίδη και την Κορακάκη αλλά το σημαντικό είναι ότι δεν στηρίζει μόνο τον αθλητισμό βιτρίνας αλλά και κάθε εκδήλωση μαζικού αθλητισμού.

Χαρακτηριστικά τα λόγια του μέλους του Δ.Σ. της εταιρίας stoiximan.gr Γιάννη Σπανουδάκη: «Θέλουμε να επιστρέψουμε στην ελληνική κοινωνία, μέρος αυτών που μας δίνει. Να απαλύνουμε τον πόνο, επενδύοντας ακόμα και σε αθλήματα που δεν είναι δημοφιλή ή στο μαζικό αθλητισμό και κυρίως στο δρομικό κίνημα που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια. Το ποδόσφαιρο, βάσει των προτιμήσεων στα δικά μας παιχνίδια, είναι το πιο δημοφιλές. Εμείς όμως, δίνουμε πολλά περισσότερα σε άλλα αθλήματα. Αναλάβαμε τις εθνικές ομάδες πόλο και χρηματοδοτήσαμε και τους τρεις Ολυμπιονίκες. Τους διαλέξαμε ή μας διάλεξαν. Επιλέξαμε να πάμε σε άλλα αθλήματα. Ο αθλητισμός και εμείς ως ιδιωτικός φορέας, πρέπει να βρούμε τρόπο να συνεννοηθούμε, να προσφέρουμε αυτά που έχουμε και να μην ξεχνάμε πως ο αθλητισμός απευθύνεται στο συντριπτικό δείγμα του καταναλωτικού κοινού. Γι’ αυτό στηρίζουμε τον «Ιπποκράτειο δρόμο» και ελπίζουμε να είναι το κορυφαίο αθλητικό δρομικό γεγονός ανάλογα με το "Μαραθώνιο" της Θεσσαλονίκης που και εκεί ήμασταν αρωγοί του αγώνα».

 Οι εγγραφές για το "Fun Run 3km" πραγματοποιούνται σήμερα Παρασκευή, από το περίπτερο της Stoiximan στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας (πλατεία Σάπκα), τις ώρες 11.00 - 20.00.

Σε όλους τους συμμετέχοντες των 3 χιλιομέτρων θα δοθεί μπλούζα της Stoiximan Running Team.

Η παραλαβή του εξοπλισμού (Bib number και μπλούζα του αγώνα) θα πραγματοποιηθεί από το ίδιο σημείο, αύριο 06/05, τις ώρες 10.00 - 20.00.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Οι Λαρισαίοι δρομείς θα πρέπει να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής αύριο Σάββατο. Η γραμματεία θα λειτουργεί και την Κυριακή, μόνο όμως για τους αθλητές που θα έρθουν από περιοχές εκτός Λάρισας, στον χώρο εκκίνησης στο Αρχαίο Θέατρο από τις 07:15 μέχρι τις 08:45.

Οι ανήλικοι αθλητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή θα πρέπει να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους κατά την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής.

Για τους συλλόγους που έστειλαν ομαδικά τη συμμετοχή τους, θα πρέπει να παραλάβει ο υπεύθυνος αποστολής όλα τα πακέτα συμμετοχών των αθλητών τους.

Η εκκίνηση του παιδικού/εφηβικού είναι στις 09:00 στο άγαλμα του Ιπποκράτη και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο. Τα παιδιά θα πρέπει να βρίσκονται εκεί τουλάχιστον μισή ώρα πριν την εκκίνηση.

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:30. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης το αργότερο στις 08:30.

Η εκκίνηση του Fun Run 3χλμ καθώς και ο τερματισμός είναι στο Αρχαίο Θέατρο Λάρισας. Η ώρα εκκίνησης είναι 09:35. Όλοι οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο εκκίνησης στις 08:30.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Τον 8ο Ιπποκράτειο δρόμο στηρίζουν οι εθελοντικές διοργανώσεις:

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Λάρισας

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Θεσσαλίας

Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας

3ο Σύστημα Αεροπρόσκοπων Λάρισας

Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Καλοχωρίου

Vespa club Λάρισας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ

Σήμερα και ώρα 11:30 ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός θα δώσει συνέντευξη Τύπου για τον Ιπποκράτειο αγώνα δρόμου, που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Κυριακή 7 Μαΐου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass