Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΛ ΑΝΤΡΕ ΠΑΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εδειξε και αποχωρήσεις…

* Ποια η πιθανή ενδεκάδα αύριο κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημοσίευση: 29 Απρ 2017 22:00

Τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση αύριο για την ΑΕΛ στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Η ΑΕΛ έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία θα παίξει χωρίς άγχος για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα τον βρει «πληγωμένο» από τον αποκλεισμό του από τον τελικό στο κύπελλο της Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας Αντρέ Πάους με την ανακοίνωση της χθεσινής αποστολής ουσιαστικά έδειξε και τον δρόμο της αποχώρησης σε αρκετούς παίκτες έστω και αν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Και αυτοί λογικά είναι οι: Τσακοπίνο, Ικάουνιεκς, Γκουλουζάντε, Τικίτο, Γκαγιέχο, Κουτογλίδης και Ρέγιες. Ίσως μείνει ένας εξ αυτών.
Από κει και πέρα θέλει ο προπονητής να δει τους ποδοσφαιριστές να τα δίνουν όλα και χωρίς βαθμολογικό άγχος να ξεδιπλώσουν όλες τους τις δυνατότητες και να αποδείξουν ότι τη νέα χρονιά στην ίδια κατηγορία θα μπορέσουν να έχουν υψηλότερους στόχους.
Σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ολλανδός προπονητής θα υπάρχουν αναγκαστικές αλλαγές μετά τις τιμωρίες των Μασαλέσα, Αβραάμ και τον τραυματισμό του Μονιάκη. Λογικά κάτω από τα δοκάρια θα παίξει ο Θεοδωρόπουλος, στην άμυνα οι: Κόντορ(αριστερά), Φάρκας, Γκόλιας, Ναβάρο(δεξιά) στη μεσαία γραμμή αμυντικά χαφ ο Αναστασόπουλος με τον Φατιόν και πιο μπροστά οι: Ντέλετιτς, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς ενώ στη κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Ναζλίδης.
Στην αποστολή βρίσκονται οι: Θεοδωρόπουλος, Ξενοδόχοφ, Ρέντζας, Ναβάρο, Μασούρας, Γκόλιας, Φάρκας, Καρατάσιος, Κόντορ, Αναστασόπουλος, Φατιόν, Ντέλετιτς, Κουτσιανικούλης, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Λαμπρόπουλος, Ευμορφίδης, Ναζλίδης και Καπός.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην φετινή σαιζόν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο νεαρός Καρατάσιος.
Οι παίκτες θα αναχωρήσουν για την Αθήνα στις 11.30 το πρωί, ενώ προπόνηση θα γίνει το απόγευμα στο γήπεδο της Φυλής.
ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΗΣ
Σχετικά με την οικονομική διαμάχη με την ΠΑΕ ΑΕΛ η Επιτροπή Διοίκησης του ΕΑΚ εξέδωσε χθες την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η Διοικούσα Επιτροπή του ΕΑΚ Λάρισας σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι «οριζόμενη από την πολιτεία για τη διαχείριση δημοσίου χρήματος και δημοσίων εγκαταστάσεων, εμμένει στην απόφασή της που κοινοποιήθηκε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού με αριθμό 422/20-04-2017. Επιπλέον σχετικά με τις χθεσινές ραδιοφωνικές δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ για χορήγηση προσωπικών επιταγών δηλώνουμε ότι είναι ψευδής και ανυπόστατες».
ΜΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ
Σε χθεσινή του προσωπική δήλωση ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας ζήτησε συγγνώμη από τον οπαδό που είχε λεκτικό επεισόδιο μετά το τέλος του αγώνα ΑΕΛ-Ξάνθη μετά από συνάντηση που είχε μαζί του ενώ για την οικονομική διαφορά με το ΕΑΚ λόγω της μη αποπληρωμής των χρημάτων από τα σπασμένα καθίσματα του αγώνα κυπέλλου Ελλάδας ΑΕΛ-Ολυμπιακού Βόλου ανέφερε ότι συναντήθηκε με τον κ. Άγγελο Μπερτσάτο, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία που κατασκευάζει τα καθίσματα τα οποία πρέπει να τοποθετηθούν στο στάδιο Αλκαζάρ και την επόμενη εβδομάδα, σύμφωνα με τη δήλωσή του, θα έχει τακτοποιηθεί πλήρως, τόσο η παραγγελία των συγκεκριμένων καθισμάτων όσο και το χρονοδιάγραμμα τοποθέτησής τους.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass