ΣΤΗ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ

Οι παίκτες αμείβονται 281 φορές παραπάνω από τους οπαδούς της!

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 7:30

Έρευνα που ίσως προκαλέσει... κατάθλιψη στους οπαδούς των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, πραγματοποίησε η γνωστή εταιρία Deloitte. Ένα από τα στοιχεία που δημοσιεύονται είναι οι διαφορές στον μέσο μισθό των ποδοσφαιριστών και φιλάθλων.

Στην κορυφή από πλευράς απόκλισης βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μέσο όρο εβδομαδιαίων (!) αποδοχών 110.961 λίρες, δηλαδή 281 φορές περισσότερο από τον μέσο μισθό των οπαδών της (393 λίρες την εβδομάδα). Η περίπτωση του Πογκμπά του οποίου οι αποδοχές υπολογίζονται στις 290.000 την εβδομάδα, αλλά και των υπολοίπων ανεβάζουν κατά πολύ τον μέσο όρο. Ακολουθεί η Μάντσεστερ Σίτι του Αγουέρο και του Γιάγια Τουρέ (αμφότεροι από 220.000 εβδομαδιαίως) με 104.289 μ.ο. που είναι 264 φορές παραπάνω από τον μέσο μισθό των φίλων της.

Αυτοί οι δύο σύλλογοι είναι που παρουσιάζουν χαώδεις διαφορές, οι οποίες αμβλύνονται στην υπόλοιπη χώρα και φτάνουν στην... τίμια περίπτωση της Μπέρνλι. Οι οπαδοί της βγάζουν... μόνο 45 φορές λιγότερα χρήματα από τους ποδοσφαιριστές της.

Στη Γερμανία, η Μπάγερν πληρώνει τους ποδοσφαιριστές της μόνο 140 φορές παραπάνω σε σύγκριση με τους οπαδούς. Στην Ιταλία με τους μισθούς μειωμένους λόγω κρίσης, οι παίκτες της Γιουβέντους παίρνουν 267 φορές περισσότερα από τους φιλάθλους τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass