ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ:

Respect, no to racism...

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 11:32

Μια πρωτότυπη διαμαρτυρία επέλεξε για να περιγράψει η διοίκηση της Αναγέννησης Καλοχωρίου, υποστηρίζοντας πως στον αγώνα με τον Αετό Αμυγδαλέας έγιναν πράγματα που δεν συμβαδίζουν με το πνεύμα του «ευ αγωνίζεσθαι».

Χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση, επισημαίνονται τα εξής: «Στα έξι χρόνια που είμαστε στο Δ.Σ. θα μπορούσαμε να είχαμε προβεί σε έγγραφη διαμαρτυρία αρκετές φορές, κάτι το οποίο όμως αντιτίθεται στις πεποιθήσεις και τη νοοτροπία μας, ως Σύλλογος.

Τα τεκταινόμενα της 27ης αγωνιστικής μεταξύ των ομάδων Αετός Αμυγδαλέας– Αναγέννηση Καλοχωρίου, τα οποία μόνο αποτροπιασμό και απέχθεια μας προκαλούν, ήταν αυτά που εξάντλησαν κάθε περιθώριο ανοχής και μας αναγκάζουν να προβούμε σε αυτήν την ανακοίνωση, για πρώτη φορά.

Αρχής γενομένης από τους επόπτες του αγώνα, υπήρχαν αμφιλεγόμενες αποφάσεις κατά της ομάδας μας (ακύρωση γκολ της ομάδας μας ως offside, καθώς σε πανομοιότυπη φάση μέτρησε γκολ υπέρ της αντιπάλου).

Ζήσαμε τον ρατσισμό κατά του ποδοσφαιριστή μας Buna Aziz (ο οποίος έκανε το λάθος να ζητήσει ένα φάουλ), είδαμε αντιπάλους ποδοσφαιριστές να απειλούν ότι θα σπάσουν τα μούτρα δεκαπεντάχρονων ποδοσφαιριστών και «απολαύσαμε» αγώνα μποξ.

«Γενική σύρραξη μεταξύ ποδοσφαιριστών που με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων ηρέμησαν τα πνεύματα» ήταν το πόρισμα της κατά τα άλλα λεγόμενης έμπειρης διαιτητού.

ΑΚΡΙΒΩΣ!

Ο «ψυχραιμότερος» αυτός κύριος (διοικητικός της Αμυγδαλέας), αφού γρονθοκόπησε, απείλησε, έβρισε κατάφερε εν τέλει να «ηρεμήσει» τους ποδοσφαιριστές μας και ο αγώνας να διακοπεί για 15 λεπτά.

Μετά την επανέναρξη του αγώνα, τα παραπάνω γεγονότα επηρέασαν αρνητικά σε τέτοιο βαθμό τους ποδοσφαιριστές μας, ώστε η ήττα ήλθε ως φυσική συνέπεια.

Εμείς δεν πρόκειται να υιοθετήσουμε ανάλογες τακτικές για να κερδίσουμε έναν αγώνα, ούτε όμως θα μείνουμε απλοί θεατές.

Με την παρούσα ανακοίνωση δεν επιζητούμε την εύνοια, αλλά απαιτούμε από όλους και ιδίως τους διαιτητές το σεβασμό στον ιδρώτα των αθλητών και των προπονητών και στη προσπάθεια των παραγόντων σε δύσκολους καιρούς και κυρίως: Respect, no to racism...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass