ΛΟΓΩ ΘΛΑΣΗΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Νοκ άουτ ο Κώστας Νεμπεγλέρας

*Χάνει τον αγώνα με τον Φαλανιακό

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 10:31

Ένα βήμα πριν την απευθείας άνοδο στην Γ΄ Εθνική κατηγορία βρίσκεται ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος θα αναγκαστεί να παίξει στις 23 Απριλίου στη Φαλάνη με τον Φαλανιακό, χωρίς τον ηγέτη του, τον Κώστα Νεμπεγλέρα.

Ο αρχηγός και ψυχή των «κιτρινόμαυρων» υπέστη θλάση στην προχθεσινή προπόνηση της ομάδας του και θα μείνει εκτός αγωνιστικών δραστηριοτήτων τουλάχιστον για δύο εβδομάδες.

Είναι η δεύτερη φορά στην πλούσια ποδοσφαιρική του καριέρα που αναγκάζεται λόγω θλάσης να μείνει εκτός και νιώθει σαν... θηρίο στο κλουβί.

Για το αν ο Αχιλλέας καταφέρει να ανέβει απευθείας στη Γ΄Εθνική κατηγορία ή αναγκασθεί να συμμετάσχει στην διαδικασία των μπαράζ της Α΄ΕΠΣΛ, ο Κώστας Νεμπεγλέρας ήταν σαφής και τόνισε τα εξής: «Πάντα οφείλουμε σε ό,τι κάνουμε να είμαστε προσγειωμένοι και να σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας. Κερδίσαμε το Κύπελλο της ΕΠΣΛ μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στον τελικό με τον Δωτιέα και μπορεί να μην προχωρήσαμε στην συνέχεια της διοργάνωσης, όμως αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα είναι να δώσουμε τη χαρά της ανόδου που θέλει ο κόσμος του Αχιλλέα και της επαρχίας Φαρσάλων.

Είμαστε πολύ κοντά στο όνειρο και θεωρώ πως στο τέλος του πρωταθλήματος, τα Φάρσαλα θα γιορτάζουν για μέρες, αυτό που χρόνια τώρα περιμένουν.

Εύχομαι καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση και υγεία σε όλο τον κόσμο».

ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass