ΣΤΟ 17ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ JUDO «OLYMPOS CUP» ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Θρίαμβος για τον Προμηθέα Λάρισας

*Με συγκομιδή πέντε συνολικά μεταλλίων

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 13:29

Σπουδαία εμφάνιση για τους Λαρισαίους Judoka του Προμηθέα Λάρισας στο διεθνές τουρνουά «Olympos Cup» στο Λιτόχωρο με συμμετοχή 12 χωρών, το Σάββατο 08-04 στο επίσημο τουρνουά των αγωνιστικών κατηγοριών.

Την Κυριακή 09-04 διεξήχθηκαν οι αγώνες Junior για παιδιά κάτω των 11 ετών.

Στο επίσημο τουρνουά την πρώτη ημέρα τη Λάρισα εκπροσώπησαν 5 Judoka του Προμηθέα καταλαμβάνοντας 4 πρώτες θέσεις και 1 δεύτερη.

Την αρχή έκανε στην κατηγορία Νεανίδων στα 78+ kg η Νικολέτα Καμπά που με τρεις νίκες πήρε την 1η θέση κερδίζοντας στον τελικό την κατά 17 kg βαρύτερη Βουλγάρα Αντόνοβα.

Στη συνέχεια, στις κατηγορίες Παίδων και Κορασίδων Α’, 1η αναδείχθηκε στα -48kg κορασίδων η Μαριάντα Κουτσιώρη επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετά τη νίκη της και στο Παν/νιο Πρωτάθλημα στις αρχές Μαρτίου. Επίσης 1ος στα -50kg Παίδων Α’ ο Ιωαννίδης Γιώργος με 3 εντυπωσιακές νίκες, καθώς και ο Γιώργος Στεργίου 1ος στα -46kg Παίδων Α’ με 3 νίκες, με τον τελικό να είναι «θρίλερ», καθώς το golden score (παράταση) κράτησε 9 λεπτά.

Τέλος, μετά από 2 νίκες στον προημιτελικό και ημιτελικό η Ιωάννα Καμπά ηττήθηκε στο τελικό μετά από έναν δύσκολο αγώνα από την πρωταθλήτρια Ελλάδας Παπαστεργίου Μάρθα και κατέλαβε την 2η θέση στα -42kg Κορασίδων Β’.

Τους αθλητές συνόδευσαν η πρόεδρος του συλλόγου Σκαρίπα Παρασκευή και η προπονήτρια Κλιάρη Ευαγγελία οι οποίες και εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση των Judoka του συλλόγου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass