ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΙΣ 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ

Πάνοπλος ο Απόλλωνας στην Άρτα

• Ο Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει και τον Μαρσέλο Πέντα

Δημοσίευση: 12 Απρ 2017 22:51
Με τον δικό του τρόπο πανηγύρισε  ο Αργεντίνος Ματίας Μανθάνο  το πρώτο γκολ που πέτυχε,  αφιερώνοντας στη γυναίκα του  και το παιδί τους που είναι έτοιμη  να φέρει στον κόσμο Με τον δικό του τρόπο πανηγύρισε ο Αργεντίνος Ματίας Μανθάνο το πρώτο γκολ που πέτυχε, αφιερώνοντας στη γυναίκα του και το παιδί τους που είναι έτοιμη να φέρει στον κόσμο

Πέντε αγωνιστικές μένουν ακόμη για να πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και στον Απόλλωνα Λάρισας ευελπιστούν πως στις 21 Μαΐου η ομάδα θα πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη Football League, στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος με τη Νίκη Βόλου στο «Παντελής Μαγουλάς».


Μακάρι όμως κάτι τέτοιο να γίνει και νωρίτερα, καθώς τα πάντα όπως φαίνεται θα κριθούν στον εκτός έδρας αγώνα με τον Καραϊσκάκη στις 23 Απριλίου, στο στάδιο της Άρτας (16:30).
Εκεί αν οι «κυανόλευκοι» κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς, τότε θα ξεφύγουν επτά βαθμούς από τον αντιπαλό τους και έχοντας κερδίσει δύο φορές στα μεταξύ τους παιχνίδια, στους τέσσερις μετά εναπομείναντες αγώνες θα θέλουν μόνο δύο νίκες στα εντός έδρας ματς με Α. Ε. Ιστιαίας και Τηλυκράτη, αντίστοιχα.
Όμως και ο βαθμός της ισοπαλίας δεν θα είναι ένα άσχημο αποτέλεσμα, διότι ο Απόλλωνας θα διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών και θα υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας, καθώς κέρδισε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στη Φιλιππούπολη με 2-0.
Το ευχάριστο είναι πως η λαρισινή ομάδα θα παίξει κομπλέ στη «μητέρα» των μαχών, αφού επανέρχονται και οι Σάββας, Ιορδανίδης και Διβανές που εξέτισαν τις ποινές τους.
Παράλληλα ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης περιμένει και τον…μαέστρο της ομάδας τον Μαρσέλο Πέντα, που μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι «παρών» στην πιο κρίσιμη ίσως φετινή μάχη του πρωταθλήματος. Ο προπονητής του Απόλλωνα θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει έτσι την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΣΕΠΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
Εν τω μεταξύ για μεθαύριο Μ.Παρασκευή διοργανώνεται φιλικό παιχνίδι στη Φιλιππούπολη ανάμεσα στους παλαιμάχους του Απόλλωνα και τον Σύνδεσμο Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Λάρισας.
Η ακριβής ώρα του αγώνα θα γίνει γνωστή σήμερα, ενώ από τους παλαιμάχους καταβάλλονται προσπάθειες για να έρθουν και να αγωνισθούν μεταξύ άλλων οι Στέλιος Χασιώτης, Τάσος Βενέτης, Δημοσθένης Παπαθανασίου, Νίκος Μιχόπουλος, Παύλος Αδάμος, Σωτήρης Αντωνίου, Μίοτρανγκ Τσίρκοβιτς.

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΥΜΙΟ
Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή διαδραματίσθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα του Απόλλωνα Λάρισας με τον Αστέρα Πετριτή στο γήπεδο της Φιλιππούπολης την περασμένη Κυριακή.
Συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών της ομάδας, αποτελούμενη από τους Τάσο Κυριάκο, Θοδωρή Παπαδόπουλο, Θάνο Γιαννακόπουλο και Κώστα Καμπέρη παρέδωσαν, αναμνηστικά, μια φετινή φανέλα του αγωνιστικού τμήματος στον Λαρισαίο ένθερμο φίλο του Απόλλωνα και αθλητή μπάσκετ με καρότσι, Θύμιο Καλαϊτζίδη, που τόσο πολύ την ήθελε.
«Είναι τιμή για όλους εμάς στον σύλλογο, που ο Θύμιος είναι ένθερμος υποστηρικτής του Απόλλωνα, πιστεύουμε δε ότι θα μας γεμίσει με όσο περισσότερο θετική ενέργεια γίνεται, στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής που έχουμε μπει για την επίτευξη του στόχου μας.
Επ’ ευκαιρία να τονίσουμε ότι ο Απόλλων ήταν και θα εξακολουθήσει να είναι πάντοτε δίπλα στις «ευαίσθητες» κοινωνικά ομάδες πολιτών της Λάρισας», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass