ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ Η ΑΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Με το μυαλό στο ματς της... χρονιάς

• Αύριο φιλικό με τον Απόλλωνα και μια δοκιμή 19χρονου μέσου

Δημοσίευση: 12 Απρ 2017 22:37

Πάσχα με το μυαλό στην Κυριακή του Θωμά θα κάνουν φέτος οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, καθώς τη συγκεκριμένη ημέρα (23/4) οι «βυσσινί» θα αντιμετωπίσουν στο ματς της...χρονιάς, την Ξάνθη (19:00).


Δύο αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Super League η «βασίλισσα» θα φιλοξενήσει στο AEL FC ARENA την ακριτική ομάδα με μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα, που θα της εξασφαλίσει σε πολύ μεγάλο ποσοστό την παραμονή της στην κατηγορία.
Για τον... τελικό, σήμερα στις 10.30 το πρωί ουσιαστικά θα ξεκινήσει η προετοιμασία στο προπονητήριο των Δένδρων, καθώς χθες οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ είχαν ρεπό.
Μέχρι τις 23 Απριλίου που θα διεξαχθεί το πολύ κρίσιμο αυτό παιχνίδι, ο Αντρέας Πάους θα έχει την ευκαιρία να μάθει ακόμα καλύτερα την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές του, προσπαθώντας να υλοποιήσει τον φετινό στόχο της ΑΕΛ, που είναι η παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.
Αύριο οι «βυσσινί» σε φιλικό αγώνα θα αντιμετωπίσουν στο AEL FC ARENA τον Απόλλωνα Λάρισας(16:30), που κι εκείνος ελπίζει, στις 23 Απριλίου στην Άρτα, να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Καραϊσκάκη και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο στη Football League.
Στο αυριανό παιχνίδι ο Ολλανδός τεχνικός της ΑΕΛ θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι παίκτες του αλλά και ο Ντοντό που είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τον τραυματισμό του.
H σημερινή προπόνηση πάντως θα έχει και ένα νέο πρόσωπο, καθώς μετά από εισήγηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Γιώργου Σαϊτιώτη, η ΑΕΛ θα δοκιμάσει τον Άτσκα Ντονάλντο Μπουράν. Ο 19χρονος (17/9/1997) αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ξεκίνησε στον ΑΟ Σημάντρων Χαλκιδικής.
Στη συνέχεια αποκτήθηκε από τον Εθνικό Φιλιππιάδας όπου αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα έχει αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λάρισας δύο φορές φέτος, γνωρίζοντας όμως ισάριθμες ήττες 2-3 στη Φιλιππιάδα και 3-0 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.ΣΗΜΕΡΑ

 

Η Κ-20 ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ
Σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 24η αγωνιστική του οικείου πρωταθλήματος της Super League, η ομάδα Κ-20 της ΑΕΛ αγωνίζεται σήμερα και ώρα 14:00 στο ανοικτό γήπεδο του Δήμου Γλυφάδας, με την αντίστοιχη του Πανιωνίου.
Τον αγώνα θα διευθύνει ο κ. Κωνσταντίνος Όντος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Δημήτρη Κούλη και Ηλία Κόκορη, όλοι από την Ένωση Αθηνών, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Σταύρος Σούλος (Ανατολικής Αττικής).

 

ΔΕΚΤΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
Η διοίκηση της Κέρκυρας έκανε δεκτή την παραίτηση του Έλληνα κόουτς Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος πήρε αυτή την απόφαση μετά τις άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος. Χθες, Μεγάλη Τρίτη, ο Γρηγορίου βρέθηκε για τελευταία φορά στην προπόνηση των Φαιάκων και αποχαιρέτησε τους παίκτες. Μέχρι νεωτέρας, νέος προπονητής στην Κέρκυρα θα είναι ο μέχρι πρότινος κόουτς της Κ20, Κώστας Χριστοφοράκης.

 

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass