Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 7 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ Α’ ΕΠΣΛ ΑΠΟΚΤΑ ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ

Ανοίγει η «ψαλίδα» από τα πλέι άουτ

*Σημαντικές νίκες για Σμόλικα και Αετό Μακρυχωρίου *Χωρίς απώλειες οι πρωτοπόροι Αχιλλέας Φ. και Δωτιέας Αγιάς

Δημοσίευση: 10 Απρ 2017 8:30

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι πρωτοπόροι της Α’ ΕΠΣΛ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέρασε από τον Τύρναβο με το εμφατικό 5-1 επί του Αστέρα, ενώ ο Δωτιέας Αγιάς έκαμψε στο «Γ. Μητσιμπόνας» την αντίσταση της μαχητικής Λάρισας 2012 με 1-0.

Αντίθετα ο Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα μέσα στην Ελασσόνα στο τοπικό ντέρμπι με τον ΠΟΕ, ενώ η Δήμητρα Γιάννουλης υποχρεώθηκε σε ήττα με 2-0 στο Μακρυχώρι. Επί της ουσίας η κατάσταση στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα δεν υπέστη σημαντικές διαφοροποιήσεις.

Αντίθετα τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν νέα τροπή σε ό,τι αφορά στα πλέι άουτ καθώς η απόσταση πλέον αυξήθηκε στους 7 βαθμούς. Σ’ αυτό συντέλεσε η εκτός έδρας νίκη του Σμόλικα Φαλάνης με 1-0 επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας αλλά και η αδυναμία της Αναγέννησης Καλοχωρίου να επιβληθεί της Δόξας Αργυροπουλίου με την οποία μοιράστηκε τελικά βαθμούς και γκολ.

Σημαντική ήταν η νίκη του Αετού Μακρυχωρίου με 2-0 επί της Δήμητρας Γιάννουλης, ενώ στα υπόλοιπα δύο παιχνίδια της αγωνιστικής σε Φαλάνη και Αργυροπούλι δεν σημειώθηκαν τέρματα.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φαλανιακός - Τύρναβος 2005       0-0

Μακρυχώρι - Δήμητρα Γιάνν.        2-0

Αστραπή Ν. Π. – Σμόλικας 0-1

Λάρισα 2012 - Δωτιέας Αγιάς       0-1

Αργυροπούλι – Αμυγδαλέα 0-0

ΠΟ Ελασσόνας – Οικονόμος        0-0

Καλοχώρι – Βλαχογιάννι    1-1

Αστέρας Τυρν.- Αχιλλέας Φ.         1-5

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.   70-17  65

Δωτιέας Αγιάς         46-23  56

Οικονόμος     35-24  44

Δήμητρα Γιάνν.        38-29  42

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τύρναβος 2005       29-25  40

Αμυγδαλέα    33-28  39

Αργυροπούλι 36-36  38

Π.Ο. Ελασσόνας      36-35  36

Φαλανιακός   35-31  35

Σμόλικας       32-30  35

Βλαχογιάννι   36-30  35

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλοχώρι      27-35  28

Μακρυχώρι   22-36  27

Λάρισα 2012 21-32  27

Αστραπή Ν.Π.         19-46  20

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.         24-83  10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (12/4, 17:00)

Λάρισα 2012 - Αστέρας Τυρν.

Δωτιέας Αγιάς - Αστραπή Ν. Π.

Αχιλλέας Φ. - ΠΟ Ελασσόνας

Σμόλικας – Αργυροπούλι

Οικονόμος – Φαλανιακός

Αμυγδαλέα – Καλοχώρι

Τύρναβος 2005 – Μακρυχώρι

Δήμητρα Γιάνν. – Βλαχογιάννι

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 26ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣΛ:

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ

Εύκολο απόγευμα είχε στον Τύρναβο ο Αχιλλέας Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε του τοπικού Αστέρα με το εμφατικό 5-1.

Η ανωτερότητα των φιλοξενουμένων ήταν εμφανής από τα πρώτα κιόλας λεπτά με τον Μανιώτη να ανοίγει το σκορ στο 13ο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νεμπεγλέρα, πρώτη κεφαλιά του Παλάσκα και ασθενή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.

Στο 28’ ήταν η σειρά του Οικονόμου ο οποίος με νέα κοντινή κεφαλιά (προηγήθηκε κόρνερ του Νεμπεγλέρα και πρώτη κεφαλιά του Κουμπούρα) έγραψε το 0-2, ενώ στο 35’ ο Νεμπεγλέρας με ωραίο δυνατό σουτ μετά από συνδυασμό με τον Καραμπούζη ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μειώσουν όμως στο 38’ ο Γαλάνης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, για να φτάσουμε στο 43’ όταν ο Ρέψης συνδυάστηκε πολύ ωραία με τον Παλάσκα και πέτυχε το 0-4 με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 63’ είχαν νέο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Πάσιο Α., ενώ στο 70’ μείωσαν σε 1-4 με το εύστοχο πέναλτι του Γ. Μπαντή (το κέρδισε ο ίδιος σε χέρι αντιπάλου).

Δοκάρι είχε και ο Αχιλλέας Φ. με τον Πατεράκη στο 72’, για να φτάσουμε στο 83’ όταν ο Καραμπούζης διαμόρφωσε το τελικό 1-5.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Βαλ., Γκαραγκούνης Ι., Πάσιος Α., Πάσιος Β. (47’ λ.τ. Γκαραγκούνης Ευάγγ.), Λάζος, Καρακώστας, Γκαραγκούνης Σπ., Τάκης (70’ Μαυρίδης), Γαλάνης, Χατζής, Γκαραγκούνης Ελ. (75’ Ισούφης).

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Ντάλλας, Καραμπούζης, Οικονόμου, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Μανιώτης, Νεμπεγλέρας, Βούλγαρης (60′ Γιώργης), Νάστας (55′ Κοντοβάς), Ρέψης, Παλάσκας (46′ λ.τ. Πετράκης).

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ

Για μία ακόμα φορά ο Γιώργος Τσατσαλίδης αποδείχθηκε «χρυσός» σκόρερ για τον Δωτιέα Αγιάς. Ο ικανότατος επιθετικός των «ερυθρολεύκων» κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά σε σέντρα του Φιλιππούλη και να δώσει τη νίκη στην ομάδα του (0-1) μέσα στο «Γ. Μητσιμπόνας» επί της μαχητικής Λάρισας 2012.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δημιούργησαν ορισμένες πολύ καλές στιγμές κυρίως με τους Δ. Κίτσιο και Δαλαμπύρα αλλά το γκολ των φιλοξενουμένων (35') έπαιξε καθοριστικό ρόλο για τη συνέχεια καθώς επηρέασε την ψυχολογία των παικτών του Θ. Στεργιάδη.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε δύο περιπτώσεις πολύ κοντά στο γκολ και συγκεκριμένα στο 60’ όταν μετά από σέντρα του Χαλάτση, ο Τσατσαλίδης με προβολή σημάδεψε το δοκάρι, ενώ στο 70’ ο Γιαννακός με πλασέ πάνω στην κίνηση ύστερα από πάσα του Τσατσαλίδη έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Μ. Γεωργούλας, Παντ. Φλώρος, Αντ. Φλώρος (80’ Λιάκος), Σκέντζας, Π. Κίτσιος, Κριεμάδης (70’ Μπαστούνης), Θ. Γεωργούλας, Παν. Φλώρος (46’ Γκόλτσος), Βαλ. Φλώρος, Δ. Κίτσιος, Δαλαμπύρας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Παππάς (55’ λ.τ. Ε. Γούτος), Φιλιππούλης, Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Νάτσης, Μπόντε (43’ λ.τ. Γιαννακός), Μαλάκος, Χαλάτσης (80’ Σβερκούλης), Τσατσαλίδης.

«ΑΣΦΑΙΡΟ» ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Δεκάδες φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Ελασσόνας (...η εικόνα της κερκίδας θύμισε παλαιότερες εποχές σε ανάλογα τοπικά ντέρμπι) και παρακολούθησαν ένα δυνατό παιχνίδι, το τοπικό ντέρμπι Π.Ο. Ελασσόνας – Οικονόμου Τσαριτσάνης, που τελικά αποδείχθηκε «άσφαιρο» και δεν ανέδειξε νικητή.

Η «λευκή» ισοπαλία, με το φτωχό 0-0, κρίνεται δίκαια, σύμφωνα με την εμφάνιση των δύο «μονομάχων» και τις ευκαιρίες που έχασαν, στην προσπάθειά τους να βρουν δίχτυα.

Η αναμέτρηση παρουσίασε ενδιαφέρον έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και σίγουρα «σημαδεύτηκε» από τις 2 μεγάλες ευκαιρίες και των δύο αντιπάλων (στο β' ημίχρονο), ιδίως με τη διπλή ευκαιρία του ΠΟΕ στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Φάσεις

11΄: Επικίνδυνη σέντρα από τη δεξιά πλευρά του Φτίκα, που φροντίζουν να διώξουν οι Ελασσονίτες.

21΄: Σουτ του Καραγκούνη φεύγει άουτ.

23΄: Ο Μενσούρ σουτάρει, με τον Νούσια να μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

29΄: Νέο σουτ του δραστήριου Καραγκούνη, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

36΄: Επίσκεψη των παικτών του ΠΟΕ στην περιοχή του Οικονόμου. Μετά από εκτέλεση φάουλ από την αριστερή πλευρά, η έξυπνη κεφαλιά του καλά πλασαρισμένου Γκαραβέλη φεύγει άουτ.

42΄: Από τα αριστερά, η σέντρα του Μπουμπουνάρα βρίσκει τον επικίνδυνο Φτίκα, με την κεφαλιά του να φεύγει άουτ.

45΄: Από καλή θέση, το σουτ του Καλφούντζου φεύγει ψηλά άουτ.

56΄: Κλέψιμο της μπάλας από τον Μενσούρ, μέσα στην περιοχή του Νούσια, αλλά το σουτ που κάνει, φεύγει άουτ.

64΄: Μεγάλη ευκαιρία για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης να ανοίξει το σκορ, όταν ο έμπειρος Φτίκας, μετά από κλέψιμο της μπάλας στο κέντρο, προχωράει και φθάνει απέναντι από τον γκολκίπερ Μαστοροδήμο, αλλά το πλασέ που επιχειρεί... φεύγει άουτ.

68΄: Επικίνδυνο σουτ του Μπαλαμώτη έξω από την περιοχή φεύγει άουτ, μόλις λίγο επάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Οικονόμου.

73΄: Συνεργασία Γκαμπέτα και Δραχαλίβα, με τον τελευταίο να σουτάρει στέλνοντας την μπάλα άουτ.

78΄: Ο Ματούλας από πλάγια σουτάρει, με την μπάλα να φεύγει άουτ.

87΄: Κόκκινη κάρτα για τον Γκαραβέλη του ΠΟΕ, για χτύπημα σε αντίπαλο, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους να αγωνιστούν τα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα με δέκα πάικτες.

90΄+2: Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τον Π.Ο.Ε. να βρει δίκτυα και να «κλειδώσει» το «τρίποντο», αλλά ο έμπειρος και εξαιρετικός Νούσιας... δεν είχε πει την τελευταία λέξη. Έτσι, η επικίνδυνη κεφαλιά – «φαρμάκι» του Μπούσια αποκρούεται προσωρινά από τον Παναγιώτη Νούσια, που στη συνέχεια της φάσης ξαναδηλώνει «παρών», όταν αποκρούει και το πλασέ του καραδοκούντα Ταστεμερίδη, εισπράττοντας το χειροκρότημα της κερκίδας!

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ. Νίτσα, Αναστασίου, Νάκα.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής - Ευαγγέλου): Μαστοροδήμος, Μάρκου, Γκαραβέλης, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Καρακώστας (76΄ Μπούσιας), Πεπκολάϊ, Μπαλαμώτης, Μπαρλαγιάννης (74΄ Καραμάνος), Ματούλας, Μενσούρ (61΄ Ταστεμερίδης).

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Μπουμπουνάρας (λ.τ. 85΄ Σαπάκος), Χάμος, Μόσχος, Σακοράφας (55΄ Δραχαλίβας), Γκαμπέτας, Καλφούντζος, Πούτας, Καραγκούνης, Φτίκας (80΄ Μιφτάρι).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ

Πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Αετός Μακρυχωρίου επί της Δήμητρας Γιάννουλης με 2-0. Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα του Γιάννη Μπουρνάκα έδειξε ότι ήθελε περισσότερο τους τρεις βαθμούς και πέτυχε τον στόχο της.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 20’ όταν ο Αμπατζίδης σούταρε, ο τερματοφύλακας απέκρουσε και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι.

Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, όταν μετά από σέντρα του Χριστιανίδη, έγινε μία κεφαλιά, η μπάλα κατέληξε στον Πάσιο και αυτός από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.

Με την έναρξη της επανάληψης οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους και πάλι με τον Πάσιο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε ασταθή επέμβαση του αντίπαλου τερματοφύλακα στη σέντρα του Γκαμπέτα και με πλασέ σε κενή εστία έγραψε το 2-0.

Ο Αετός διατήρησε την πολύ καλή εικόνα μέχρι το 70’ ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε διαχείριση του αποτελέσματος διαφυλάσσοντας το 2-0 μέχρι το τέλος.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (75’ Καρβούνης), Τίκος, Δάσσιος, Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Τέας (89’ Παναγιώτου), Πάσιος Νικολαΐδης, Φουσίκας (85’ Θεοχάρης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Ντούφας, Αμπατζίδης, Μανάκας, Θώμος, Γκατζούλης, Χατζηγρηγορίου, Σπανός (65’ Αετόπουλος), Μπαρούτας (58’ Καραγεώργος).

«ΛΕΥΚΗ» ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ ΦΑΛΑΝΗ

Χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι στη Φαλάνη ανάμεσα στον Φαλανιακό και τον Τύρναβο 2005. Καλό σε γενικές γραμμές παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Λίγο πριν τη λήξη του παιχνιδιού (90’+1’) ο Φαλανιακός πέτυχε γκολ αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η φάση ξεκίνησε από το σουτ του Παπαγεωργίου, ο Γραβάνης απέκρουσε και ο Λιλολάρι στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αλλά είχε καταλογιστεί οφσάιντ κι έτσι το 0-0 παρέμεινε.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Φατούρας, Σουλιώτης (75’ Αλατάς Δ.), Μπλέντι, Πανταζής, Λιλολάρι, Κλούρας (80’ Ντανίκας), Αλατάς Ι. (65’ Παπαγεωργίου), Λυγούρας Χρ.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Φούντας, Καρακάνος, Μεζίνι, Βλιώρας (58’ λ.τ. Ντονούδης), Γανός, Κοκόμπελης, Μπαζούκης (70’ Καλέσης Αχ.), Τζιόλας (85’ Γκουγκουλιάνας), Καλέσης Απ.

ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ

Χωρίς νικητή και τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στη Δόξα Αργυροπουλίου και τον Αετό Αμυγδαλέας. Ο αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε στις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων που αρκέστηκαν στις ευκαιρίες αφού δεν επέδειξαν την απαιτούμενη οξυδέρκεια να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Στο 35’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στην προσπάθεια του αμυντικού Κούλπα να απομακρύνει την μπάλα στη σέντρα του Κορλού.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς (60’ Χαρισούλης), Κούλπας, Μάρκου, Μπουζούκας (73’ Βουγιατζής), Χατζής, Σιαμαντούρας (53’ Ριζούλης), Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης (74’ λ.τ. Κουρούκας), Ανδριανόπουλος (62’ Χατζηιωαννίδης), Καρβούνης, Υφαντής, Δημητρέλης (81’ Σάρα), Αντωνόπουλος, Πίρε.

ΜΙΛΗΣΕ Ο ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

Το γκολ του Κακαβίτση μόλις στο 6ο λεπτό αποδείχθηκε αρκετό για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του Σμόλικα μέσα στη Ν. Πολιτεία επί της Αστραπής (0-1). Μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα του Χρήστου Χατζηλιάδη καθώς απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη των πλέι άουτ.

Δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο αντιπάλους που ήθελαν εξίσου τους βαθμούς, το οποίο ουσιαστικά κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Καλύτερος ο ρυθμός του αγώνα στον πρώτο μέρος, με τον Σμόλικα Φαλάνης και συγκεκριμένα τον ικανότατο επιθετικό Κακαβίτση να εκμεταλλεύεται ένα τραγικό λάθος της αντίπαλης άμυνας, στη σέντρα του Δάσσιου από τα δεξιά και με κοντινό πλασέ να γράφει το 0-1.

Στο 9’ ο Τσιρβούλης επωφελήθηκε από κακή συνεννόηση της αντίπαλης άμυνας προσπάθησε να πλασάρει τον Μπρέλλα ο οποίος απέκρουσε την μπάλα και με τη βοήθεια της αριστερής κάθετης δοκού παραχώρησε κόρνερ.

Στο 19’ και πάλι ο Σμόλικας απείλησε αυτή τη φορά με τον Κόκρα που μπήκε στη μεγάλη περιοχή από τα αριστερά όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπρέλλα.

Στο 35’ ο Καραναστάσης έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 0-1 για την ομάδα του, στο δυνατό μακρινό σουτ του Κυριάκου, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του.

Στο 41’ ο Τζουμάκης μπήκε στη μεγάλη περιοχή μετά από ασίστ του Κυριάκου αλλά το πλασέ του δεν ήταν εύστοχο, ενώ στο 42’ εάν διαγώνιο σουτ του Δάσσιου, μπλόκαρε ο Μπρέλλας.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, με τους γηπεδούχους να πιέζουν περισσότερο χωρίς ωστόσο να κάνουν την μεγάλη φάση. Από την άλλη πλευρά ο Σμόλικας ήταν επικίνδυνος στις λίγες επιθετικές του ενέργειες όπως στο 52’ με τον Κακαβίτση να χάνει διπλή ευκαιρία και τον τερματοφύλακα Μπρέλλα να πραγματοποιεί εκπληκτική διπλή επέμβαση.

Στο 64’ ένα συρτό σουτ του Τζουμάκη πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 67’ ένα φάουλ του Κυριάκου δεν βρήκε στόχο.

Μ’ αυτά και μ αυτά το 0-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος με τον Σμόλικα να πανηγυρίζει μία σημαντική νίκη.

Τον αγώνα διηύθυνε η κ. Τσιοφλίκη, με βοηθούς τους κ. Καραμπούλα και Δεδικούση (πολύ καλοί).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Χλωρός (88’ Μηνάς), Μπέτσιος, Αλεξανδρής, Παπαμάνος, Σιάρκος, Τζουμάκης, Βενέτης, Φούντας, Κυριάκος, Σκόμπας (61’ λ.τ. Ραμάι).

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μανακούσιος, Δολιάνης, Κ. Κολοβός, Χρ. Κολοβός, Πρίφτης, Κόκρας, Σκούπρας (80’ Χρ. Τανάγιας), Δάσσιος (90’+1’ Γ. Τανάγιας), Τσιρβούλης (89’ Παπαδάμου), Κακαβίτσης.

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΙΚΗ

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη της παραμονής έχασε η Αναγέννηση Καλοχωρίου η οποία υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα της από το Βαλχογιάννι. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο 6ο λεπτό με τον Σαμπάνη, ενώ έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και για ένα δεύτερο γκολ.

Από την άλλη πλευρά η Δόξα Βλαχογιαννίου στο 19’ έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν μετά από σέντρα του Τόλιου, η μπάλα περίεργη τροχιά και με την παρέμβαση του τερματοφύλακα χτύπησε στο δοκάρι.

Η πολύ μεγάλη στιγμή για το Καλοχώρι προκειμένου να «κλειδώσει» τη νίκη χάθηκε στο 78’ όταν ο Μπούνα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Τσιαντούλης που κλήθηκε να το εκτελέσει έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 82’ έγινε η ισοφάριση, με τον Τόλιο να αξιοποιεί το πέναλτι που κέρδισε ο Ζηρδέλης

82’ διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Κόκοβας (82’ Μάρκου), Λιούσκας, Σαΐτης, Τσεκούρας, Τσιαντούλης (90’ Παιδής), Μπούνα, Δάκτυλας, Τσιάτας, Σαμπάνης.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Γκουρομπίνος (85’ Χαράλαμπος), Σαπουνάς (20’ λ.τ. Γεωργούλης), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος.

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass