Άνετη νίκη του Απόλλωνα με 3-0

Δημοσίευση: 09 Απρ 2017 19:09

 Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργετικό του ο Απόλλων Λάρισας ο οποίος επικράτησε σήμερα  με 3-0 τον ουραγού Αστέρα Πετριτή για την 25η αγωνιστική του 2ου ομίλου, της Γ' Εθνικής.

Οι «κυανόλευκοι» έφτασαν εύκολα στην επιτυχία και με τη νίκη αυτή ο Απόλλωνα έχει  61 βαθμούς, παρέμεινε πρώτος και ετοιμάζεται για το σούπερ ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή του Θωμά (23/4) στην Άρτα με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία  νίκησε με 1-0 το Ελευθεροχώρι και έχει πλέον 57 βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου υπέστη ακόμα μια ήττα αυτή τη φορά στην έδρα του Διαγόρα Σεβαστής επίσης με 1-0 και είδε την διαφορά από τον Απόλλωνα να εκτοξεύεται στους δέκα βαθμούς.

Στον αγώνα, μόλις στο 2' καλό σουτ του Σουλίδη έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας των Κερκυραίων κάτι που έπραξε και στο 16' στο ωραίο μακρινό σουτ του Αγρόδημου, ενώ στο 19' από φάουλ του Μηνά ο Σαχινίδης έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνά δίπλα από την εστία.

Στο 29' ο Μηνάς με εντυπωσιακό σουτ

ανάγκασε τον Κόρμπα να διώξει σε κόρνερ, ένα κόρνερ από το οποίο προήλθε και το πρώτο τέρμα του Απόλλωνα. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μηνάς με τον Μανθάνο με καρφωτή κεφαλιά να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Αστέρα.

Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το ημίχρονο αφού στο 36' η κεφαλιά του Σαχινίδη πέρασε άουτ, ενώ στο 39' από εκτέλεση φάουλ του Μηνά η μπάλα πέρασε από όλους έφτασε στον αμαρκάριστο Ανδρέου που δεν μπόρεσε με σουτ να απειλήσει με αξιώσεις την αντίπαλη εστία.

Δυο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Μανθάνο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 50' από σέντρα του σκόρερ του 1-0 ο Μηνάς με βολ πλανέ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 61' ο Ιβανίδης με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Κόρμπα σε δύσκολη απόκρουση σε κόρνερ, ενώ στο 69' ο Απόλλωνας έφτασε στο 2-0 με ωραίο πλασέ του Σουλίδη μέσα από την περιοχή.

Ένα λεπτό αργότερα ο Μανθάνο με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ και στο 82' ακόμα μια ωραία απόκρουση από τον τερματοφύλακα των Κερκυραίων στο σουτ του Σκούπρα το οποίο έδιωξε σε κόρνερ. Η ομάδα της Λάρισας έφτασε και στο 3-0 στο 83' με το σουτ του Μανθάνο να αποκρούει ασταθώς ο Κόρμπας και στην επαναφορά η μπάλα έφτασε στον Σουλίδη που πέτυχε άνετα το τρίτο τέρμα της ομάδας του.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η πρώτη τελική από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν στο 90' με το σουτ του Τριβιζά να φεύγει λίγο άουτ και το 3-0 να αποτελεί το τελικό σκορ στην αναμέτρηση.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Μίσσας (Αλεξόπουλος, Μπάλλας), από την ΕΠΣΤρικάλων

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Σταυράκης, Σκούπρας, Καρακατσάνης, Μουταφτσίσκι, Ανδρέου, Αγρόδημος (75' Καμπέρης), Μηνάς (67' Κολοβός), Ιβανίδης, Σαχινίδης (72' Συράκος), Σουλίδης, Μανθάνο.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ (Γιάννης Χονδρογιάννης): Κόρμπας, Καλούδης, Πολύζος, Στούπας Σ., Γράντος, Τσιάβος (24' λ.τ. Λέσσης), Γεωργοπάλης, Γαρδικιώτης, Στούπας Δ., Καρβούνης (86' Ρούμπος), Μπαμιόγλου (78' Τριβιζάς).

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Απόλλων Λ.-Αστέρας Πετριτή  3-0

ΑΕ Καραϊσκάκης-Ελευθεροχώρι 1-0

ΑΕ Ιστιαίας-Θεσπρωτός  2-1

Διαγόρας Σεβαστής-Ολυμπιακός Β.  1-0

Τηλυκράτης-Ρήγας Φεραίος  0-2

Νίκη Βόλου-Πιερικός  1-0

Πύδνα Κίτρους-Νεοκαισάρεια  1-2

Φιλιππιάδα-Αμβρακία Κωστακιών  0-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Απόλλων Λάρισας 61

2. ΑΕ Καραϊσκάκης 57

3. Διαγόρας Σεβαστής 52

4.Ολυμπιακός Βόλου 51

5. Νίκη Βόλου 49

6. Πύδνα Κίτρους 46

7. Τηλυκράτης Λευκάδας 34

8.  Θεσπρωτός 30

9.  Ρήγας Φεραίος 29

10. ΑΕ Ιστιαίας 29

11. Πιερικός 25

12. Εθνικός Φιλιππιάδας 24

13. Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου 24

14. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 17

15. Αμβρακία Κωστακιών 16

16. Αστέρας Πετρίτη 11

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(23/04/2017, 16:30)

Καραϊσκάκης ΑΕ - Απόλλων Λάρισας

Ελευθεροχωρίου - Διαγόρας Σεβαστής

Ολυμπιακός Β. - Νίκη Βόλου

Πιερικός - Φιλιππιάδα

Αστέρας Πετρίτη – Α.Ε.Ιστιαίας

Θεσπρωτός - Τηλυκράτης 2014

Ρήγας Φεραίος - Πύδνα Κίτρους

Νεοκαισάρεια- Αμβρακία Κωστακίων

Χρήστος Αρχοντούλης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass