ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΤΡΙΤΗ (16:00)

Μια ακόμη νίκη θέλει ο Απόλλωνας

*Θεοδοσιάδης: «Προσοχή γιατί τέτοια ματς κρύβουν παγίδες»

Δημοσίευση: 09 Απρ 2017 9:30

Με στόχο να προσθέσει μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό του και να κάνει ένα ακόμη βήμα για την άνοδο στη Football League, ο Απόλλων Λάρισας αγωνίζεται σήμερα και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης με τον Αστέρα Πετριτή.

Το παιχνίδι διεξάγεται στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής κατηγορίας και οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως στη μάχη της ανόδου, χρειάζεται να εντείνουν τις προσπαθειές τους.

Σήμερα είναι το λογικό φαβορί για να κερδίσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντιπαλό τους, ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, όμως δεν έχει εγκαταλείψει της μάχης της σωτηρίας.

Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Οι τρεις βαθμοί είναι που μας ενδιαφέρουν και να ευχαριστήσουμε παράλληλα τον κόσμο που θα έρθει στη Φιλιππούπολη. Τέτοια ματς κρύβουν παγίδες και οφείλουμε να δείξουμε την πρέπουσα σοβαρότητα, σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας και αυτό που θέλουμε σήμερα είναι να πάρουμε ακόμη τρεις βαθμούς».

Από αγωνιστικής πλευράς, δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι τιμωρημένοι Σάββας, Ιορδανίδης, Διβανές και ο Πέντα, ο οποίος από την ερχόμενη εβδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα. Εκτός πλάνων είναι και οι Κουρδής, Μάρκου.

Στην αποστολή που θα γευματίσει στις 11:45 στο «Παραδοσιακό» στη Νεάπολη, από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, συμπεριλήφθησαν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Σταυράκης, Φιρινίδης, Παπαδόπουλος, Ανδρέου, Mutafchiyski, Σκούπρας, Γιαννακόπουλος, Μηνάς, Σουλίδης, Κυριάκος, Ιβανίδης, Καρακατσάνης, Manzano, Καμπέρης, Σαχινίδης, Αγρόδημος, Συράκος, Γκουντρουμπής και Κολοβός.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τρικαλινός διαιτητής ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει τη σημερινή αναμέτρηση του πρωτοπόρου Απόλλωνα Λάρισας με τον Αστέρα Πετριτή Κέρκυρας.

Ο Δημήτριος Μίσσας από την ΕΠΣ Τρικάλων θα σφυρίξει λοιπόν το ματς με βοηθούς του, να είναι οι συντοπίτες του Χρήστος Αλεξόπουλος και Χρήστος Μπάλλας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Αλέξανδρος Τικόζογλου από την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Η διοίκηση του Απόλλωνα Λάρισας καλεί τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει βροντερό "παρών" στο γήπεδο Φιλιππούπολης και να γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας που τους κάνει περήφανους ξανά την φετινή χρονιά.

«Με φωνή και χειροκρότημα εμψυχώνουμε τους παίκτες να πάρουν τη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον στόχο και προστατεύουμε την ομάδα μας» είναι το σύνθημα που θέλουν να περάσουν οι άνθρωποι του Απόλλωνα στους Λαρισαίους φιλάθλους. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα Κυριακή 09/04/2017, στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, θα διεξαχθεί ένας ακόμη κρίσιμος αγώνας, για τον Απόλλωνά μας, όσον αφορά στην επίτευξη του μεγάλου φετινού στόχου.

Μια νίκη μέσα από την κατάλληλη αγωνιστική παρουσία των παικτών μας, θα μας φέρει πιο κοντά και άλλο στην άνοδο.

Η ομάδα μας ζητάει τη μαζική παρουσία όλων των Λαρισαίων φιλάθλων στο γήπεδο, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί με φωνή και χειροκρότημα εμψυχώνοντας τους παίκτες να πάρουν τη νίκη που θα μας φέρει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στον τελικό σκοπό.

Βοηθάμε αλλά και προστατεύουμε την ομάδα μας. Να είμαστε όλοι εκεί».

*Να θυμίσουμε πως μετά από απόφαση της διοίκησης του Απόλλωνα, τα εισιτήρια τιμώνται 5 ευρώ, τόσο για τη Θύρα 1, όσο και για τη Θύρα 2, ενώ γυναίκες και παιδιά έως 14 ετών μπορούν να εισέρχονται δωρεάν από τη Θύρα 2.

ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

(25η αγων., 16:00)

Απόλλων Λάρισας - Αστέρας Πετριτή

ΑΕ Καραϊσκάκης - Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου

Ένωση Απολλώνιου/Ιστιαίας – Θεσπρωτός(15:00)

Διαγόρας Σεβαστής - Ολυμπιακός Βόλου

Τηλυκράτης - Ρήγας Φεραίος

Νίκη Βόλου - Πιερικός

Πύδνα Κίτρους - Αχιλλέας Νεοκαισάρειας

Εθνικός Φιλιππιάδας - Αμβρακία Κωστακιών

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 24 αγώνες)

1. Απόλλων Λάρισας         53-15  58

2. ΑΕ Καραϊσκάκης  33-8   54

3. Ολυμπιακός Βόλου        36-12  51

4. Διαγόρας Σεβαστής       39-23  48

5. Νίκη Βόλου          34-21  46

6. Πύδνα Κίτρους     32-15  45

7. Τηλυκράτης         22-21  34

8. Θεσπρωτός        26-32  30

9. Πιερικός    14-25  27

10. ΑΕ Ιστιαίας        23-30  26

11. Ρήγας Φεραίος  29-38  26

12. Εθνικός Φιλιππιάδας    19-31  24

13. Ελευθεροχώρι    20-35  24

14. Αμβρακία Κωστακιών   16-36  15

15. Αχιλλέας Νεοκαισάρειας         18-41  14

16. Αστέρας Πετριτή 18-43  11

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass