ΟΡΙΣΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Ατρόμητος-ΑΕΛ: Μπλάνας

* Διαμαρτυρία για τον ορισμό ως βοηθού του Βεργέτη

Δημοσίευση: 07 Απρ 2017 11:00

Από την ΚΕΔ ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-17. Ο 39χρονος , Γιώργος Μπλάνας, ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Μεσσηνίας θα διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Ατρόμητο, που θα γίνει την Κυριακή 9 Απριλίου 2017 στις 19:00 στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου.

Βοηθοί του ο Εμμανουήλ Καλφάκης από τα Χανιά και ο Δημήτρης Βεργέτης από τον σύνδεσμο Αρκαδίας. Τέταρτος θα είναι ο Νίκος Ρατσιάτος από την Ένωση Αργολίδας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Σταύρος Φλώτσιος από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Επίσης ο Δημήτρης Στυλιαράς από την Αιτωλοακαρνανία, ορίστηκε να διευθύνει το ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού. Θα είναι μάλιστα η τέταρτη φορά που ο έμπειρος ρέφερι θα διευθύνει αναμέτρηση των δύο ομάδων, με τους «πράσινους» να μετρούν δύο νίκες (2-1 στη Λεωφόρο την περίοδο 2013-14 και 1-0 στην Τούμπα στα πλέι-οφ της περιόδου 2014-15) και τον «Δικέφαλο του Βορρά» μία (2-0 στην Τούμπα την περίοδο 2012-13).

Την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά θα «σφυρίξει» ο Ευάγγελος Κιοτζένης από την Ξάνθη, ενώ ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδία) θα είναι ο διαιτητής στο ματς της ΑΕΚ με την Κέρκυρα.

Με μία άκρως επιθετική ανακοίνωση, σχολίασε τον ορισμό του ενός βοηθού διαιτητή η ΠΑΕ ΑΕΛ και συγκεκριμένα του Βεργέτης. Οι «βυσσινί» θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος βοηθός έχει αδικήσει την ομάδα και μάλιστα σε ανακοίνωσή τους υποστηρίζουν ότι είναι συγγενής του Στάικου Βεργέτη, προπονητή του Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την παραμονή στη Super League και ως εκ τούτου, ο συγκεκριμένος ορισμός εγείρει ερωτηματικά σύμφωνα με την ΑΕΛ η οποία υποστηρίζει:

«Ο Βεργέτης υπήρξε ο αποκλειστικά υπαίτιος της ήττας της ΑΕΛ στον αγώνα του Α΄ γύρου με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπου ανέκοψε τους ποδοσφαιριστές μας με τρία ανύπαρκτα οφσάιντ, ενώ το σκορ του αγώνα ήταν 1-1 και ήθελε 20 λεπτά να λήξει.

Ο ίδιος την αμέσως επόμενη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα των Κ20 Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΛ, όπου η ΑΕΛ κέρδιζε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και αυτός με πρωτοφανείς διαιτητικές υποδείξεις οδήγησε την ομάδα μας σε ήττα, με αποτέλεσμα η ομάδα μας να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση διαμαρτυρίας και είχε και εντονότατο επεισόδιο με τον κ. Κούγια.

Ο Βεργέτης είναι συγγενής του προπονητή του Αστέρα Τρίπολης Στάικου Βεργέτη».

Αναλυτικά οι διαιτητές και βοηθοί της 28ης αγωνιστικής:

ΚΥΡΙΑΚΗ 9/4

19:00 Ατρόμητος-ΑΕΛ: Μπλάνας (Μεσσηνίας), Καλφάκης (Χανίων), Βεργέτης (Αρκαδίας), 4ος: Ρατσιάτος (Αργολίδας), παρ.: Φλώτσιος (Βοιωτίας)

19:00 Αστέρας Τρίπολης-Ξάνθη: Καραντώνης (Ημαθίας), Ακρίβος (Αθηνών), Τζαφόλιας (Ανατ. Αττικής), 4ος: Ζαραβίνος (Αθηνών), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)

19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Καλφόγλου (Θεσπρωτίας), 4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)

19:00 Παναιτωλικός-Βέροια: Σκουλάς (Θεσσαλίας), Μεσσήνης (Αχαΐας), Γκαβέρας (Αχαΐας), 4ος : Μπουμαρσόπουλος (Λάρισας), παρ.: Κύρκος(Θεσπρωτίας)

19:00 Πανιώνιος-Πλατανιάς: Σελίμος (Λακωνίας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος : Μιχέλης (Πειραιά), παρ.: Σαραιδάρης(Μακεδονίας)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής), Τουμπακάρης (Αθηνών), Δημητριάδης (Καστοριάς), 4ος : Πουλήμας (Κέρκυρας), παρ.: Μαζαράκης(Κεφαλληνίας)

19:00 ΑΕΚ-Κέρκυρα: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Πήττας (Ηλείας) ,4ος : Γιαννουλάκης (Χανίων), παρ.: Λιόλιος(Λάρισας)

19:00 Λεβαδειακός-Ολυμπιακός: Κιοτζένης (Ξάνθης), Καρατζίκας (Αθηνών), Κουντουρέλλης (Αθηνών), 4ος: Τίκας (Καρδίτσας), παρ.: Μπέρσης(Αρκαδίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass