Πηλαδάκης: «Κύριε Κούγια μήπως για τη διχόνοια δεν φταίνε πάντα οι άλλοι»;

Δημοσίευση: 06 Απρ 2017 12:15

Στις χθεσινές δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για το θέμα του γηπέδου και πως δεν γίνεται να φταίνε πάντα οι άλλοι, απάντησε με ανακοινωσή του ο πρώην μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Κωστής Πηλαδάκης.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως η πρόταση για την αποπληρωμή του γηπέδου είχε προταθεί από τον κ. Κούγια και πως δεν υπήρχε κανένας εκβιασμός, υπενθυμίζοντας ακόμα μία φορά πως τα περσινά χρήματα δεν έχουν αποπληρωθεί.

Τέλος ο κ. Πηλαδάκης προέτρεψε τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντί της, ενώ συμπλήρωσε πως εάν κάποιες ομάδες δεν μεταμορφωθούν σε Μπαρτσελόνα, η ΑΕΛ θα άξιζε να βρίσκεται ψηλότερα στη βαθμολογία και θα έπρεπε να έχει σωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Χωρίς ίχνος δηκτικότητας διότι έχουμε βρεθεί στην θέση του κ. Κούγια και κατανοούμε πλήρως την ψυχολογία που υπάρχει, συμφωνούμε μαζί του προτρέποντας τον κόσμο να σταθεί δίπλα στην ομάδα και όχι απέναντι, τώρα μας χρειάζεται όλους η ομάδα. Μίλησε όμως ο κ. Κούγιας για τσακωμούς και διχόνοια μήπως να το ψάξει λίγο διότι δεν φταίνε πάντα οι άλλοι;

Κανένας εκβιασμός δεν υπήρξε για το παραχωρητήριο, ότι αναφέρεται στην σύμβαση είναι η πρόταση του ίδιου του κ. Κούγια την οποία και αποδεχτήκαμε, του θυμίζουμε ότι την χρόνια της ανόδου δεν πλήρωσε ενώ εμείς καλύπταμε όλα τα τραπεζικά έξοδα και μεγάλο μέρος των λειτουργικών βασιζόμενοι μόνο στον λόγο του ότι θα πληρώσει με την άνοδο. Τέλος εάν όντως κάποιες ομάδες δεν μεταμορφωθούν σε Μπαρτσελόνα, η ομάδα είναι ψηλότερα στην βαθμολογία και δικαιούται να σωθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass