Θρήνος για Αγκάνοβιτς

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 11:54 | Τελευταία ενημέρωση: 05 Απρ 2017 12:23

Με μαύρα περιβραχιόνια θα αγωνιστεί σήμερα η ΑΕΛ, τιμώντας τη μνήμη της μητέρας του Αντνάν Αγκάνοβιτς. Ο Κροάτης άσος πληροφορήθηκε το πρωί το θάνατό της, επέλεξε όμως να παίξει το απόγευμα (17:15) εναντίον του Αστέρα Τρίπολης και εν συνεχεία να αναχωρήσει για την πατρίδα του για να το στερνό αντίο... Η ΑΕΛ κατέθεσε αίτημα στη Super League να φορέσουν οι παίκτες της μαύρα περιβραχιόνια και πιθανότατα θα γίνει δεκτό.

Συλλυπητήρια Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ

«Συγκλονισμένη η οικογένεια της ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε την αδόκητη αποδημία της μητέρας του εκλεκτού της ποδοσφαιριστή, Αντνάν Αγκάνοβιτς, η οποία εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο σε ηλικία μόλις 53 ετών!!!   

Ο μεγαλομέτοχος κ. Αλέξης Κούγιας, το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές, τα στελέχη και σύσσωμη η φίλαθλη οικογένεια της ΑΕΛ, καταθέτουν μέσα από ένα πελώριο "βυσσινί" δάκρυ την απροσμέτρητη θλίψη τους και εύχονται στον Αντνάν και την οικογένειά του την από ύψους παρηγοριά.

Παρά την συγκλονιστικότητα του θλιβερού μαντάτου και των τραγικών στιγμών, ο ποδοσφαιριστής μας ζήτησε να αγωνιστεί στην κρίσιμη σημερινή αναμέτρηση με την ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την πατρίδα του προκειμένου να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ήδη κατέθεσε αίτημα στην διοργανώτρια αρχή, ώστε οι ποδοσφαιριστές μας να αγωνιστούν σήμερα με μαύρα περιβραχιόνια και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, τιμώντας στο ελάχιστο τη μνήμη της μητέρας του Αγκάνοβιτς που τόσο άδικα και πρόωρα αποχαιρέτησε τα επίγεια.

Καλό Παράδεισο!»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass