ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ (16.00) ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΜΙΛΟ

Πάνοπλος στους Ν. Πόρους ο Αχιλλέας Φ.

*Κ. Νεμπεγλέρας: «Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και σ’ αυτόν τον θεσμό»

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 11:45

Στη μάχη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος 2017, που διοργανώνει η ΕΠΟ, ρίχνεται σήμερα ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ο οποίος στις 16.00 στο γήπεδο Ν. Πόρων θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ποσειδώνα.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει χαρακτηριστεί ως πρόωρος τελικός στον 4ο όμιλο, καθώς τόσο η ομάδα της Πιερίας όσο και ο κυπελλούχος ΕΠΣΛ παρουσιάζονται ως φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Πρεμιέρα λοιπόν με ντέρμπι για τον ιστορικό Αχιλλέα Φαρσάλων, που διεκδικεί τον δεύτερο μεγάλο του στόχο, μετά το πρωτάθλημα και την επιστροφή του στις εθνικές κατηγορίες. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένεται να έχουν και τη στήριξη των φιλάθλων τους καθώς αρκετός κόσμος από τα Φάρσαλα πρόκειται να εκδράμει σήμερα στους Ν. Πόρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο σημερινοί αντίπαλοι διανύουν βίους παράλληλους. Όπως ο Αχιλλέας Φαρσάλων έτσι και ο Ποσειδώνας Ν. Πόρων οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος στην Α’ ΕΠΣ Πιερίας και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ Κ. ΝΕΜΠΕΓΛΕΡΑ

Μιλώντας για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ποσειδώνα Ν. Πόρων ο αρχηγός του Αχιλλέα Φαρσάλων, Κώστας Νεμπεγλέρας τόνισε ότι το ζητούμενο για τον Αχιλλέα Φαρσάλων είναι να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν καλύτερος στον αγωνιστικό κόσμο και αναφερόμενος στον φίλαθλο κόσμο υπογράμμισε ότι θα πρέπει να είναι σίγουρος ότι στο τέλος η ομάδα θα πανηγυρίσει την επίτευξη των στόχων της.

«Στόχος μας είναι να χαρούμε αυτά τα παιχνίδια. Παίζουμε με αντιπάλους που δεν είναι στο δικό μας πρωτάθλημα, δηλαδή μας είναι άγνωστοι. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ μπορούμε και σ’ αυτόν τον θεσμό. Αλλά βασικός μας στόχος είναι να εξετάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» είπε ο αρχηγός της λαρισινής ομάδας και πρόσθεσε:

«Σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η δική μας αγωνιστική εικόνα. Θέλουμε να παρουσιαστούμε εμείς καλοί. Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν να παίζαμε μέσα στην έδρα μας και να είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί είναι διαφορετικό το παιχνίδι εντός έδρας με το εκτός έδρας ιδιαίτερα σε αναμετρήσεις νοκ άουτ.

Είπα ότι έχουμε μπροστά μας έναν αντίπαλο άγνωστο, ωστόσο το τεχνικό επιτελείο αυτές τις ημέρες προσπάθησε να συλλέξει όσα στοιχεία μπορούσε για την ομάδα του Ποσειδώνα. Υπάρχει μία εικόνα την οποία μας μετέφερε ο προπονητής μας στην προπόνηση και πιστεύω να δείξουμε ότι είμαστε έτοιμοι.

Είναι πολύ δύσκολο να παίζεις παιχνίδια κάθε Κυριακή και Τετάρτη. Παίξαμε το ντέρμπι με την Αγιά, τώρα έχουμε το Κύπελλο και συνεχίζουμε το Σάββατο στο πρωτάθλημα που είναι ο βασικός μας στόχος. Σε λιγότερο από μία εβδομάδα τρία παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά πιστεύω ότι ο Αχιλλέας έχει τη δυναμική και την ποιότητα στο ρόστερ για να ανταποκριθεί σε πολύ απαιτητικές καταστάσεις και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο περισσότερο γίνεται ξεκούραστοι και έτοιμοι.

Σε ό,τι αφορά στον κόσμο των Φαρσάλων, που πραγματικά μας έχει στηρίξει πάρα πολύ, μπορεί να μην του δώσαμε τη χαρά που ήθελε την περασμένη Κυριακή αλλά να είναι σίγουρος ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε και θα πετύχουμε αυτό που θέλουμε» κατέληξε ο Κώστας Νεμπεγλέρας.

Η προετοιμασία του Αχιλλέα Φαρσάλων ολοκληρώθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και στη διάθεση του τεχνικού Τάκη Παραφέστα για τη σημερινή αναμέτρηση θα τεθούν οι: Κουτσοκέρας, Οικονόμου, Περήφανος, Κακαζούκης, Νεμπεγλέρας, Παλάσκας, Βούλγαρης, Ρέψης, Νάστας, Ντάλλας, Λυτροσυγκούνης, Καραμπούζης, Τλούπας, Κουμπούρας, Μανιώτης, Γιώργης, Γκουντουβάς, Πετράκης και Λόλας.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (16.00) ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

-Διγενής Νεοχωρίου -Ολυμπιακός Λαμίας: Μπαϊραμίδης, Μπαλιάγκας, Βογδόπουλος (Κοζάνης), παρ. Λάκης (Λάρισας).

-ΑΟ Σελλάνων-Αλμυρός: Τσιτσανούδης, Μάνος, Καραγιάννης (Λάρισας), παρ. Ντζάθας (Φθιώτιδας).

-Ποσειδών Ν. Πόρων-Αχιλλέας Φαρσάλων: Βουρνέλης, Σιανίδης, Τασόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Γεροβασίλης (Πέλλας).

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass