Η ΑΕΛ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ(17:15) ΓΙΑ ΝΑ «ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ» ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Μόνο νίκη...

* Πρώτη στο AEL FC ARENA για Αντρέα Πάους αλλά και Ηλία Φυντάνη

Δημοσίευση: 05 Απρ 2017 11:00

Με πολύ πάθος και αποφασισμένη όσο ποτέ άλλοτε, η ΑΕΛ κοντράρεται σήμερα και ώρα 17:15 με τον Αστέρα Τρίπολης, έχοντας ως μοναδικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας οι «βυσσινί» θέλουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς για να «σφραγίσουν» την παραμονή στην κατηγορία και να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρώτη σήμερα και για τον νέο τεχνικό ηγέτη Αντρέα Πάους αλλά και για τον δυναμικό τεχνικό διευθυντή Ηλία Φυντάνη, που ήταν χθες στο προπονητήριο των Δένδρων, όπου παρακολούθησε την προπόνηση της ομάδας.

Η ΑΕΛ στη σημερινή σημαντική αναμέτρηση θα προσπαθήσει να έχει μια καλή αγωνιστική εικόνα όπως και στην Τούμπα, κατακτώντας το τρίποντο αλλά και αποδίδοντας παράλληλα καλό ποδόσφαιρο.

Οσον αφορά τώρα στην ενδεκάδα με δεδομένη την απουσία του τραυματία Γιοβάνοβιτς και την επιστροφή του Αγκάνοβιτς, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο τελικό σχήμα, που πιθανόν να έχει ως εξής: Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Κόντορ ή Αβραάμ, Φάρκας, Φατιόν ή Γκόλιας, Αβραάμ ή Ναβάρο, Μασαλέσα, Ντέλετιτς, Βαρέλα, Αγκάνοβιτς, Ναζλίδης.

Στην αποστολή είναι οι παρακάτω παίκτες: Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλος, Ρέντζας, Κόντορ, Μονιάκης, Γκόλιας, Φάρκας, Φατιόν, Μασαλέσα, Αναστασόπουλος, Ναβάρο, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Αγκάνοβιτς, Βαρέλα, Ευμορφίδης, Καπός και Ναζλίδης.

Ο Ολλανδός τεχνικός, άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες, Ντοντό, Τικίτο και Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς. Τέλος για αγωνιστικούς λόγους, εκτός αποστολής έμειναν και οι Απόστολος Κουτογλίδης, Άγγελος Καρατάσιος, Δημήτρης Σουλιώτης, Γιάννης Μασούρας, Γκέρντι Χοτζάλι, Κωνσταντίνος Γεωργακόπουλος, Αμίτ Γκουλουζάντε, Γιάνις Ικάουνιεκς, Ανδρέας Λαμπρόπουλος, Πάμπλο Γκαγιέχο, Κωνσταντίνος Μακρής, Βασίλης Κουτσιανικούλης, Ντιέγκο Ρέγες και Τσάκο.

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το σημερινό παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ΑΕΛ, στο AEL FC ARENA. Ο τεχνικός της ομάδας του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, επέλεξε 18 παίκτες για την αποστολή του αγώνα, οι οποίοι είναι οι εξής: Αθανασιάδης, Ντοναρούμα, Γκαϊντούτσικ, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Μάσα, Τσουκαλάς, Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης, Φαρίνια, Καλτσάς, Κώτσιρας, Χαμντανί, Ιωαννίδης και Μανιάς.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Ο 38χρονος, ρέφερι, Δημήτρης Θάνος, επιχειρηματίας στο επάγγελμα, από το Σύνδεσμο Γρεβενών, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εντός έδρας σημερινή αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης, στο AEL FC ARENA. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής είχε σφυρίξει την ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι στο Καυταντζόγλειο Στάδιο για την 18η αγωνιστική της Super League, που είχε γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 και είχε λήξει με σκορ 1-1. Βοηθοί του ο Λάζαρος Δημητριάδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας και ο Στέφανος Παρασίου από τον σύνδεσμο Ημαθίας. Τέταρτος θα είναι ο Δημήτρης Καραντώνης, από την Ένωση Ημαθίας και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θανάσης Νικολακόπουλος από την Ε.Π.Σ. Αθηνών.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΑΕΛ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Έξι φορές έχουν συναντηθεί συνολικά στο παρελθόν η ΑΕΛ και ο Αστέρας Τρίπολης, σε επίσημους αγώνες με γηπεδούχο τη λαρισινή ομάδα. Οι «βυσσινί» μετρούν δύο νίκες, οι «κιτρινομπλέ» δύο, ενώ δύο παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Στα συνολικά γκολ υπερτερεί η ομάδα της Αρκαδίας με 7-4.

Αναλυτικά η προϊστορία των αγώνων της ΑΕΛ με τον Αστέρα Τρίπολης

13/01/2008   ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης     1-1     Superleague

11/01/2009   ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης     2-1     Superleague

05/01/2010   ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης     1-0     Superleague

17/10/2010   ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης     0-2     Superleague

12/12/2012   ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης     0-0     Κύπελλο Ελλάδος

05/01/2016   ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης     0-3     Κύπελλο Ελλάδος

ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΦΑΡΚΑΣ ΣΕ ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣ

Ο αρχηγός της ΑΕΛ Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στον αγώνα της ΑΕΛ, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και ο Σέρβος αμυντικός των «βυσσινί» χάνει το υπόλοιπο της σεζόν για τη φετινή χρονιά.

Μήνυμα συμπαράστασης έστειλε ο Πάβολ Φάρκας, μέσω instagram στον συμπαίκτη του.

Ο Σλοβάκος αμυντικός με ανάρτησή του στήριξε τον συμπαίκτη του, ευχόμενος να επιστρέψει στα γήπεδα δυνατότερος. Συγκεκριμένα έγραψε στη φωτογραφία που βρίσκονται μαζί, «Ο αδερφός θα επιστρέψει δυνατότερος».

ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

Σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 31/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο., που κοινοποιήθηκε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής και στη Super League την Τετάρτη 29/03/2017 και αφού παρήλθε άπρακτη η προθεσμία των τριών (3) εργασίμων ημερών που το Δικαστήριο έταξε στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μπουκουβάλα, από την ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής αφαιρούνται τρεις (3) βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα. Σημειώνεται πως σύμφωνα με τον οικείο Κανονισμό Ιδιότητας & Μεταγραφών της ΕΠΟ (Άρθρο 24 παρ. 5), αν η ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής προβεί στην εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή μέχρι και τη Μ. Τετάρτη 12/04/2017, οι εν λόγω τρεις (3) βαθμοί θα επιστραφούν στην ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής με νεότερη απόφαση της Super League. Σημειώνεται επίσης πως οι αγώνες της ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής ορίζονται κανονικά.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΑΟ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο, που θα γίνει αύριο Πέμπτη στο γήπεδο της Λεωφόρου, ξεχωρίζει από την 27η αγωνιστική της Super League και η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει τη νίκη για να συνεχίσει την ανοδική πορεία της το τελευταίο διάστημα. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός θα παίξει στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα, ενώ σημαντικό είναι και το ματς στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ενώ στη Θεσσαλονίκη στο ντέρμπι της ουράς ο Ηρακλής κοντράρεται με τον Λεβαδειακό. Συνοπτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής έχει ως εξής:

ΣΗΜΕΡΑ

15:00 Ξάνθη-Παναιτωλικός

17:15 ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

17:15 Ατρόμητος-ΠΑΟΚ

17:15 Βέροια-ΠΑΣ Γιάννινα

17:15 Ηρακλής-Λεβαδειακός

19:30 Κέρκυρα-Ολυμπιακός

ΑΥΡΙΟ

17:15 Παναθηναϊκός-Πανιώνιος

19:30 Πλατανιάς-ΑΕΚ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 26 αγώνες)

1. Ολυμπιακός 47-15 57

..........................................................

2. Πανιώνιος  33-17  51

3. ΠΑΟΚ       39-17  49

4. Παναθηναϊκός      41-16  48

5. ΑΕΚ          44-22  43

6. Πλατανιάς 31-28  41

7. Ξάνθη       28-24  41

8. Ατρόμητος 25-34  35

9. ΠΑΣ Γιάννινα       28-26  35

10. Κέρκυρα  20-31  29

11. Παναιτωλικός     27-33  28

12. ΑΕΛ21-36         24

13. Αστέρας Τρίπολης       25-42  23

14. Λεβαδειακός      23-44  22

.................................................

15. Ηρακλής  21-35  16

16. Βέροια    16-49  16

* Ο ΠΑΟΚ και ο Ηρακλής έχουν -3 βαθμούς.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass