ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ «ΚΟΛΛΗΣΑΝ» ΣΤΟ 0-0 ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΗΣ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ

Αρκέστηκαν στις ευκαιρίες

*Πολύτιμες νίκες στη μάχη της παραμονής πέτυχε ο Φαλανιακός * Ενταση και προσωρινή διακοπή στη Φαλάνη στο 1-1 του Σμόλικα με τη Λάρισα 2012

Δημοσίευση: 03 Απρ 2017 13:50

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε το μεγάλο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Αχιλλέα Φαρσάλων που έχασε την ευκαιρία να κάνει το άλμα στο +12 και τον δεύτερο της βαθμολογίας Δωτιέα Αγιάς που δεν μπόρεσε να μειώσει τη διαφορά στους 6 βαθμούς. Επί της ουσίας η κατάσταση στη μάχη της κορυφής παραμένει ως έχει κι ενώ απομένουν πέντε παιχνίδια για την ολοκλήρωση του φετινού μαραθωνίου.

Από κει και πέρα ο Φαλανιακός πέτυχε μία ακόμα σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής, αυτή τη φορά μέσα στο Μακρυχώρι με 1-0 και απομακρύνθηκε κι άλλο από τη ζώνη των πλέι άουτ, ενώ στη Φαλάνη είχαμε ένταση και προσωρινή διακοπή στο παιχνίδι του Σμόλικα με τη Λάρισα 2012 που έληξε ισόπαλο 1-1.

Οικονόμος Τσαριτσάνης και Δήμητρα Γιάννουλης διατήρησαν τις θέσεις τους στην τετράδα κερδίζοντας 4-0 τον Αστέρα Τυρνάβου και 1-0 την Αναγέννηση Καλοχωρίου αντίστοιχα, στην Αμυγδαλέα έστω και με το φτωχό 1-0 έκαμψε την αντίσταση της Ν. Πολιτείας, ενώ στο Βλαχογιάννι η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Δόξα Αργυροπουλίου.

Τέλος χορταστικό σε γκολ ήταν το παιχνίδι στον Τύρναβο όπου η ομώνυμη ομάδα επιβλήθηκε με 4-2 του ΠΟΕ. Αναλυτικά τα χθεσινά παιχνίδια:

ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΤΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Στο δημοτικό στάδιο των Φαρσάλων, Αχιλλέας και Δωτιέας Αγιάς «κόλλησαν» στο 0-0 στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Σ’ ένα παιχνίδι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την τύχη των πλέι οφ, οι δύο αντίπαλοι απώλεσαν την ευκαιρία να πετύχουν τον στόχο τους, οι μεν γηπεδούχοι να φτάσουν στο +12 και να βρεθούν μία ανάσα από την απευθείας κατάκτηση του τίτλου, οι δε φιλοξενούμενοι να μειώσουν στους 6 βαθμούς και να οδηγηθούν στα πλέι οφ με καλύτερες προϋποθέσεις.

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων μπήκε πιο δυνατά στο α’ ημίχρονο, ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και δημιούργησε ευκαιρίες τις οποίες δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει για να πάρει προβάδισμα στο σκορ.

Πιο χαρακτηριστικές φάσεις σημειώθηκαν στο 28’ όταν ο Φαρμάκας απέκρουσε το σουτ του Λόλα, ο Νεμπεγλέρας πήρε το ριμπάουντ και επιχείρησε νέο σουτ με τον Φαρμάκα να διώχνει εκ νέου τον κίνδυνο, ενώ στο 36’ ο Βούλγαρης βρήκε πολύ ωραία τον Περήφανο, ο οποίος με κεφαλιά πάνω στην κίνηση δεν μπόρεσε να νικήσει τον Φαρμάκα που έδιωξε εντυπωσιακά.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν την κατάσταση και απείλησαν κυρίως με τον Τσατσαλίδη που είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο 67’ και στο 72’.

Ο Αχιλλέας προσπάθησε στη συνέχεια να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Παλάσκα στο 83’ και τον Πετράκη στο 90’ αλλά χωρίς να υπάρξει αποτέλεσμα. Έτσι το 0-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του παιχνιδιού.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκάγκας με βοηθούς τους κ. Καρακώστα και Πατέτσο. Μετά το παιχνίδι η ομάδα του Δωτιέα εξέφρασε τα συγχαρητήριά της για τη διαιτησία και παράλληλα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Αχιλλέα για τη φιλοξενία.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Κουμπούρας, Οικονόμου, Κακαζούκης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Νάστας (65’ Τλούπας), Λόλας (82’ Πετράκης), Βούλγαρης (67’ Ρέψης), Παλάσκας.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Παππάς, Τσατσαλίδης (90’+2′ Ντελής), Ντακούλας, Μαλάκος (79′ Χαλάτσης), Νάτσης, Μπόντε (80′ Σβερκούλης).

Ο ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ ΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ

Χάρη στο γκολ του Γκατζούλη στο 66’ η Δήμητρα Γιάννουλης κέρδισε με 1-0 την Αναγέννηση Καλοχωρίου και διατήρησε τη θέση της στην τετράδα των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πολύ καλά στο πρώτο μέρος δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες όπως στο 3’ με τον Μπαρούτα, που ευνοήθηκε από λάθος του Λιούσκα και επιχείρησε ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 33’ με τον Αμπατζίδη, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, προσπάθησε να «κρεμάσει» τον Μαρδάνη αλλά ο τελευταίος μπλόκαρε και σούταρε στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ και στο 40’ με την κεφαλιά του Εμμανουήλ την οποία έδιωξε πάνω στη γραμμή με το κεφάλι ο Δούρος.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να γίνουν πιο απειλητικοί, χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση. Αντίθετα οι γηπεδούχοι είχαν ένα πολύ πιεστικό 5λεπτο με αποκορύφωμα τη φάση του 66ου λεπτού όταν ο Γκατζούλης με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (νωρίτερα στο 63’ είχε ακυρωθεί γκολ του Χατζηγρηγορίου ως οφσάιντ).

Στο 82’ η Δήμητρα έχασε κι άλλη σημαντική ευκαιρία για γκολ, όταν ο Θώμος εκτέλεσε με δύναμη ένα φάουλ από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Μαρδάνης απέκρουσε, ο Μπαρούτας πήρε το ριμπάουντ και πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Στο 86’ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες καθώς ο Νεστορίδης αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να διατηρηθεί το 1-0 μέχρι το τέλος.

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ. Γκαραβέλης με βοηθούς τους κ. Τσαπράζη και Δεδικούση (πολύ καλοί).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Κυρανούδης, Μπαμπάλης, Αετόπουλος (51’ Χατζηγρηγορίου), Ντούφας, Εμμανουήλ, Θώμος, Σπανός, Μανάκας, Μπαρούτας, Γκατζούλης, Αμπατζίδης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Κόκοβας (80’ Παιδής), Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης, Μπούνα, Τσιαντούλης, Σαμπάνης, Τσεκούρας (49’ Μάρκου), Δάκτυλας.

ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΖΕΣΤΑΘΗΚΕ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ

Εύκολη νίκη με 4-0 επί του Αστέρα πέτυχε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ 24’ με τον Πούτα που εκτέλεσε ένα φάουλ αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα.

Στο 58’ ήταν η σειρά του Χάμου, ο οποίος με σουτ μετά από σέντρα του Νάνου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 71’ ο Ντούφας με κεφαλιά ύστερα από φάουλ του Νάνου ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.

Στο 78’ οι γηπεδούχοι είχαν οριζόντιο δοκάρι με τον Καραγκούνη, στο 83’ ήταν η σειρά των φιλοξενουμένων και συγκεκριμένα του Γ. Μπαντή που πλάσαρε στο δοκάρι, ενώ στο 86’ ο Οικονόμος είχε και δεύτερο οριζόντιο δοκάρι αυτή τη φορά με τον Μπουμπουνάρα.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 88’ ο Χ. Σακοράφας με σουτ.

Πρώτη εμφάνιση του διαιτητή κ. Παλαμίδα στην Α’ ΕΠΣΛ και καλή διαιτησία. Βοηθοί του ήταν ο κ. Στάικος και η κ. Αλ. Δεληγιάννη.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος (78’ Χ. Σακοράφας), Μπουμπουνάρας, Σαπάκος, Μόσχος, Β. Σακοράφας (60’ Ντούφας), Χάμος, Καλφούντζος, Φτίκας, Καραγκούνης, Πούτας (73’ Γαλάτος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Χρ., Τσακίρης (46’ Φουντούτας), Τάκης (78’ Μαυρίδης), Λάζος, Α. Πάσιος, Καρακώστας, Β. Πάσιος (64’ Ισούφης), Σπ. Γκαραγκούνης, Ε. Γκαραγκούνης, Γ. Μπαντής, Γαλάνης.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Το κοντινό πλασέ του Καρβούνη πέντε λεπτά πριν τη συμπλήρωση του 90λέπτου έκρινε το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα και έδωσε μία ακόμα νίκη στον Αετό, αυτή τη φορά επί της Αστραπής Ν. Πολιτείας (1-0).

Οι γηπεδούχοι είχαν και ένα οριζόντιο δοκάρι στο 35’ με το μακρινό δυνατό σουτ του Αντωνόπουλου.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Κορλός, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Ανδριανόπουλος (71’ Κουρούκας), Καρβούνης, Υφαντής, Δημητρέλης (78’ Χατζηιωαννίδης), Αντωνόπουλος, Πίρε (89’ Σκούπρας).

ΑΣΤΡΑΠΗ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Γιαγιάκος, Σιάρκος, Παπαμάνος, Χασιώτης, Αλεξανδρής (86’ Σκόμπας), Βενέτης, Κυριάκος, Μπέτσης, Τζουμάκης, Φούντας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ

Πολύ σημαντική και πολύ δύσκολη νίκη πέτυχε ο Φαλανιακός μέσα στο Μακρυχώρι με 1-0 επί του Αετού και συνεχίζει έτσι την ανοδική του πορεία.

Οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να σκοράρουν στο 28’ με τον Αλεξανδρή και να διατηρήσουν το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος παρά τη μεγάλη πίεση που δέχθηκαν από τους γηπεδούχους. Ο Αετός προσπάθησε για την ανατροπή, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες, όμως στάθηκε άτυχος αφού δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Είναι χαρακτηριστικά τα δοκάρια που είχε με τους Μάντζαρη (38’), Φουσίκα (58’) και Δάσσιο (70’). Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι Φουσίκας, Δάσσιος, Τέας και Γκαμπέτας. Μάλιστα ο πρώτος θα μπορούσε λίγο πριν το τέλος να σώσει τα προσχήματα και να πάει το παιχνίδι στην ισοπαλία όταν έφυγε στην αντεπίθεση αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Μπαταβάνης, Γκαμπέτας, Χριστιανίδης (60’ Νικολαΐδης), Τίκος, Δάσσιος, Παυλόπουλος (85’ Σαμαράς), Μάντζαρης, Αργύρης, Τέας, Πάσιος, Φουσίκας.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Φατούρας, Λιλολάρι, Πανταζής, Αλατάς Ι. (65’ Αλατάς Δ.), Αλεξανδρής (67’ λ.τ. Παπαγεωργίου), Κλούρας (87’ Ντανίκας), Λυγούρας Χρ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Ηλεκτρισμένη η ατμόσφαιρα χθες στο γήπεδο Φαλάνης, στο παιχνίδι του Σμόλικα με τη Λάρισα 2012, που ολοκληρώθηκε μετά από 25 περίπου λεπτά καθυστέρησης λόγω της προσωρινής διακοπής που σημειώθηκε.

Τα αίματα άρχισαν να ανάβουν στο 19’ όταν οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν στην απόφαση του διαιτητή κ. Νίτσα να βγάλει την κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα του Σμόλικα Καραναστάση, που ανέτρεψε εκτός μεγάλης περιοχής τον Δ. Κίτσιο σε αντεπίθεση. Ο διαιτητής κατελόγισε το φάουλ αλλά έβγαλε από το τσεπάκι του την κίτρινη κάρτα, πράγμα που δεν άρεσε στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι εξέφρασαν έντονες διαμαρτυρίες.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Σμόλικας πέτυχε το γκολ, το οποίο αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι. Ο Σκούπρας επιχείρησε ένα σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ο Μ. Γεωργούλας απέκρουσε ασθενώς με την μπάλα να κατευθύνεται προς την εστία. Εκείνη τη στιγμή ένας αμυντικός της Λάρισας 2012 έτρεψε να αποτρέψει το γκολ και απομάκρυνε την μπάλα. Ο α’ βοηθός κ. Αρχοντής κινήθηκε προς τη σέντρα καταλογίζοντας γκολ, όμως οι φιλοξενούμενοι υποστήριξαν ότι η μπάλα δεν είχε περάσει τη γραμμή.

Δυστυχώς ένας φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και κινήθηκε προς τον α’ βοηθό κ. Αρχοντή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση και το παιχνίδι να διακοπεί προσωρινά.

Η διαιτητική τριπλέτα αποχώρησε στα αποδυτήρια ενώ παράλληλα κλήθηκε και η αστυνομία. Τελικά το παιχνίδι συνεχίστηκε μετά από 25 περίπου λεπτά, αφού πρώτα τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στο 40’ ο Σμόλικας είχε δοκάρι στην κεφαλιά του Τσιρβούλη (μετά από φάουλ του Κ. Κολοβού), στο 42’ ένα γκολ του Κακαβίτση δεν μέτρησε ως οφσάιντ, ενώ στο 44’ οι του Σμόλικα ζήτησαν πέναλτι σε μία φάση με πρωταγωνιστή τον Κόκρα.

Τελικά το 1-0 δεν άλλαξε στο πρώτο ημίχρονο, για να φτάσουμε στο 55’ όταν ο Κίτσιος Δ. έφυγε στην αντεπίθεση μετά από μπαλιά του Δαλαμπύρα και ισοφάρισε σε 1-1, ενώ πριν το τέλος του αγώνα υπήρξαν διαμαρτυρίες της Λάρισας 2012 για ένα οφσάιντ με το οποίο ανακόπηκε ο Δαλαμπύρας, ο οποίος έφευγε στην αντεπίθεση.

Το 1-1 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος, ενώ ένταση επικράτησε και έξω από τα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Δολιάνης (65’ Μητρακούλης), Μανακούσιος (85’ Τανάγιας Γ.), Κολοβός Κ., Πρίφτης, Κολοβός Χρ. (72’ Τανάγιας Χρ.), Κόκρας, Τσιρβούλης, Σκούπρας, Δάσσιος, Κακαβίτσης.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Κατσαμπάς (46’ Φλώρος Παν.), Φλώρος Παντ., Φλώρος Αντ., Σκέντζας, Κριεμάδης, Γεωργούλας Θ., Φλώρος Βαλ., Κίτσιος Π., Δαλαμπύρας, Κίτσος Δ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο Βλαχογιάννι με ανατροπή στο σκορ, το οποίο ωστόσο δεν ανέδειξε νικητή.

Η φιλοξενούμενη ομάδα του Αργυροπουλίου, άνοιξε το σκορ στο 15’ με τον Ζάχο, ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Σαπουνά, ενώ στο 20’ οι του Βλαχογιαννίου ζήτησαν πέναλτι στον Δ. Κοντοθανάση.

Τελικά η ισοφάριση για το Βλαχογιάννι ήρθε στο 41’ όταν μετά από σέντρα του Τόλιου, ο Σουφχάρας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 57’ ύστερα από σέντρα του Τόλιου ο Ζηρδέλης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε την ανατροπή για την ομάδα του γράφοντας το 2-1.

Το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 80’ ο Τσιάγκος με ψηλοκρεμαστό σουτ.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο πρόεδρος της Δόξας Αργυροπουλίου, κ. Βουγιατζής εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ζάχο (καταλογίστηκε φάουλ εκτός περιοχής) αλλά και για περίπτωση οφσάιντ στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Χάμος, Γεωργαντζάς, Βάλλας, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Σαπουνάς (85’ Γεωργούλης), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Α/Χ, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ, Καρράς (75’ Βουγιατζής), Κούλπας, Μπουζούκας (60’ Χαρισούλης), Χατζής, Σιαμαντούρας, Ριζούλης (60’ Μάρκου), Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΧΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Χορταστικό το παιχνίδι στον Τύρναβο όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε του ΠΟΕ με 4-2. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μπάκο, ενώ με την έναρξη της επανάληψης (46’) ο Καλέσης με πλασέ έγραψε το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν στο 58’ και μείωσαν σε 2-1 με την κεφαλιά του Μπαρλαγιάννη μετά από σέντρα του Τσένου.

Οι Τυρναβίτες ενέτειναν τις προσπάθειές τους και στο 63’ ο Τζιόλας πέτυχε το 3-1, ενώ στο 78’ ο Γανός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Το τελικό 4-2 διαμόρφωσε στο 81’ ο Τσένος, ο οποίος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπαρλαγιάννης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεριώτης): Γραβάνης, Αυλογιάρης, Ροντούλης, Μεζίνι, Καρακάνος, Βλιώρας, Γανός, Μπάκος (70’ Μπαζούκης), Τζιόλας, Γκαντρής (25’ λ.τ. Τσατσελάρι), Καλέσης (83’ Φούντας).

ΠΟΕ (Αλεξανδρής-Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Περτζιόνι, Καρλιάμπας, Καρακώστας, Γκαραβέλης (46’ Μπαρλαγιάννης) , Μπούσιας (69’ Πάτσης), Μπαλαμώτης (46’ Ταστεμερίδης), Τσένος, Πεπκολάι, Ματούλας, Καραμάνος.

Γ’ ΕΠΣΛ: Εντείνονται οι προσπάθειες ανόδου

Στους αγώνες του διημέρου για το πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

1ος ΟΜΙΛΟΣ-17η

Προμηθέας – Μάνδρα    2-2

Άγ. Θωμάς – Κρήνη          4-1

Χαλκιάδες – Σταυραετός 3-0 (ά.α.)

Διογένης – Τερψιθέα      2-1

Μαρίνος Αντύπας – Άγ. Γεώργιος               3-0 (ά.α.)

Ζωοδόχος Πηγή – Ζάππειο           0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Προμηθέας         72-16     47

Ζάππειο               44-7       41

-----------------------------------

Μάνδρα               37-15     36

Διογένης              27-17     31

Μαρίνος Αντύπας             29-27     28

Χαλκιάδες            36-28     28

Άγ. Θωμάς          27-20     25

Άγ. Γεώργιος       25-44     18

Κρήνη    14-37     12

Τερψιθέα            23-48     9

Ζωοδ. Πηγή        13-39     8

*Ο Σταυραετός αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*Ο Άγ. Θωμάς ξεκίνησε με -6 βαθμούς.

*Η Τερψιθέα έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/4, 16:30)

Ζωοδ. Πηγή-Άγ. Θωμάς

Κρήνη-Προμηθέας

Ζάππειο-Μαρίνος Αντύπας

Μάνδρα-Διογένης

Άγ. Γεώργιος-Χαλκιάδες

Τερψιθέα-Σταυραετός

2ος ΟΜΙΛΟΣ-18η

Δρυμός – Δευκαλίων       7-0

Συκέα - Εθνικός Ολύμπου             1-0

Νίκη Μιχαήλ – Πύθιο      3-0 (ά.α.)

Βρυότοπος – Ευαγγελισμός 0-3 (ά.α.)

Λιβάδι – Δελέρια              6-0

Μύτικας – Δασοχώρι       3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Συκέα    50-12     45

Δρυμός 51-10     41

------------------------------------

Εθνικός Ολύμπου            50-14     38

Ευαγγελισμός    40-20     38

Νίκη Μιχαήλ      61-35     37

Δευκαλίων          43-41     31

Δασοχώρι           43-41     23

Δελέρια                26-45     22

Λιβάδι   38-53     19

Μύτικας               22-65     9

*Βρυότοπος και Πύθιο αποχώρησαν από το πρωτάθλημα.

*Ο Μύτικας έχει έναν μηδενισμό και -2 βαθμούς.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/4, 16:30)

Εθνικός Ολύμπου-Δελέρια

Δευκαλίων-Συκέα

Δασοχώρι-Λιβάδι

Ευαγγελισμός-Δρυμός

Πύθιο-Μύτικας

Νίκη/Μιχαήλ-Βρυότοπος

3ος ΟΜΙΛΟΣ-18η

Παραπόταμος – Ελάτεια 0-0

Αετόλοφος - Α.Σ. Βορειοηπειρωτών         0-0

Μπαράζ Πηνειός – Αναγ. Πυργετού           0-1

Μελιβοιακός – Γαλήνη    0-3 (ά.α.)

Ιπποκράτης - Λάρισα       88          4-0

Καλαρρύτες – Έλαφος     8-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αναγ. Πυργετού 39-16    41

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών 35-5 41

-----------------------------------

Ιπποκράτης 39-10 39

Αετόλοφος 31-16             33

Παραπόταμος 25-20        29

Μπαράζ Πηνειός 23-33   21

Ελάτεια 26-31    21

Γαλήνη 22-24     21

Έλαφος 25-40     15

Λάρισα ’88 22-42              15

Καλαρρύτες 47-35            15

*Ο Μελιβοιακός αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

*Οι Καλαρρύτες ξεκίνησαν με -2 βαθμούς. Επίσης έχουν έναν μηδενισμό και αφαίρεση 7 βαθμών.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (9/4, 16:30)

Ελάτεια-Γαλήνη

Αναγ. Πυργετού-Παραπόταμος

Α.Σ. Βορειοηπειρωτών-Μελιβοιακός

Λάρισα ’88-Πηνειός

Έλαφος-Αετόλοφος

Καλαρρύτες-Ιπποκράτης

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Δήμητρα Γιάνν.- Καλοχώρι           1-0

Μακρυχώρι – Φαλανιακός            0-1

Αχιλλέας Φ. - Δωτιέας Αγιάς         0-0

Οικονόμος - Αστέρας Τυρν.          4-0

Τύρναβος 2005 - ΠΟ Ελασσόνας 4-2

Αμυγδαλέα - Αστραπή Ν. Π.         1-0

Βλαχογιάννι – Αργυροπούλι         2-2

Σμόλικας - Λάρισα 2012  1-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        65-16     62

Δωτιέας Αγιάς    45-23     53

Οικονόμος          35-24     43

Δήμητρα Γιάνν.  38-27     42

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τύρναβος 2005  29-25     39

Αμυγδαλέα         33-28     38

Αργυροπούλι     36-36     37

Π.Ο. Ελασσόνας               36-35     35

Φαλανιακός        35-31     34

Βλαχογιάννι        35-29     34

Σμόλικας              31-30     32

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Καλοχώρι            26-34     27

Λάρισα 2012       21-31     27

Μακρυχώρι        20-36     24

Αστραπή Ν.Π.    19-45     20

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.    23-78     10

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (8/4, 16:30)

Λάρισα 2012 - Δωτιέας Αγιάς

Αστέρας Τυρν. - Αχιλλέας Φ.

Αστραπή Ν. Π. – Σμόλικας

ΠΟ Ελασσόνας – Οικονόμος

Αργυροπούλι – Αμυγδαλέα

Φαλανιακός - Τύρναβος 2005

Καλοχώρι – Βλαχογιάννι

Μακρυχώρι - Δήμητρα Γιάνν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass