ΕΙΔΕ ΧΘΕΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΑΟΚ-ΑΕΛ

Ήρθε ο Πάους

* Σήμερα η επίσημη παρουσίαση

Δημοσίευση: 03 Απρ 2017 19:00

Ήρθε το Σάββατο το βράδυ ο νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ Αντρέας Πάους με πτήση από το Άμστερνταμ στη Θεσσαλονίκη όπου τον υποδέχθηκαν οι εκπρόσωποι της ΑΕΛ και τον συνόδευσαν στην Κατερίνη στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η αποστολή της ΑΕΛ ενόψει του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ.

Στο ξενοδοχείο τον περίμενε ο ιδιοκτήτης κ. Κούγιας και τον σύστησε σε όλο το προπονητικό και ιατρικό team.

Ο προπονητής παρακολούθησε τη διδασκαλία σε βίντεο, την οποία έκανε ο κ. Βουτυρίτσας στους ποδοσφαιριστές, χωρίς να συμμετέχει καθόλου και ακολούθως δείπνησε μαζί με όλα τα στελέχη της ομάδας.

Χθες παρακολούθησε το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ μαζί με τον μάνατζέρ του και τους δύο αντιπροέδρους κ.κ. Ντελόπουλο, Παλαιοχωρλίδη (στη φωτογραφία διακρίνεται ο δεύτερος).

Μετά το τέλος του αγώνα κάποιοι Λαρισαίοι φίλαθλοι (στη φωτογραφία με τον Γιώργο Ζιακούλη και τον Γιώργο Βούλγαρη) τον πλησίασαν και του ευχήθηκαν καλή τύχη στα νέα του καθήκοντα. Μάλιστα μας μετέφεραν ότι ήταν ευγενικός και προσιτός με όσους τον πλησίασαν.

Ο Πάους θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΑΕΛ σήμερα το πρωί, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18:00 στην αίθουσα Τύπου του AEL FC ARENA. Τον προπονητή συνοδεύει ο Κύπριος εκπρόσωπός του κ. Πανίκος Πούλλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass