ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗ ΤΟΥ ΣΑΚΗ ΤΣΙΩΛΗ Η ΠΑΕ ΑΕΛ

Νέος τεχνικός ο Αντρέ Πάους

* Αύριο θα βρίσκεται στη Λάρισα και την Κυριακή θα παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Δημοσίευση: 31 Μαρ 2017 22:00

Τον αντικαταστάτη του Καρδιτσιώτη προπονητή Σάκη Τσιώλη βρήκε πολύ σύντομα η ΠΑΕ ΑΕΛ και αυτός είναι ο 52χρονος Ολλανδός τεχνικός, Αντρέ Πάους.

Ο νέος προπονητής των «βυσσινί» θα βρεθεί στη Λάρισα αύριο Σάββατο, ενώ θα παρακολουθήσει και το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη (2/4).

Υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2018, ενώ οι «βυσσινί» θα μπορούν να ανανεώσουν τον Ολλανδό για ακόμα δύο χρόνια έως το 2020. Η παρουσίασή του θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι πρώτος προπονητής από τις 3/4/2017 έως τις 30/6/2018 αναλαμβάνει ο Ολλανδός κ. Andre Paus.

Ο κ. Paus θα είναι στη Λάρισα από αύριο Σάββατο 1/4/2017 και θα διαμείνει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει η αποστολή που θα επιλεγεί από τον κ. Βουτυρίτσα για τον αγώνα στις 2/4 με αντίπαλο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως με τον κ. Paus για άλλα δύο χρόνια, δηλαδή έως τις 30/6/2020.

Την ποδοσφαιρική ομάδα θα κοουτσάρει μόνος ο κ. Βουτυρίτσας απέναντι στον ΠΑΟΚ και από τη Δευτέρα 3/4/2017 αναλαμβάνει ο κ. Paus.

Η παρουσίασή του θα γίνει τη Δευτέρα 3/4 σε ώρα που θα γνωστοποιηθεί εντός των ημερών.

*Ο νέος τεχνικός της ΑΕΛ είναι 52 ετών και έχει γεννηθεί στις 9 Οκτωβρίου του 1965, στο Βιρσελό της Ολλανδίας.

Μετά την ποδοσφαιρική του καριέρα ως αμυντικός, ανέλαβε την προπονητική του ιδιότητα το 2006. Βρισκόταν μέχρι τον Φλεβάρη του 2016 στην Ανόρθωση, ενώ προηγουμένως πέρασε από Φίτεσε και Βαλέτα. Ο Ολλανδός προπονητής, Αντρέ Πάους, αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΛ ως το καλοκαίρι του 2018. Η ΠΑΕ έχει δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης της συμβάσεως για άλλα δύο χρόνια. Ο Αντρέ Πάους έκανε το ντεμπούτο του ως επαγγελματίας στην πρώτη ομάδα της Twente το 1985. Έπαιξε για 9 περιόδους εκεί (πάνω από 200 παιχνίδια) και απετέλεσε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο μαζί με τον Fred Rutten. Το 1994 συνέχισε την καριέρα του στην Ιαπωνία, όπου έπαιξε για τις Júbilo Iwata και μετά Fujitsu. Πίσω στην Ολλανδία, υπέγραψε συμβόλαιο με την Heracles, αλλά έμεινε πίσω λόγω τραυματισμών. Ως προπονητής ξεκίνησε στην UD Weerselo, ερασιτεχνική ομάδα που επίσης έπαιξε και ποδόσφαιρο νεαρός. Μετά έγινε προπονητής των Γερμανικών Alstätte, Stevo και Tubanters. Το 2006 πήγε στην WKE. Με την WKE ήταν το 2007 and 2009 πρωταθλητής 3ης κατηγορίας και πρωταθλητής ερασιτεχνικού το 2009. Μετά από τρία χρόνια στην Spakenburg (πρωταθλητής το 2012) και LIENDEN, ξεκίνησε να εργάζεται το 2013 προπονητής στη δεύτερη ομάδα της Vitesse. Μετά από μισό χρόνο έγινε πρώτος προπονητής στη Valletta Μάλτας, όπου κέρδισε πρωτάθλημα και κύπελλο και έφυγε για την Ανόρθωση Αμμοχώστου στην Κύπρο. Στον πάγκο της Ανόρθωσης σε 65 επίσημα παιχνίδια, είχε απολογισμό 35 νίκες, 13 ισοπαλίες και 17 ήττες.

Στην Ανόρθωση παρουσίασε ένα πλάνο με γρήγορη εναλλαγή της μπάλας, μικρές κοντινές μπαλιές, ξεδίπλωμα από τον άξονα και τα άκρα.

Μαζί του συνεργάσθηκε για δυο χρόνια στην Ανόρθωση και ο νυν ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Ανδρέας Αβραάμ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ-

Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΑΘ.ΤΖΗΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο 37χρονος ρέφερι Ευάγγελος Κιοτζένης, αστυνομικός στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Ξάνθης, κλήθηκε να διαιτητεύσει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ, που θα γίνει μεθαύριο Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στις 17:15 στο γήπεδο της Τούμπας. Βοηθοί του ο Ιωάννης Σίπκας από τον σύνδεσμο Πέλλας και Σπυρίδων Βασιλόπουλος από τον σύνδεσμο Έβρου. Τέταρτος θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης, από την Ένωση Θράκης και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Δημήτριος Καλύβας από την Ε.Π.Σ. Βοιωτίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές για την 26η αγωνιστική:

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - Ξάνθη: Δημήτριος Στυλιαράς (Αιτ/νίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), Ανδρέας Μεϊντάνας (Αχαΐας), 4ος Νικόλαος Πουλημάς (Κέρκυρας), παρ.Γεώργιος Μητροφάνης(Αθηνών)

17:15 Λεβαδειακός - Βέροια: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων), Δημήτριος Ζησιμόπουλος (Πειραιά), 4ος Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας), παρ.Βασίλειος Τεροβίτσας(Αιτ/νιας)

19:30 Ολυμπιακός - Πλατανιάς: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας), Βασίλειος Λάμπρου (Ανατολικής Αττικής), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), 4ος Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών), παρ.Χαράλαμπος Καρατζάς(Εύβοιας)

ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

15:00 Πανιώνιος - Ατρόμητος: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (Αθηνών), Δήμος Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Ανδρέας Φωτόπουλος (Αθηνών), 4ος Ανδρέας Γκαμαρης (Αθηνών), παρ.Μιχαήλ Καλαθενός(Δωδεκανήσου)

17:15 ΠΑΟΚ - ΑΕΛ: Ευάγγελος Κιοτζένης (Ξάνθης), Ιωάννης Σίπκας (Πέλλας), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), 4ος Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ. Δημήτριος Καλύβας(Ε.Π.Σ.Βοιωτίας).

17:15 Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης: Γιώργος Μπλάνας (Μεσσηνίας), Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας), Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), 4ος Νικόλαος Μακρυπόδης (Αχαΐας), παρ.Δημήτρης Μπέγκος(Αργολίδας)

17:15 Κέρκυρα - ΑΕΠ Ηρακλής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας), Θεόδωρος Νταλούκας (Τρικάλων), 4ος Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας), παρ.Γρηγόριος Πάνου(Αιτ/νιας)

19:30 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Αντώνιος Καρατζίκας (Αθηνών), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος Χρήστος Γκράνας (Θράκης), παρ.Αναστάσιος Κάκος(Κέρκυρας)

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass