ΔΙΕΞΗΧΘΗ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΗΜΕΡΟ * Συμμετείχε και αθλητής της Στεάουα Βουκουρεστίου

Ποδηλατικός «Γύρος Λάρισας»

Δημοσίευση: 30 Μαρ 2017 17:51

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διήμερος αγώνας «Γύρος Λάρισας», που διοργανώθηκε από τον Ποδηλατικό Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Τεμπών και τον Δήμο Κιλελέρ. Την πρώτη ημέρα, έγινε το αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης και τη δεύτερη ημέρα το αγώνισμα της αντοχής. 

Αν και τα χάλασε λίγο ο καιρός, παρά ταύτα όλα έγιναν άψογα και αυτό αποδείχθηκε και από τα χαμόγελα των αθλητών και των συνοδών τους γιατί τα μέτρα τάξης και ασφάλειας ήταν άριστα οργανωμένα και αυτό οφείλεται στην προσπάθεια που έκαναν οι φίλοι του συλλόγου καθώς και ο επικεφαλής των μέτρων τάξης του αστυνομικού τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, αστυνόμος κ. Κουτσογιάννης Ρήγας.
Την Κυριακή ο καιρός ήταν αρκετά καλός, κάτι που ευνόησε τις υψηλές ταχύτητες του πελοτόν της κάθε κατηγορίας. Σ’ αυτό τον αγώνα, ο οποίος ήταν και πάρα πολύ δύσκολος από πλευράς οργάνωσης, όλα πήγαν άψογα και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στον επικεφαλής των μέτρων τάξης, τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος Λάρισας, κ. Μπαρακόπουλο Αστέριο.
Οι αθλητές του συλλόγου για ακόμη μια φορά, έκαναν υπερήφανους τους υπεύθυνους, αφού ο Ποδηλατικός είχε σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες, και τις δύο αγωνιστικές ημέρες, αθλητές στο βάθρο.
Οι απονομές έγιναν στην πλατεία του Συκουρίου, παρουσία του περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστού Κωνσταντίνου, του δημάρχου του Δήμου Τεμπών, κ. Κολλάτου Κωνσταντίνου, του αντιδημάρχου του Δήμου Τεμπών, κ. Νταφούλη Κωνσταντίνου, του αντιπροέδρου της ΔΟΠΑΠΕΠΤ, κ. Ζάρρα Λάμπρου, του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου, κ. Καλότυχου Γεώργιου, του διοικητή του τμήματος Περιφέρειας Λάρισας, κ. Μπαρακόπουλου Αστέριου, του προέδρου του παραρτήματος της Ε.Ο.Δ. Λάρισας, κ. Ξανθόπουλου Ιωάννη και πλήθος αθλητών και φιλάθλων.
Ο σύλλογος εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές, αθλήτριες και συνοδούς από τα 39 σωματεία από όλη την Ελλάδα που συμμετείχαν, καθώς και στον αθλητή της Steaua Βουκουρεστίου, τους χορηγούς, την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, το Ε.Κ.Α.Β. για τη διάθεση 2 ασθενοφόρων, το τμήμα τροχαίας Λάρισας, το αστυνομικό τμήμα περιφέρειας Λάρισας καθώς και όλους τους φίλους και μέλη του συλλόγου που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί αυτός ο αγώνας.
Ιδιαίτερα σημαντική και η βοήθεια από το
τμήμα προσκόπων Συκουρίου, που διέθεσε το κτίριο, τις καρέκλες, τα τραπέζια και ό,τι άλλο ζητήθηκε από τους διοργανωτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass