ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

Πολλά προβλήματα στην ΑΕΛ

• Την Πέμπτη αναμένεται η άφιξη του Γιάνις Ικάουνιεκς

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2017 17:49 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Μαρ 2017 0:42

Η πρεμιέρα σε επίσημο αγώνα στον πάγκο της ΑΕΛ του Θόδωρου Βουτυρίτσα την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο το ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα γίνει με πολλά προβλήματα για τη λαρισινή ομάδα κάτι που κάνει σημαντικά δύσκολο το έργο του Λαρισαίου προπονητή, που ίσως στο πίσω μέρος του μυαλού του να έχει την κρίσιμη αναμέτρηση της 5ης Απριλίου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ήταν γνωστό ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φάρκας, Αναστασόπουλο, Αγκάνοβιτς και τον τραυματία Ντοντό, αλλά τώρα δείχνει να προστίθενται και άλλα προβλήματα που κάνουν το έργο του ακόμα πιο δύσκολο.
Ο Ανδρέας Αβραάμ που αγωνίσθηκε με την εθνική Κύπρου αναμενόταν χθες το βράδυ στη Λάρισα και σήμερα θα διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται, ενώ ο άλλος διεθνής, ο Γιάνις Ικάουνιεκς θα βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα την Πέμπτη αφού αύριο η εθνική Λετονίας δίνει φιλικό αγώνα και ίσως αγωνισθεί. Στον αγώνα με την Ελβετία του περασμένου Σαββάτου δεν αγωνίσθηκε αλλά έπαιξε ο αδελφός του Ντέιβις (παίζει σε ομάδα της Τσεχίας) που ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα και έγινε αλλαγή.
Ο Τικίτο δεν είναι έτοιμος να παίξει λόγω του τραυματισμού του ενώ προσβλήθηκε από ίωση και ο Γιοβάνοβιτς.
Σήμερα ο Βουτυρίτσας θα κάνει καταμέτρηση δυνάμεων για να δει ποιους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι της Τούμπας όπου στόχος είναι μια καλή εμφάνιση για να αποδείξει ότι η ομάδα μπορεί να είναι ανταγωνιστική κόντρα σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Για να γράφουμε όμως όλη την αλήθεια η ομάδα θα έχει και το μυαλό της στα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που κινδυνεύουν με υποβιβασμό και κυρίως της Βέροιας και του Ηρακλή.
Σήμερα η ομάδα θα κάνει προπόνηση το πρωί. Αυτό που χρειάζεται είναι η ηρεμία ώστε ο τελευταίος αγωνιστικός μήνας να τη βρει πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού κάτι που έχει πετύχει ως τώρα αφού έχει βαθμολογική διαφορά ασφαλείας, αλλά στην Ελλάδα πολλές φορές τα αποτελέσματα είναι περίεργα... Αν δεν εξασφαλιστεί μαθηματικά η παραμονή πάντα θα υπάρχει αγωνία...

 

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass