ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ:

Η δημοσιογραφία έγινε φτωχότερη

*Η ΑΕΛ δεν θα γίνει ποτέ ούτε ομάδα της «πεντάρας» στην έδρα της, ούτε ομάδα της «τεσσάρας» εκτός έδρας με 1,35 απόδοση

Δημοσίευση: 19 Μαρ 2017 10:20

Μετά τις δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη τον οποίο αγκάλιασε και φίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας,

τοποθετήθηκε αρχικά για τον Θεόδωρο Νικολαΐδη εκδότη της εφημερίδας «Φως των Σπορ» που έφυγε χθες από τη ζωή και όπως είπε «η δημοσιογραφία έγινε φτωχότερη».

Εν συνεχεία, ο κ. Κούγιας έκανε δηλώσεις ρίχνοντας ευθείες βολές προς την Κέρκυρα (ιδιοκτησία και προπονητική ηγεσία) για τον τρόπο που ηττήθηκε από τη Βέροια.

Παράλληλα ευχήθηκε να ανέβουν στη Σούπερ Λιγκ ιστορικές ομάδες και να πέσουν αυτές «με τις ομαδοποιήσεις και με τα στημένα παιχνίδια του... τελευταίου δεκαλέπτου και του... OVER», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να κάνω μία σημαντική δήλωση που αφορά σε μία πολύ μεγάλη απώλεια σήμερα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Με απόλυτο σεβασμό στη μνήμη του εκφράζω τα συλλυπητήρια όλης της οικογένειας της ΑΕΛ στην οικογένεια του Θεόδωρου Νικολαΐδη που έφυγε σήμερα από τη ζωή. Είμαι δικηγόρος του «Φωτός» πάνω από 20 χρόνια και σε λίγο καιρό θα καταλάβουν όλοι τη μεγάλη απώλεια και για τη δημοσιογραφία και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Άνθρωποι με αυτή την προσωπικότητα δεν υπάρχουν σήμερα. Τα πιο θερμά μου συλλυπητήρια.

Το δεύτερο που θέλω να πω και με έχει στενοχωρήσει πιο πολύ. Η ΑΕΛ δίνει έναν πολυμέτωπο αγώνα απέναντι σε ομάδες που δεν έχουν κανέναν λόγο ύπαρξης στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Η ΑΕΛ δε θα γίνει ποτέ, όσο εγώ εγγυώμαι τη λειτουργία της, ούτε ομάδα της «πεντάρας» στην έδρα της, ούτε ομάδα της «τεσσάρας» εκτός έδρας με 1,35 απόδοση.

Ούτε η ομάδα που θα «κλειδώνεται» το παιχνίδι της τρεις ώρες πριν ξεκινήσει, όπως κλειδώθηκαν όλα αυτά τα χρόνια πολλά τέτοια ματς από κάποιες ομάδες. Και μιλάω για ομάδες όπως η Κέρκυρα που έχει πραγματικό ιδιοκτήτη έναν Λιμπάντση που όλοι ξέρουμε ποια είναι η πραγματική του προσωπικότητα και τι έχει γίνει τα προηγούμενα χρόνια, και έχει και έναν προπονητή που θα πρέπει να ντρέπεται.

Εμείς, σας το λέω ξεκάθαρα, από τη Λάρισα θα ξεκινήσει η μεγάλη άνοδος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από τις ομάδες της Περιφέρειας.

Εύχομαι να ανέβουν ιστορικές ομάδες από την Football League και να μην έχουμε τα ίδια με τις «ομαδοποιήσεις» και με τα στημένα παιχνίδια του... τελευταίου δεκαλέπτου και του... OVER.

Είναι ντροπή αυτό που γίνεται και το λέω σαν Αλέξης Κούγιας με ό,τι αυτό σημαίνει στη διαδρομή μου, στην κοινωνική μου, την επαγγελματική μου, την οικογενειακή μου και κοινωνική μου ζωή. Είναι ντροπή. Δεν μπορεί παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος (να κλειδώνονται) κι ενώ δεν είμαστε στην περίοδο της παντοδυναμίας του 2008-2009 που ήταν κλειδωμένα τα 3/4 των παιχνιδιών της Β’ Εθνικής. Είμαστε σε άλλη περίοδο.

Γι’ αυτό έχουμε ξεφτιλιστεί και έχουν έρθει στην Ελλάδα άνθρωποι, λες και δεν έχουμε την παραμικρή αξιοπρέπεια, για να μας διαφωτίσουν με Επιτροπές κ.λπ.

Πρέπει όλοι να αφυπνιστούν και να τελειώνουμε».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass