ΤΙ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Τέλος στην αγωνία και την εσωστρέφεια

* Εκτός ο Μασαλέσα στον αγώνα με τον Παναιτωλικό

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 16:00

Το σημερινό παιχνίδι Λεβαδειακού-Αστέρα Τρίπολης θα διαμορφώσει νέα βαθμολογικά δεδομένα στη μάχη της παραμονής αλλά όποια και αν είναι αυτά η ΑΕΛ συνεχίζει να έχει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού παρά την προχθεσινή ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη με 1-0.

Μάλιστα χθες για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο όσο και για το ερχόμενο με τον Παναιτωλικό το Σάββατο 18 Μαρτίου μίλησε στους παίκτες του ο τεχνικός της ομάδας Σάκης Τσιώλης.

Ο Τσιώλης είπε για τον αγώνα με τον Πανιώνιο ότι έπαιξαν οι παίκτες με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος αυτή την περίοδο αλλά μετά το 75' θα μπορούσαν να είχαν κλέψει έναν βαθμό στη διπλή ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Βαρέλα και τον Ντέλετιτς.

Στη συνέχεια μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό λέγοντας ότι ένα τρίποντο θα δώσει τέλος στην αγωνία και την εσωστρέφεια αφού η ομάδα θα έχει σωθεί κατά 90%.Παρότρυνε τους παίκτες για τον αγώνα αυτό να έχουν απόλυτη προετοιμασία οργανωτική και πνευματική.

Για τον λόγο αυτό ο Τσιώλης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Ντοντό, Τικίτο και τον Λελογκονόλο Μασαλέσα που υπέστη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο κάκωση στην ποδοκνημική. Επίσης θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Αγκάνοβιτς.

Αντίθετα επιστρέφουν Φάρκας, Φατιόν που εξέτισαν την ποινή τους ενώ αποθεραπεύτηκαν Ξενοδόχοφ, Αβραάμ, Ρέντζας.

Στα αγωνιστικά για την ΑΕΛ, όσοι δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, έκαναν δίτερμα με την Κ20 (το παιχνίδι της οποίας το Σάββατο στην Αθήνα αναβλήθηκε και σύσσωμη η αποστολή ήρθε από την Αργυρούπολη στη Ν.Σμύρνη για την παρακολούθηση του αγώνα Πανιωνίου-ΑΕΛ), ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Ο Αναστασόπουλος που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες θα εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ

Με τον διαιτητή του αγώνα με τον Πανιώνιο τα έχουν στην ΑΕΛ. Αυτό που του καταλογίζουν είναι αυτά που έγραψε στο φύλλο αγώνα για τη φάση της αποβολής του Αγκάνοβιτς. Οπως φάνηκε και στην τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ έπιασε από το σβέρκο το Ρισβάνη και για τον λόγο αυτόν αποβλήθηκε. Όμως, στο φύλλο αγώνα ο διαιτητής Ζαχαριάδης έγραψε πως έδειξε την κόκκινη κάρτα «... διότι σε φυσική διακοπή του αγώνα έπιασε βίαια αντίπαλο ποδοσφαιριστή από τον λαιμό με πρόθεση να τον χτυπήσει χωρίς όμως να το πράξει».

Ο Αγκάνοβιτς χθες έλεγε ότι προσπάθησε να τραβήξει πίσω τον Ρισβάνη για να τον χωρίσει τη στιγμή της αψιμαχίας του με τον Ντέλετιτς. Θα είναι κρίμα -λένε στην ΑΕΛ- να τιμωρηθεί ο ποδοσφαιριστής με ποινή μεγαλύτερη της μίας αγωνιστικής.

Του Σωτ. Κέλλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass