ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φ. ΚΑΙ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α' ΕΠΣΛ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΦΕΤΙΝΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ

Πρόβα τζενεράλε ενόψει τελικού

* Πολύτιμες νίκες στη μάχη της παραμονής πέτυχαν Φαλανιακός και Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 17:00

Ο πρωτοπόρος της Α' ΕΠΣΛ Αχιλλέας Φαρσάλων ξεπέρασε το εμπόδιο της Δόξας Βλαχογιαννίου με 2-0 , ενώ ο δεύτερος του βαθμολογικού πίνακα Δωτιέας Αγιάς επικράτησε μετά από ανατροπή του Αετού Μακρυχωρίου με 3-1. Δύο παιχνίδια που αποτέλεσαν πρόβα τζενεράλε ενόψει του μεγάλου τελικού του κυπέλλου ΕΠΣΛ την ερχόμενη Πέμπτη, για τους δύο φετινούς φιναλίστ τον Αχιλλέα Φαρσάλων και τον Δωτιέα Αγιάς.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ, πολύ σημαντική νίκη στη μάχη της παραμονής πέτυχαν ο Φαλανιακός μέσα στον Τύρναβο με το εμφατικό 7-2 επί του Αστέρα και η Αστραπή Ν. Πολιτείας με 3-1 επί της Δόξας Αργυροπουλίου.

Στο «Γ. Μητσιμπόνας» σ' ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, Λάρισα 2012 και Αναγέννηση Καλοχωρίου «κόλλησαν» στο 0-0. Για τους γηπεδούχους ωστόσο ήταν ένας βαθμός πολύτιμος σε συνάρτηση με την ήττα του Αετού Μακρυχωρίου τον οποίο πέρασαν στη βαθμολογία.

Ο ΠΟΕ συνέχισε τις νικηφόρες εμφανίσεις του, κερδίζοντας αυτή τη φορά τη Δήμητρα Γιάννουλης με 2-0 (η ομάδα του Βασίλη Μπακογιάννη παραμένει για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική χωρίς βαθμό), ο Τύρναβος 2005 πήρε παλικαρίσιο «διπλό» στη Φαλάνη με 3-1 επί του Σμόλικα, ενώ τέλος στην Αμυγδαλέα, Αετός και Οικονόμος Τσαριτσάνης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, σ' ένα παιχνίδι που είχε συναρπαστική εξέλιξη.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ:

ΝΙΚΗ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΛΑΣΚΑ

Επιστροφή στις νίκες για τον Αχιλλέα Φαρσάλων ο οποίος επιβλήθηκε της Δόξας Βλαχογιαννίου έχοντας για μία ακόμα φορά κορυφαίο τον Θανάση Παλάσκα που σκόραρε δις.

Η ομάδα του Τάκη Παραφέστα είχε τον πρώτο λόγο, δημιούργησε ευκαιρίες και θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ (είναι χαρακτηριστικό ότι σε δύο περιπτώσεις οι φιλοξενούμενοι έδιωξαν προ της γραμμής). Από την άλλη πλευρά η Δόξα Βλαχογιαννίου απείλησε την εστία του Αχιλλέα και είχε τις δικές της καλές στιγμές, όμως ο τερματοφύλακας Κουτσοκέρας επενέβη σωτήρια όποτε χρειάστηκε.

Το 1-0 έγινε στο 22' όταν μετά από φάουλ του Νεμπεγλέρα ο Παλάσκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Τόλιος με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Με το 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος για να ξεκινήσει η επανάληψη στην οποία ο Αχιλλέας διατήρησε την υπεροχή των κινήσεων και προσπάθησε να σιγουρέψει τη νίκη ψάχνοντας το δεύτερο γκολ.

Οι προσπάθειες των γηπεδούχων καρποφόρησαν στο 85' όταν ο Ρέψης έκλεψε την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, τροφοδότησε τον Παλάσκα ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Χάμο και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Παραφέστας): Κουτσουκέρας, Περήφανος, Οικονόμου, Κουμπούρας, Κακαζούκης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Τλούπας (60' Κοντοβάς), Λόλας (78' Ρέψης), Βούλγαρης (75' Νάστας), Παλάσκας.

ΔΟΞΑ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙΟΥ (Φακίτσας): Νασίου (3' λ.τ. Χάμος), Βάλλας, Αλεξίου, Σουφχάρας, Ιωαννίδης, Αθανασούλης, Γεωργατζιάς (75' Σαπουνάς Ν.), Κοντοθανάσης Βρ., Ζηρδέλης, Κοντοθανάσης Δ., Τόλιος (80' Λάκης).

ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ Ο ΔΩΤΙΕΑΣ

Συνεχίζοντας τις νικηφόρες εμφανίσεις του ο Δωτιέας Αγιάς επικράτησε αυτή τη φορά του Αετού Μακρυχωρίου με 3-1 μετά από ανατροπή. Ύστερα από ένα ισόπαλο χωρίς τέρματα πρώτο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπόντε (25'), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 58' με τον Πάσιο που μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα, μετά από πάσα του Φουσίκα.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και στο 61' ο Χαλάτσης με κεφαλιά μετά από φάουλ του Νάτση ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 62' ο Τσατσαλίδης από πλάγια θέση έδωσε το προβάδισμα στον Δωτιέα γράφοντας το 2-1. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 88' ο Γιαννακός με πλασέ.

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Μπουκουβάλας): Φαρμάκας, Γούτος Ε., Γούτος Ν., Τσακάλι, Σούλι, Ντακούλας, Χαλάτσης, Ντελής (55' Νάτσης), Μπόντε (65' Σβερκούλης), Μαλάκος (75' Γιαννακός), Τσατσαλίδης.

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ (Μπουρνάκας): Πουτσιάκας, Καρβούνης, Χριστιανίδης (80' Σαμαράς), Γκαμέτας (60' λ.τ. Αργύρης), Τίκος, Δάσσιος, Μάντζαρης, Παυλόπουλος, Τέας (30' λ.τ. Νικολαΐδης), Πάσιος, Φουσίκας.

ΤΡΙΠΟΝΤΟ-ΑΝΑΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Π.Ο.Ε.

Ένα ακόμη πολύτιμο τρίποντο μπήκε στον βαθμολογικό «σακούλι» για τον Π.Ο. Ελασσόνας, που επικράτησε με 2-0 της δυνατής Δήμητρας Γιάννουλης, παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, σε ένα… φαινομενικά δύσκολο παιχνίδι.

Ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις και ευκαιρίες και στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι με καλή κυκλοφορία της μπάλας, κράτησαν τον έλεγχο του αγώνα στη μεγαλύτερη διάρκεια και κατάφεραν να προηγηθούν από το 28' με 2-0, σκορ που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Ελασσονίτες φίλαθλοι έφυγαν ικανοποιημένοι, τόσο για το νικηφόρο αποτέλεσμα, όσο και για τη γενικότερη εμφάνιση και απόδοση της ομάδας, που παρουσιάστηκε αποτελεσματική, διαχειρίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα γρήγορα γκολ του πρώτου ημίωρου.

Οι φιλοξενούμενοι, παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενόμενου (…σε σύγκριση με τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα), προσπάθησαν και αντέδρασαν ιδίως στο β' ημίχρονο, και οι ελλείψεις (λόγω τραυματισμών) που είχαν τελικά «κόστισαν» στην εμφάνιση της ομάδας σε μια δύσκολη έδρα. 

Φάσεις – γκολ

14': Πιέζει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ο Π.Ο.Ε., κάτι που αποδίδει καρπούς. Από τα αριστερά σεντράρει ο Ματούλας και ο καραδοκών Πεπκολάι με ωραία κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίκτυα της Γιάννουλης, ανοίγοντας το σκορ και κάνοντας το 1-0, μέσα σε πανηγυρισμούς.

17': Ευκαιρία για τον ΠΟΕ να διπλασιάσει τα τέρματά του. Εκτέλεση φάουλ από τη δεξιά πλευρά από τον Καρακώστα και ο Μπαλαμώτης με κεφαλιά στέλνει την μπάλα…στο δοκάρι, που στη συνέχεια φεύγει άουτ.

28': Από τα αριστερά, δυνατό σουτ του δραστήριου Πεπκολάι, που αποκρούει προσωρινά ο τερματοφύλακας της Γιάννουλης, αλλά ο καραδοκών Τσένος στην επιστροφή της μπάλας, με κοντινό σουτ γράφει το 2-0 .

30': Επιθετική προσπάθεια των φιλοξενουμένων, με τον Σπανό να σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας Γκουτζουρέλας χωρίς πρόβλημα μπλοκάρει την μπάλα.

40': Επικίνδυνο σουτ του Μπαρούτα της Γιάννουλης, αλλά ο Γκουτζουρέλας έτοιμος μπλοκάρει.

52': Δυνατό σουτ του Πεπκολάι φεύγει άουτ.

55': Επίθεση των φιλοξενουμένων, εκτέλεση κόρνερ, με την κεφαλιά του Μανάκα από καλή θέση να φεύγει άουτ.

75': Ο Τσένος επιχειρεί σουτ, στέλνοντας την μπάλα άουτ.

78': Επικίνδυνο σουτ από τον Μπαρλαγιάννη υποχρεώνει τον γκολκίπερ Βάιο να αποκρούσει.

81': Ευκαιρία για την ομάδα της Γιάννουλης, όταν ο Γκατζούλης εκτελεί φάουλ, αλλά το έξυπνο σουτ που επιχειρεί, αποκρούεται σε κόρνερ από τον έτοιμο Γκουτζουρέλα.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Νίτσα, Καρακώστα, Παπαγεωργίου.

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Αλεξανδρής - Ευαγγέλου): Γκουτζουρέλας, Καρακώστας, Γκαραβέλης, Μπούσιας, Καρλιάμπας, Ταστεμερίδης, Τσένος, Μπαλαμώτης (88' Πάτσης), Πεπκολάι (76' Καραμάνος), Ματούλας, Γεωργούλας (71' Μπαρλαγιάννης).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ (Μπακογιάννης): Βάιος, Αμπατζίδης, Αετόπουλος, Μπαμπάλης, Εμμανουήλ, Καραγιώργος (45' Μαντζαφλάρας), Σπανός(74' Ντάλλας), Μανάκας, Χατζηγρηγορίου, Γκατζούλης, Μπαρούτας (45' Μπελάγιας).

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΚΙΔΗΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ

Υπό βροχόπτωση που δυσχέρυνε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων και χάλασε κάποιες φάσεις διεξήχθη το παιχνίδι στην Αμυγδαλέα, ανάμεσα στον Αετό και τον Οικονόμο (2-2), ωστόσο το συνολικό θέαμα ήταν ικανοποιητικό.

Στο α' ημίχρονο την πρώτη καλή στιγμή την είχε ο Αετός, στο 39' με τον Ευαγγελούλη, που εντελώς αμαρκάριστος μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 51' έγινε το 1-0 με το κοντινό πλασέ του Πίρε μετά από φάση διαρκείας. Στο 59' ο Αντωνόπουλος ανέκοψε με βίαιο μαρκάρισμα τον Χάμο, με τον διαιτητή κ. Γιάντση να «κιτρινίζει» τον παίκτη των γηπεδούχων και τους φιλοξενούμενους να διαμαρτύρονται για κόκκινη κάρτα Στο 63' Δραχαλίβας, που μόλις είχε περάσει στο παιχνίδι ως αλλαγή, ανετράπη μέσα στη μεγάλη περιοχή από τον Χατζηιωαννίδη, κερδίζοντας πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Χάμος γράφοντας έτσι το 1-1.

Στο 72' μία σέντρα-σουτ του Αντωνόπουλου ξεγέλασε τους πάντες και τα πάντα και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Νούσια για να γίνει έτσι το 2-1, ενώ στο 76' ο 16χρονος Δραχαλίβας, που έκανε εξαιρετικά αισθητή την παρουσία του στο διάστημα που αγωνίστηκε, έβγαλε τη σέντρα και ο Καραγκούνης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Οι δύο ομάδες δεν έδειχναν να είναι ικανοποιημένες από τον βαθμό της ισοπαλίας και προσπάθησαν στη συνέχεια για το τρίτο γκολ. Η Αμυγδαλέα στις καθυστερήσεις είχε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Πίρε, το σουτ του οποίου εξουδετέρωσε ο Νούσιας, ενώ στο 90'+3' ήταν η σειρά του Οικονόμου, όταν ο Δραχαλίβας έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα, καθώς πλάσαρε σε κενή εστία αλλά όχι με την απαραίτητη δύναμη, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στον Κωνσταντίνου να επιστρέψει και να αποκρούσει.

ΑΕΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΕΑΣ (Λιάπης): Κωνσταντίνου, Ανδριανόπουλος (86' Κουρούκας), Ευαγγελούλης, Πολύζος, Πρίφτης, Χατζηιωαννίδης (65' Κορλός), Καρβούνης, Υφαντής, Δημητρέλης (82' Γραμμένος), Αντωνόπουλος, Πίρε.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κατσάρας): Νούσιας, Νάνος, Μπουμπουνάρας (86' Λεβέντης), Χάμος, Μόσχος, Σαπάκος, Καλφούντζος, Παπαγιαννούλης (61' Δραχαλίβας), Φτίκας (61' Τζιούργκανος), Καραγκούνης, Πούτας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ 2005

Όρθιος στη δυνατή έδρα της Φαλάνης στάθηκε ο Τύρναβος 2005 που έφυγε με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν καλύτερα στοιχεία και πήραν δίκαια τη νίκη σ' ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστηκε από τη δύναμη και τον γρήγορο ρυθμό.

Στο 21' ο Τζιόλας με διπλή προσπάθεια (πρώτο πλασέ στο δοκάρι και στην επαναφορά γκολ) άνοιξε το σκορ (0-1), ενώ στο 58'μετά από ωραίο συνδυασμό των Τζιόλα, Γανού και Ντουνούδη ο τελευταίος διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενουμένων.

Ο Σμόλικας το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 1-2 στο 82' με το κοντινό σουτ του Σκούπρα.

ΣΜΟΛΙΚΑΣ ΦΑΛΑΝΗΣ (Χατζηλιάδης): Καραναστάσης, Μητρακούλης (60' Παπαδάμος), Δολιάνης, Πρίφτης, Κολοβός Κ., Σκούπρας, Τσιρβούλης, Κόκρας, Μανακούσιος (70' Τανάγιας Γ.), Κακαβίτσης, Δάσσιος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 (Λόλας-Φτεργιώτης): Γραβάνης, Ροντούλης, Γκαμπέτας, Αυλογιάρης, Μεζίνι, Βλιώρας, Ντουνούδης, Μπάκος (65' Πατσιωτός), Γανός, Τζιόλας (81' Καλέσης Απ.), Γκαντρής (88' Φούντας).

ΑΚΑΘΕΚΤΗ Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Νέα νίκη εξίσου σημαντική, αυτή τη φορά επί της Δόξας Αργυρπουλίου με 3-2, πέτυχε η Αστραπή Ν. Πολιτείας, στην προσπάθειά της να κρατηθεί ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Το παιχνίδι παρουσίασε σημαντικό ενδιαφέρον με ευκαιρίες εκατέρωθεν, ωστόσο μέτρησε η θέληση των παικτών της Αστραπής για το θετικό αποτέλεσμα.

Το 1-0 έγινε στο 10ο λεπτό από τον Τζουμάκη μετά από πάσα του Φούντα, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 22' με το εκπληκτικό σουτ του Ζάχου.

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος στο 42' ο Βενέτης με εντυπωσιακό απευθείας σουτ μετά από κόρνερ του Καλτσά έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Αστραπή, η οποία στο 63' πέτυχε το 3-1 με τον Φούντα, που πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Τζουμάκη και την απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα και πλάσαρε εύστοχα από κοντά.

Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις (90'+2') ο Μπαχτσιβάνος Σ/Χ.

ΑΣΤΡΑΠΉ Ν. ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ (Τσότσος): Μπρέλλας, Σιάρκος, Γιαγιάκος, Χασιώτης, Μηνάς, Βενέτης, Μπέτσης, Καλτσάς (70' Μούτσιος), Κυριάκος (75' Χλωρός), Τζουμάκης, Φούντας.

ΔΟΞΑ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙΟΥ (Παπανικολάου): Μπαχτσιβάνος Σ/Α, Μπαχτσιβάνος Σ/Χ., Καρράς (75' Νιάρχος), Μάρκου, Κούλπας, Χαρισούλης (61' Βογιατζής), Χατζής, Ριζούλης (61' Σιαμαντούρας), Ζάχος, Τσούτσας, Τσιάγκος.

ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗΤΗ

Σ' ένα παιχνίδι που και οι δύο αντίπαλοι «καίγονταν» για τους βαθμούς Λάρισα 2012 και Αναγέννηση Καλοχωρίου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ορισμένες καλές στιγμές με τους Δ. Κίτσιο και Παϊτέρη στο πρώτο μέρος, ενώ στην επανάληψη έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ όταν στο 80' ο Φλώρος Παντ. με φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Στο 90' οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν κλέψει τη νίκη χάνοντας μεγάλη ευκαιρία με τον Σαμπάνη.

ΛΑΡΙΣΑ 2012 (Στεργιάδης): Γεωργούλας Μ., Κατσαμπάς (55' Φλώρος Παντ.), Σκέντζας, Φλώρος Αντ., Κίτσιος Π., Κριεμάδης (65' Γκόλτσος), Φλώρος Παν. (70' Δαλαμπύρας), Φλώρος Βαλ., Γεωργούλας Θ., Παϊτέρης, Κίτσιος Δ.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ (Χατζής): Μαρδάνης, Δούρος, Μάρκου, Νεστορίδης, Λιούσκας, Σαΐτης (27' λ.τ. Τσεκούρας), Μπούνα (72' Κονόμι), Τσιαντούλης, Σαμπάνης, Τσιάτας (60' Δάκτυλας), Κόκοβας.

ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ

Πολύτιμη νίκη στην προσπάθεια που καταβάλλει για να ξεφύγει από τη ζώνη των πλέι άουτ πέτυχε ο Φαλανιακός μέσα στον Τύρναβο επί του τοπικού Αστέρα με το επιβλητικό 7-2.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10ο λεπτό με το πέναλτι του Αλεξανδρή (το κέρδισε ο Κλούρας και το αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι).

Στο 15' ο Πανταζής με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 0-2 και στο 20' ο Αλεξανδρής με απευθείας φάουλ έγραψε το 0-3. Στο 30' ο Κλούρας είχε δοκάρι, ενώ στο 47' ο Μπλέντι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 50' και στο 61' με τους Ελ. Γκαραγκούνη και Γαλάνη μειώνοντας σε 2-4.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 69' ο Κλούρας πέτυχε το 2-5, στο 80' ο Πανταζής έγραψε το 2-6, ενώ το τελικό 2-7 διαμόρφωσε στο 90' ο Μαχαίρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Παπακωνσταντίνου): Μπαντής Ν., Γκαραγκούνης Βαλ., Γκαραγκούνης Χαρ., Λάζος, Γαλάνης, Φουντούνας (50' Γκαραγκούνης Ευάγγ.), Καρακώστας, Μαυρίδης (40' Γκαραγκούνης Δ.), Πάσιος Αν., Γκαραγκούνης Σπ. (80' Ισούφης), Γκαραγκούνης Ελ.

ΦΑΛΑΝΙΑΚΟΣ (Μιχαλές): Παπαϊωάννου, Φατούρας, Σουλιώτης, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Λιλολάρι (70' Αλατάς Δ.), Πανταζής, Μπλέντι (60' Παπαγεωργίου), Αλεξανδρής (75' Τσάκε), Κλούρας, Λυγούρας Χρ.

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αχιλλέας Φ. – Βλαχογιάννι            2-0

Αστραπή Ν. Π.- Αργυροπούλι      3-2

Δωτιέας Αγιάς – Μακρυχώρι        3-1

Αστέρας Τυρν. – Φαλανιακός       2-7

Π.Ο. Ελασσόνας - Δήμητρα Γιάνν.              2-0

Λάρισα 2012 – Καλοχώρι              0-0

Αμυγδαλέα – Οικονόμος               2-2

Σμόλικας - Τύρναβος 2005            1-2

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (19/3, 15:30)

Οικονόμος– Σμόλικας

Αμυγδαλέα - Αχιλλέας Φ.

Τύρναβος 2005 - Δωτιέας Αγιάς

Βλαχογιάννι - Λάρισα 2012

Μακρυχώρι - Αστέρας Τυρν.

Καλοχώρι - Αστραπή Ν. Π.

Φαλανιακός - ΠΟ Ελασσόνας

Δήμητρα Γιάνν. - Αργυροπούλι

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Αχιλλέας Φ.        63-14     58

Δωτιέας Αγιάς    43-22     48

Δήμητρα Γιάνν.  36-25     36

Οικονόμος          27-22     36

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Τύρναβος 2005  24-21     35

Αργυροπούλι     32-33     33

Π.Ο. Ελασσόνας               33-30     32

Σμόλικας              29-24     31

Αμυγδαλέα         30-28     31

Βλαχογιάννι        29-25     30

Καλοχώρι            25-30     26

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Φαλανιακός        31-31     25

Λάρισα 2012       18-29     22

Μακρυχώρι        19-33     21

Αστραπή Ν.Π.    18-40     19

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Αστέρας Τυρν.    21-71     9

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass