ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ (17.00, ΚΛ. ΝΕΑΠΟΛΗΣ) ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ

Κομβικό παιχνίδι για την ΑΕΛ

* Μονόδρομος η νίκη για τους «βυσσινί» που σε δεύτερο χρόνο θα κυνηγήσουν και τη διαφορά των 8 πόντων * Στον Αστακό δοκιμάζεται ο Γυμναστικός – αμφίβολος ο Στέφαν Νίκολιτς

Δημοσίευση: 11 Μαρ 2017 15:30

Κομβικής σημασίας παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος δίνει σήμερα η ΑΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α2 υποδέχεται (17.00, κλ. Νεάπολης) τον Εθνικό, ενώ την ίδια ώρα ο Γυμναστικός δοκιμάζεται στον Αστακό, χωρίς τον Στέφαν Νίκολιτς που δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά:

Παιχνίδι που πρέπει να κερδηθεί είναι το σημερινό για την ΑΕΛ κόντρα στον Εθνικό με τον οποίο ισοβαθμεί. Οι «βυσσινί» θέλουν να επιστρέψουν στις νικηφόρες εμφανίσεις και να συνεχίσουν την εξαιρετική πορεία που είχαν στον α’ γύρο της διοργάνωσης, προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από το αρνητικό 5-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια. Ο στόχος της ΑΕΛ στη σημερινή αναμέτρηση είναι διττός. Αφενός η νίκη, που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα και αφετέρου η διαφορά στο σκορ, δηλαδή να καλυφθούν οι 8 πόντοι από την ήττα στο παιχνίδι του α’ γύρου. Στο δύσκολο έργο που θα έχει σήμερα η λαρισινή ομάδα, πολύτιμη κρίνεται η συμπαράσταση των φιλάθλων, οι οποίοι καλούνται να δώσουν το «παρών» και να ενισχύσουν την ψυχολογία των «βυσσινί».

«Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Ο Εθνικός είναι πολύ καλός και επικίνδυνος αντίπαλος. Στηρίζεται πάρα πολύ στο επιθετικό παιχνίδι, έχει πολύ εύκολα το σκορ στην επίθεση και σουτάρει πάρα πολύ» είπε ο τεχνικός της ΑΕΛ αναφερόμενος στη σημερινή αναμέτρηση και πρόσθεσε:

«Εμείς θέλουμε να είμαστε πολύ δυνατοί και πολύ αποφασιστικοί από την αρχή. Να ελέγξουμε τον ρυθμό και να κερδίσουμε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, στοιχείο που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το παιχνίδι».

Στα θετικά για την ΑΕΛ, η επιστροφή του Σταμπουλή που θα δώσει σημαντικές λύσεις στο παιχνίδι. Οι υπόλοιποι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Σαριμπαλίδης, Δεληγεώργης, Τσιλούλης, Πολίτης, Καρατάσιος, Τσούτσος, Μαλτέσιος, Φιλιππόπουλος, Θορστέινσον, Παπαχρήστος και Κουβελάς.

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Δύσκολη αποστολή έχει σήμερα ο Γυμναστικός στον Αστακό, όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον δυνατό Αίολο. Οι γηπεδούχοι από τη μία πλευρά θέλουν να διατηρηθούν στη ζώνη των πλέι οφ, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να προλάβουν το τρένο της παραμονής.

Το αρνητικό για τη λαρισινή ομάδα είναι ότι η συμμετοχή του Νίκολιτς κρίνεται αμφίβολη μετά το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Τετάρτης. Ο παίκτης προπονήθηκε ελαφρά σήμερα στο κλειστό του Αστακού (η αποστολή του ΓΣΛ βρίσκεται από χθες στον Αστακό) και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με τον τεχνικό του Γυμναστικού το σημερινό παιχνίδι «είναι από εκείνα τα παιχνίδια που δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις» και αυτό θα προσπαθήσουν να κάνουν οι «πράσινοι».

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Γκιουλέκας, Μπέμπης, Τόζιος, Συνετός, Κούτρας, Νίκολιτς, Τσουράκης, Σπυρόπουλος, Χαιρετίδης και Γουμενόπουλος.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Η σημαντικότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής θα διεξαχθεί στο «Ιβανώφειο», όπου ο Ηρακλής υποδέχεται τον πρωτοπόρο Πανιώνιο. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μειώσουν στον ένα βαθμό τη διαφορά από τους «κυανέρυθρους», αλλά και για να διατηρηθούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όπου «συγκατοικούν» με τον Δούκα. Το σημερινό πρόγραμμα (17.00) έχει ως εξής:

Αίολος Αστακού-ΓΣ Λαρισαίων

Μαχητές-Δούκας

ΑΕΛ-Εθνικός

Ηρακλής-Πανιώνιος

Ηράκλειο-Ψυχικό (16.00)

Καβάλα-Παγκράτι

Φάρος-Αρκαδικός

Αμύντας-Χολαργός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πανιώνιος           39           19 -1

--------------------------------------

Ηρακλής              37           17 -3

Δούκας                37           17 -3

Φάρος Κερατσινίου         35           15 -5

Αίολος Αστακού               32           12 -8

--------------------------------------

Ψυχικό                31           11 -9

Χολαργός            30           10 -10

Εθνικός 30           10 -10

Α.Ε. Λάρισας       30           10 -10

Αμύντας               28           8 -12

--------------------------------------

Μαχητές              28           8 -12

Αρκαδικός           27           7 -13

Καβάλα                25           5 -15

Γ.Σ. Λαρισαίων   25           5 -15

---------------------------------------

Ηράκλειο             24           4 -16

Παγκράτι             22           2 -18

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass