Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ Ζ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗ ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ:

«Προβλέπω ότι δεν θα υπάρξει αντίπαλος»

*«Αρκεί να κρατηθεί ενωμένη η παράταξη Γραμμένου, διότι πιστεύω ότι θα επιχειρηθεί από κάποιους να διασπαστεί» *«Μία Ένωση όπως της Λάρισας θα έπρεπε να εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της ΕΠΟ»

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 22:15

Για τις εξελίξεις στα εκλογικά της ΕΠΟ μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας για την προεδρία του Δημήτρη Ελευθεριάδη, μίλησε στην «Ε» ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Ζήσης Γρηγορίου, ο οποίος τάσσεται υπέρ της παράταξης Γραμμένου.

 Όπως χαρακτηριστικά είπε, ήταν μία κίνηση που έδειξε ότι «ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πιερίας δεν είχε άλλη επιλογή βλέποντας ότι η πλειοψηφία των Ενώσεων στηρίζουν την υποψηφιότητα Γραμμένου» και τόνισε ότι εάν οι δυνάμεις της συμμαχίας παραμείνουν ενωμένες δεν θα δώσουν τη δυνατότητα να υπάρξει άλλος αντίπαλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Γρηγορίου στην «Ε»:

«Πιθανολογώ ότι ο κ. Ελευθεριάδης, με δεδομένη την ήττα που θα ερχόταν στις επικείμενες εκλογές, αφού αυτή τη στιγμή η πλειοψηφία των Ενώσεων στηρίζει τον κ. Γραμμένο, ενώ παράλληλα πολλοί που ήταν από την πλευρά του κ. Ελευθεριάδη προσπαθούν να βρουν δίαυλο επικοινωνίας και να ενταχθούν στην παράταξη Γραμμένου, δεν είχε άλλη επιλογή από το να αποσύρει την υποψηφιότητά του.

Αυτή η εξέλιξη λέει ότι -προς το παρόν- οι δυνάμεις οι οποίες είχαν συμμαχήσει-συνεργαστεί για την αλλαγή στη διοίκηση της Ομοσπονδίας, αν παραμείνουν όπως είναι δεν θα έχουν κανένα πρόβλημα εκλογής και μάλιστα προβλέπω ότι δεν θα υπάρξει αντίπαλος. Αρκεί η αποχώρηση του κ. Ελευθεριάδη να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, διότι πιστεύω ότι θα επιχειρηθεί από κάποιους να διασπαστεί».

-Για την πρόσφατη τοποθέτηση του κ. Σαββίδη είπε:

« Σ’ αυτό εγώ απαντάω ότι η παράταξη πρέπει να μην επηρεάζεται από τις δηλώσεις ή από τα θέλω των μεγαλοπαραγόντων του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και να μένει ενωμένη και δυνατή. Βέβαια μεγάλο ρόλο για την επίτευξη αυτού του στόχου παίζει ο επικεφαλής της παράταξης».

-Για το πότε θα γίνουν οι εκλογές στην ΕΠΟ ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ επισήμανε:

«Πιστεύω ότι οι εκλογές θα γίνουν ή εντός του διαστήματος που όρισε η ΠΔΕ, δηλαδή μέχρι τις 31 Μαΐου ή το αργότερο μετά την ολοκλήρωση του επαγγελματικού πρωταθλήματος, δηλαδή μετά τα πλέι οφ».

-Για τη δυσαρέσκεια κάποιων Ενώσεων ανέφερε:

«Γενικά όμως υπάρχει μία δυσαρέσκεια πολλών Ενώσεων μία εκ των οποίων και η δική μας και η οποία δυσαρέσκεια, κατά τις συζητήσεις που κάνουμε μεταξύ μας, αφορά στο ότι είναι κακό που όλη η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, από δηλώσεις-ορέξεις παραγόντων του και από την επαγγελματική διαιτησία, ενώ κανείς δεν ασχολείται με το αληθινό ποδόσφαιρο που εκφράζεται από τον ερασιτεχνισμό χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των ερασιτεχνών παραγόντων».

-Για τις εξελίξεις στον χώρο της διαιτησίας:

«Θεωρώ ότι η διαιτησία θα πάει καλύτερα ούτως ή άλλως, γιατί φαίνεται ότι εκλείπουν σιγά-σιγά οι παράγοντες που την έπνιγαν. Έτσι λοιπόν απελευθερωμένοι οι διαιτητές θα δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες».

-Για τη δική του υποψηφιότητα στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ:

«Αυτή τη στιγμή ουδείς ασχολείται με το ποιος θα είναι στο Δ.Σ. Το βασικότερο είναι ότι πρέπει να γίνουν εκλογές ούτως ώστε να διοικηθεί το ποδόσφαιρο από τους εκλεγμένους και όχι από διορισμένα μέλη. Φυσικά όμως, μία Ένωση όπως της Λάρισας θα έπρεπε να εκπροσωπείται στο Δ.Σ. της ΕΠΟ ούτως ώστε να προωθεί και να επιλύει τα προβλήματα που αφορούν στις ερασιτεχνικές ομάδες (κυρίως το οικονομικό), τις επαγγελματικές ομάδες του νομού, καθώς και τους διαιτητές που ανήκουν στη δύναμή της».

 

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass