ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Ετοιμοι για όλα

* Αύριο θα ξεκαθαρίσει αν θα αγωνισθεί ο Μαρσέλο Πέντα

Δημοσίευση: 10 Μαρ 2017 13:15

Μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με ανεβασμένο ηθικό, ο Απόλλων Λάρισας προετοιμάζεται για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου(15:00).

Οι «κυανόλευκοι» γνωρίζουν πολύ καλά πως στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας δίνουν τον πιο σημαντικό ίσως αγώνα και θέλουν σε αυτή τη μάχη να είναι έτοιμοι από κάθε άποψη.

Ο Απόλλωνας θα παίξει σε αυτό τον…τελικό με στόχο να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας, στον 2ο όμιλο.

Όλοι οι παίκτες γνωρίζουν πως αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και όχι στα λόγια.

Γι' αυτό και ο καθένας προετοιμάζεται να δώσει ό,τι μπορεί καλύτερο από τον εαυτό του, να μην παρασυρθεί και να εφαρμόσει τις εντολές του προπονητή του.

Από την πλευρά του ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης συνεχώς τονίζει πως με την εργατικότητα και την αγωνιστική πειθαρχία, η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και θα είναι ανταγωνιστική στο Πανθεσσαλικό.

*Από αγωνιστικής πλευράς, όλες οι προσπάθειες του ιατρικού τιμ επικεντρώνονται στον Μαρσέλο Πέντα, ο οποίος χθες αρχικά ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα, όμως στη συνέχεια έκανε ατομικό.

Σήμερα και αύριο το πρωί στην τελευταία προπόνηση θα φανεί αν θα μπορέσει να αγωνισθεί ή όχι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σουλίδης παρακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ ευχάριστα ήταν τα νέα από τον Μηνά, ο οποίος μετά από δύο εβδομάδες απουσίας μπήκε κανονικά στο πρόγραμμα.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη μια προπόνηση στις 3 το απόγευμα στην Κοιλάδα και αύριο αν δεν είναι βροχερός ο καιρός, η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

*Αυστηρά θα είναι τα μέτρα ασφαλείας μετά τη σύσκεψη που έγινε στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας.

Η Αστυνομία θα πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να εξελιχθεί ομαλά το σπουδαίο αυτό παιχνίδι στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass