Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΕΛ

«Κλείδωσε» την παραμονή με άνετη νίκη

*Νίκησε στη Χαλκίδα τις Αβαντίδες με 4-0 *Την προσεχή Κυριακή ο χορός της ομάδας

Δημοσίευση: 09 Μαρ 2017 12:25

Άνετη επικράτηση για τη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ στη Χαλκίδα. Οι «βυσσινί» κέρδισαν τις Αβαντίδες με 4-0 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής και εξασφάλισαν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχες που βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, παρά το τελικό αποτέλεσμα παρουσίασαν αξιόλογη εικόνα και πάλεψαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προσπαθώντας να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο. Η ΑΕΛ ανώτερη και χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα στροφές έφτασε εύκολα στο 4-0 χάνοντας παράλληλα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα μεταξύ των οποίων και δύο δοκάρια.

Από νωρίς σημειώθηκαν οι πρώτες μεγάλες ευκαιρίες για τις «βυσσινί» με τις Χριστοφορίδη, Λόγου, Σπυροπούλου και Σρετένοβιτς, οι οποίες δεν μπόρεσαν να σημαδέψουν σωστά.

Τελικά στο 14’ η Ζντράβκοβιτς έκανε το 0-1 με ωραίο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Όμως αντί το γκολ να «λύσει» τα πόδια των παικτριών της ΑΕΛ, επέδρασε αρνητικά με τις φιλοξενούμενες να χαλαρώνουν, γεγονός που προσπάθησε να εκμεταλλευτεί η ομάδα της Χαλκίδας πιέζοντας για την ισοφάριση. Μάλιστα σε μία φάση οι γηπεδούχες έφτασαν μία ανάσα από το γκολ, ωστόσο η Βλασιάδου έκανε την απόκρουση του αγώνα και κράτησε το 0-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ βγήκε πιο σοβαρή και αποφασισμένη να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Η Σρετένοβιτς ήταν αυτή που έκανε το 0-2 μετά από εντυπωσιακή ενέργεια της Χριστοφορίδη από τα δεξιά και η Λόγου έγραψε το 0-3. Το τελικό 0-4 διαμόρφωσε η Χριστίνα Κόλλια αξιοποιώντας το πέναλτι που κέρδισε η Χριστοφορίδη.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ ξεκίνησε το παιχνίδι με τις Βλασιάδου, Μιρτάι, Τσούκα, Σωτηριάδη, Μπούμπα, Κόλλια, Ζντράβκοβιτς, Λόγου, Χριστοφορίδη, Σρετένοβιτς και Σπυροπούλου. Χρησιμοποιήθηκαν και οι Ακριβούλη, Μπελμέζα, Σκοτεινιώτη, ενώ στο πάγκο έμειναν οι Νάση, Πουρλιώτη, Σακελλάρη και Ζαχείλα.

*Πριν τον αγώνα της γυναικείας ομάδας στο γήπεδο των Φύλλων Χαλκίδας, αγωνίστηκαν οι μικρές της Ακαδημίας με ομάδα Ακαδημίας από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν όμορφες στιγμές.

*Στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής υπάρχει διακοπή για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων ενώ την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΛ θα κάνει το ρεπό της. Αυτό σημαίνει ότι η επόμενη επίσημη υποχρέωση για τη Λαρισινή ομάδα θα είναι στις αρχές Απριλίου. Στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι τότε η ΑΕΛ θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια για να διατηρηθεί σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα στις τραυματίες να αποθεραπευτούν πλήρως, εκτός φυσικά της μεγάλης άτυχης, της αρχηγού Δήμητρας Ρήγα, η οποία τελικά θα πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση που θα την αναγκάσει να μείνει εκτός για τουλάχιστον 3 μήνες.

Η ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ

Εκμεταλλευόμενη τη διακοπή, η γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ θα πραγματοποιήσει αυτήν την Κυριακή τον χορό της, στην αίθουσα του Μύλου. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 με την επιθετικό της ομάδας Μαρία Σπυροπούλου, να αφήνει την μπάλα και να πιάνει το μικρόφωνο, υποσχόμενη μια υπέροχη βραδιά. Παράλληλα θα γίνουν οι παρακάτω βραβεύσεις:

- Στον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, Αχιλλέα Μαστοροδήμο, για την προσφορά του στην ομάδα.

- Στη Μαρία Χριστοφορίδη, που ήταν η 1η σκόρερ στην Β’ Εθνική για το 2015-16.

- Στις Ζωή Νάση και Παναγιώτα Ακριβούλη για την συμμετοχή τους στην πρόκριση της Εθνικής Κορασίδων στην Elite Round.

- Ενώ τέλος σε μία ειδική βράβευση, θα τιμηθεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass