ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Χαμηλοί τόνοι στον Απόλλωνα

*Οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν στο Πανθεσσαλικό για δύο αποτελέσματα

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 21:05

Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Απόλλωνα Λάρισας και τον Ολυμπιακό Βόλου δεσπόζει στην 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Είναι ένα ματς που έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς η λαρισινή ομάδα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στον 2ο όμιλο, ενώ με μόλις δυο βαθμούς πιο πίσω ακολουθούν οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου.

Ένα παιχνίδι που οι «κυανόλευκοι» θα παίξουν για δυο αποτελέσματα, τη νίκη αλλά και την ισοπαλία που πάλι θα διατηρήσει την ομάδα σε θέση ισχύος.

Σε κάθε περίπτωση οι παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη καλούνται να δώσουν μια σκληρή μάχη, απέναντι σε έναν αντίπαλο που θέλει από την πλευρά του κι εκείνος να κατακτήσει το τρίποντο για να περάσει πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Απόλλωνας στο παιχνίδι του πρώτου γύρου κέρδισε στη Φιλιππούπολη τον Ολυμπιακό 2-1, ενώ και για το Κύπελλο της Γ΄Εθνικής επικράτησε στο Πανθεσσαλικό με 2-0.

Αυτή την φορά θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και όποιος είναι πιο ήρεμος και κάνει τα λιγότερα λάθη θα έχει και τις περισσότερες πιθανότητες για να κερδίσει.

Και προφανώς το άγχος θα το έχουν σε μεγαλύτερο βαθμό οι γηπεδούχοι, διότι χρειάζονται πάση θυσία το νικηφόρο αποτέλεσμα.

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Ο ΠΕΝΤΑ

Από αγωνιστικής πλευράς, ο Μαρσέλο Πέντα έχει ένα τράβηγμα στη γάμπα και αύριο ή την Πέμπτη θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι έτοιμος για τον αγώνα της Κυριακής.

Επανέρχεται ο Ιβανίδης ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ όσον αφορά στους υπόλοιπους τραυματίες, ο Σουλίδης ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, ο Μηνάς από αύριο θα μπει σε ειδικό πρόγραμμα, ενώ ο γκολκίπερ Φιρινίδης συμμετέχει κανονικά και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι έτοιμος για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σήμερα οι παίκτες του Απόλλωνα έχουν ρεπό και από αύριο το απόγευμα ξεκινάει ουσιαστικά η προετοιμασία για την κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Του Χρήστου Αρχοντούλη

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass