ΤΙΜΗΘΗΚΑΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

Εκδήλωση του Όγχηστου Πλατυκάμπου

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2017 10:35

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τον Όγχηστο Πλατυκάμπου στο κέντρο διασκέδασης «Στην Υγεία μας» και ήταν αφιερωμένη σε διακεκριμένους αθλητές του συλλόγου, οι οποίοι υπηρέτησαν εθελοντικά τη στρατιωτική τους θητεία στην Κύπρο και φυσικά στους Πανελληνιονίκες του συλλόγου για το 2016.

Η βραδιά ξεκίνησε με τη βράβευση των αθλητών που βρέθηκαν στην Κύπρο ως στρατιώτες και οι οποίοι ήταν οι Χασιώτης Κώστας, Ρουκάς Κώστας, Παπαοικονόμου Ιωάννης, Φλώρος Αθανάσιος, Ζουμπελούλης Νικόλαος, Ζουμπελούλης Βασίλης και Μπόνης Ιωάννης. Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν σε διεθνείς και Πανελλήνιους αγώνες το 2016, Πιτσιάβα Κατερίνα για τη 2η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο και Μούχα Δήμητρα για την 1η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Κορασίδων της κατ. των 44 κλ. Στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευση των αθλητών Κρεμμύδα Κωσταντίνου και Λιακούλη Δημήτρη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής στις κατ. 66 κλ. και 32 κλ. αντίστοιχα.

Στην εκδήλωση εκτός από τους γονείς και τους φίλους έδωσαν το "παρών" οι κ.κ. Παιδής Αθανάσιος εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού, από τον Δήμο Κιλελέρ οι αντιδήμαρχοι κ. Τσινούλης Τριαντάφυλλος και Φιλιππούλης Κώστας, ο δημοτικός σύμβουλος και Καρατσίβος Τάκης και από τον χώρο της πάλης και τζούντο ο κ. Στουκογιώργος Γιώργος.

Αυτό όμως που συγκίνησε περισσότερο ήταν η παρουσία του προέδρου του συλλόγου Κυπρίων Λάρισας κ. Αυγουστή Ντίνου, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόσκληση και με έναν πολύ συγκινητικό και κατατοπιστικό λόγο πρόσθεσε στην εκδήλωση έντονη συναισθηματική φόρτιση μεταφέροντας τις εμπειρίες από τα γεγονότα του ΄74, καθώς όπως ο ίδιος αποκάλυψε υπηρέτησε σε μία από τις στρατιωτικές μονάδες των φαντάρων του ΟΓΧΗΣΤΟΥ και συγκεκριμένα την 35 η Μοίρα Καταδρομών στο Σταυροβούνι την περίοδο 72-74 και στη συνέχεια έλαβε μέρος στις εχθροπραξίες ως ανθυπολοχαγός του Κυπριακού Στρατού.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε από τον προπονητή κ. Χονδρονάσιο Χαρίλαο αρχειακό υλικό με αγωνιστικές και μη δραστηριότητες του συλλόγου, το οποίο επιμελήθηκε ο πρώην αθλητής και νυν μέλος του Δ.Σ. Βλαχογκουντής Θεόφιλος, με το οποίο παρουσιάστηκε εν τάχει το εθελοντικό έργο των μελών του συλλόγου σε δράσεις που αφορούν κυρίως στον πολιτισμό και την αναψυχή όπως η συμμετοχή αρκετών μελών στο πλήρωμα εθελοντών κωπηλατών της Αργούς Δήμου Βόλου, η σύσταση θεατρικής ομάδας με σκοπό την προβολή και την ανάδειξη της παιδαγωγικής αξίας της πάλης, της ομάδας πεζοπορίας κλπ.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου θέλοντας να αναδείξει το προπονητικό έργο των τριών προπονητών, των κ. Χονδρονάσιου Χαρίλαου, κ. Ζουμπελούλη Νίκο και της κ. Πιτσιάβα Κατερίνας, απένειμε στους τρεις τιμητικό έπαινο για την καθημερινή συνεισφορά στον χώρο της προπόνησης.

Η διοίκηση του συλλόγου δια μέσου του προέδρου της κ. Αποστόλου Θωμά ευχαριστεί όλους όσοι συμμετείχαν στην εκδήλωση, τους χορηγούς της εκδήλωσης και εύχεται στους αθλητές μια καλή και γεμάτη επιτυχίες αγωνιστική σεζόν.

Για την ιστορία του συλλόγου το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στην αθλήτρια Χασιώτη ΄Εφη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass