Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Πρώτα ο Ρήγας Φ., μετά ο Ολυμπιακός Β.

*Γενική είσοδος των φιλάθλων στη Φιλιππούπολη θα είναι 5 ευρώ

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 12:10

Πάση θυσία να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο(15:00) θέλει ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος είναι πάντα στην πρώτη θέση στο 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Μόλις δύο βαθμούς πιο πίσω ακολουθεί ο Ολυμπιακός Βόλου, που αν κερδίσει και εκείνος τον Πιερικό την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό, τότε η μεταξύ τους αναμέτρηση στις 12 Μαρτίου, θα είναι όπως όλα δείχνουν, η... μητέρα των μαχών.

Πάντως παίκτες και τεχνική ηγεσία των «κυανόλευκων» σκέφτονται μόνο τον αγώνα με τον Ρήγα, μια ομάδα που αρκετές φορές έχει κάνει ζημιά.

Στο παιχνίδι μάλιστα του πρώτου γύρου ο Απόλλωνας υποχρεώθηκε σε ήττα με σκορ 4-3, στη χειρότερη φετινή εμφάνιση που έκανε.

Για πολλούς λόγους λοιπόν οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν τον δυνατό αντίπαλό τους, αλλά χρειάζεται και η βοήθεια των λαρισαίων φιλάθλων.

Με απόφαση της διοίκησης, η γενική είσοδος θα είναι 5 ευρώ και ευελπιστούν οι υπεύθυνοι της ομάδας πως ο κόσμος θα γίνει ο δωδέκατος παίκτης για να κατακτηθεί η νίκη.

Από αγωνιστικής πλευράς ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σουλίδη, Μηνά και Φιρινίδη, όπως επίσης και στον Ιβανίδη που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με την Πύδνα Κίτρους, με δύο κίτρινες.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΓΚΟΡΤΣΙΛΑΣ

Ο Ευστάθιος Γκορτσίλας της ΕΠΣ Μακεδονίας ορίστηκε από την ΚΕΔ/ΕΠΟ να διευθύνει την αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με τον Ρήγα Φεραίο την Κυριακή (5/3, 15:00) στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του θα είναι οι Νατσιόπουλος και Παπαδόπουλος της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ιωάννης Κρίκης της ΕΠΣ Τρικάλων.

Λαρισινή θα είναι η τριάδα των διαιτητών στην αναμέτρηση Καμπανιακός-Αλμωπός Αριδαίας(1ος όμιλος), καθώς τον αγώνα θα διευθύνει ο Χρήστος Αγγελούλης με βοηθούς τους Βασίλη Μάνο και Αποστόλη Τσαπράζη.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 21ης αγωνιστικής, στον 2ο όμιλο της Γ΄Εθνικής:

-Απόλλων Λάρισας – Ρήγας Φεραίος: Γκορτσίλας, Νατσιόπουλος-Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ. Ιωάννης Κρίκης(Τρικάλων)

-Ολυμπιακός Βόλου – Πιερικός: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Τζανής-Μανασής (Τρικάλων), παρ.Αλέξανδρος Τικόζογλου(Μακεδονίας)

-Θεσπρωτός – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Τσιμεντερίδης, Παπαδόπουλος-Τζιουβάρας (Κοζάνης), παρ.Αναστάσιος Κάκος(Κέρκυρας)

-Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου – Αμβρακία Κωστακίων: Ρούσσης, Αναστασίου-Σακκάς (Θεσσαλίας), παρ. Αντώνιος Προδαφίκας(Μακεδονίας)

-Αστέρας Πετρίτη – Εθνικός Φιλιππιάδας: Στεφάνου (Θεσπρωτίας), Αντωνίου-Γιώτης (Ηπείρου), παρ.Γεώργιος Διαμαντής(Κοζάνης)

-ΑΕ Καραϊσκάκης – Πύδνα Κίτρους: Ρίππης, Φραγκούλης-Τσόγκας (Πρέβεζας), παρ. Κωνσταντίνος Αθανασίου(Ηπείρου)

-AE Ιστιαίας – Νίκη Βόλου: Ζαχαρόπουλος, Βιτσεντζάτος (Ανατολικής Αττικής)-Βαξαβανέλης (Αθηνών), παρ.Δημήτρης Καλιακούδας(Φθιώτιδας)

-Διαγόρας Σεβαστής – Τηλυκράτης Λευκάδας: Πάλιουρας, Μιχταζίδης-Νταβέλας (Μακεδονίας), παρ.Κωνσταντίνος Λάκης(Λάρισας).

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass