ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στους «4» Παναθηναϊκός και ΑΕΚ

Δημοσίευση: 02 Μαρ 2017 7:30

Ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας μετά το 1-0 επί του Αστέρα Τρίπολης στον δεύτερο προημιτελικό της διοργάνωσης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Το ματς θύμιζε περισσότερο φιλικό προετοιμασίας και όχι επίσημη αναμέτρηση, καθώς το σκορ του πρώτου αγώνα (4-0 υπέρ των «πρασίνων») δεν άφηνε την παραμικρή υπόνοια για το ποια ομάδα θα συνέχιζε στον θεσμό. Το γκολ που έκρινε το ματς πέτυχε ο Μαρινάκης στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Aθανασιάδης, Καλτσάς (64΄ Ιγκλέσιας), Ευαγγέλου, Βιτάλι, Γιαννούλης, Μακροστέργιος, Τσουκαλάς (64΄ Δημούτσος), Τσιλιανίδης, Στανισάβλιεβιτς (74΄ Φαρίνια), Μπαστιάνος, Ιωαννίδης

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Ο.Βλαχοδήμος, Μέστο, Μολέδο, Ευαγγέλου, Χουχούμης, Μπουμάλ (73΄ Μαρινάκης), Ρέις, Λουντ, Π.Βλαχοδήμος, Λέτο (61΄ Μολίνς), Εμποκού (66΄ Χατζηγιοβάνης).

Η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στους ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 3-0 του Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 0-0 του α’ αγώνα. Ο Χριστοδουλόπουλος με πέναλτι στο 13’, ο Αραούχο στο 28’ και ο Γιόχανσον στο 59’ πέτυχαν τα γκολ για την κάτοχο του τίτλου, απέναντι σε αντίπαλο που αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 12’ λόγω αποβολής του Μπανανά.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι (5΄λ.τρ. Λαμπρόπουλος), Ντίντακ, Σιμόες (64΄ Αλμέιδα), Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος (71΄ Μπακασέτας), Μάνταλος, Αραούχο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Στάθης, Καρυπίδης, Μπανανά, Βάντερσον, Μαραγκός, Αποστολόπουλος, Μουνάφο (46΄ Κάργας), Στανισάβλιεβιτς, Μανούσος (63΄ Γιορέντε), Γιακουμάκης (75΄ Σίγκνεβιτς).

ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΠΑΟΚ-Ξάνθη (17:15, COSMOTE SPORT 3 HD)

Ατρόμητος-Ολυμπιακός (19:30, COSMOTE SPORT 1 HD)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass