Βασίλεψε και βράβευσε ο Σμόλικας

Δημοσίευση: 28 Φεβ 2017 10:45

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε ο Σμόλικας Φαλάνης μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην ταβέρνα «ο Βάκχος» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ομάδας Κώστα Πίτση.

Σύσσωμη η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, ο νεαρός τεχνικός Χρήστος Χατζηλιάδης, ο μέγας χορηγός της ομάδας Γιώργος Παλάσκας, η αντιπρόεδρος της κοινότητας Φαλάνης Μαρία Καλαϊτζή τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.

Το κλίμα ήταν γιορτινό και αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο Ζήσης Ντανίκας γνωστός με το προσωνύμιο «Ζίνο» που και έγινε σύνθημα στα χείλη των παικτών «Ζίνο ψυχάρα για πάντα Σμολικάρα»!

ΔΥΟ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η διοίκηση του συλλόγου τίμησε για την προσφορά τους στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το αθλητικό τμήμα της «Ε» στο πρόσωπο του συντάκτη της Χρήστου Αρχοντούλη, καθώς επίσης και τον Σάκη Γκουρνέλη (ιδιοκτήτη του larisagoal.gr)-τις απονομές έκαναν ο διοικητικός της ομάδας Θοδωρής Ντανίκας, καθώς επίσης και ο πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Χώτος, που ανέφερε πως ο Σμόλικας είναι μια οικογένεια και όλοι μαζί προσπαθούνε για το καλύτερο.

Παράλληλα οι «Πράσινοι» χάρισαν και μια φανέλα στον Γιώργο Παλάσκα, ο οποίος στηρίζει τα τελευταία χρόνια την ομάδα και είναι αρωγός στην προσπάθεια που κάνει για να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στην Α' τοπική κατηγορία.

Τυχερός αναδείχθηκε ο Θοδωρής Ντανίκας (σ.σ. σύντομα ετοιμάζεται να πετύχει το... ωραιότερο γκολ της καριέρας του) και κατόπιν κλήρωσης το φλουρί έτυχε στον έναν εκ των αρχηγών Χρήστο Τανάγια (ένα ρολόι προσφορά του κοσμηματοπωλείου Αφοί Ρόπλου).

Το αρτοποιείο του Στέλιου Γκαμπέτα που πάντα είναι κοντά στον Σμόλικα, πρόσφερε τη βασιλόπιτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass