ΔΗΛΩΣΗ ΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΣΛ

«Σύντομα θα δημοσιοποιήσω τις αποφάσεις μου»

• Επιτυχώς στην Αθήνα ο Δ. Γκάγκας, δεν έτρεξε λόγω ίωσης ο Ηλ. Νατσιούλας • Mε πολυπληθή αποστολή την ερχόμενη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 14:08

Δήλωση αναφορικά με την προχθεσινή συνάντηση της αντιπολίτευσης της ΕΠΣΛ, στην οποία αποφασίσθηκε, ο Δημήτρης Μπουχλαριώτης ως «πρώτος μεταξύ των ίσων» να τεθεί επικεφαλής της παράταξης «Επιστροφή στον Ερασιτεχνισμό», έκανε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ και μέλος της κίνησης που αντιπολιτεύεται την διοίκηση Γρηγορίου, Τέλης Γκούμας.

Αναλυτικά η δήλωση:

«Σχετικά με την ανάδειξη του κ. Μπουχλαριώτη ως υποψήφιου προέδρου της ΕΠΣΛ έχω να δηλώσω τα εξής: Ουδέποτε συναίνεσα στη συγκεκριμένη διαδικασία θεωρώντας την άκαιρη. Ζήτησα να ακούσω την άποψη των συναδέλφων όπως και έγινε και τους ανακοίνωσα πως επιφυλάσσομαι στο πώς θα κινηθώ ενόψει των εκλογών Ένωσης, ζητώντας χρόνο όπως και θα πράξω. Εν ευθέτω χρόνω θα δημοσιοποιήσω τις οποίες αποφάσεις μου».

ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τα χειμερινά αγωνιστικά τεστ της ΚΕΔ/ΕΠΟ για τους αξιολογημένους διαιτητές συνεχίζονται. Έτσι μετά τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές της Σούπερ Λιγκ στην Αθήνα το διήμερο 14-15 Φεβρουαρίου, τη σκυτάλη θα πάρει η Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 21 του μηνός στη Μίκρα θα διεξαχθούν οι αγωνιστικές δοκιμασίες για τους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της 2ης και της 3ης κατηγορίας αντίστοιχα.

Η ΕΠΣΛ θα εκπροσωπηθεί με πολυπληθή αποστολή η οποία θα αποτελείται από 18 διαιτητές και τρεις συνοδούς.

Συγκεκριμένα στα τεστ θα τρέξουν ανά κατηγορία οι παρακάτω:

Διαιτητές 2ης κατηγορίας: Τζήλος, Μπουμαρσόπουλος.

Βοηθοί διαιτητές 2ης κατηγορίας: Αναστασίου, Καρακώστας, Νίκζας, Παπαδημητρίου.

Διαιτητές 3ης κατηγορίας: Κορέστης, Τσιοφλίκη, καθώς επίσης και οι Αγγελούλης, Τσιτσανούδης που υποβαθμίστηκαν στην 4η κατηγορία.

Βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας: Ακρίβος, Καραγιάννης, Κοτούμπας, Μάνος, Νάκας, Πατέτσος, Στάικος, Τσαπράζης.

Τους παραπάνω διαιτητές θα συνοδεύσουν τα μέλη της ΕΔ/ΕΠΣΛ, κ. Ζήλος και Τσιλίκης, ενώ στη Μίκρα αναμένεται να βρεθεί και ο αντιπεριφερειάρχης διαιτησίας και πρόεδρος του ΣΔΠΛ, κ. Νίτσας.

ΤΑ ΤΕΣΤ

ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Εν τω μεταξύ σε ό,τι αφορά στα τεστ που διενεργήθηκαν στην Αθήνα για τους αξιολογημένους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές της Σούπερ Λίκγα, από πλευράς ΕΠΣΛ, επιτυχώς πέρασε τις αγωνιστικές δοκιμασίες ο βοηθός διαιτητής κ. Γκάγκας, ενώ ο δεύτερος εκπρόσωπος της Λάρισας σε επίπεδο βοηθών διαιτητών κ. Νατσιούλας δεν έτρεξε λόγω ίωσης και θα συμμετέχει στα επαναληπτικά τεστ (δεν αποκλείεται αγωνιστεί την ερχόμενη Τρίτη στη Θεσσαλονίκη).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

ΑΓΩΝΩΝ

Από τον αρμόδιο στα θέματα παρατηρητών αγώνων της ΕΠΣΛ, Μάνθο Αγγελούλη, ορίστηκαν οι παρατηρητές αγώνων στις αναμετρήσεις της 19ης αγωνιστικής της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας αλλά και σε δύο παιχνίδια της 20ής αγωνιστικής της Α1 Ερασιτεχνικής που θα διεξαχθούν το προσεχές Σαββατοκύριακο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15.00

Α’ ΕΡΑΣ.

Αστέρας Τυρν.-Δωτιέας Αγιάς: Ν. Σιδηρόπουλος

Α1 ΕΡΑΣ.

Δαμασιακός-Αβέρωφ: Μ. Ιωαννίδης

Ελευθεραί-Συκούριο: Χρ. Χατζούλης

ΚΥΡΙΑΚΗ 15.00

Α’ ΕΡΑΣ.

Δήμητρα Γιάνν.-Λάρισα 2012: Φρ. Λακερδάς

Μακρυχώρι-Βλαχογιάννι: Κ. Κανταρίνος

Καλοχώρι-Τύρναβος 2005: Κ. Πατσιούρας

Φαλανιακός-Αμυγδαλέα: Θ. Βουλγαρούλης

Αργυροπούλι-Οικονόμος: Ν. Καλαμπούκας

ΠΟΕ-Σμόλικας: Ελ. Κουνατίδης

Αστραπή Ν.Π.-Αχιλλέας Φ.: Δ. Αντωνίου

Στο προπονητικO τιμ

του ΠΟΕ ο Απ. ΕυαγγEλου

Στο τεχνικό επιτελείο του Π.Ο. Ελασσόνας προστίθεται ο γυμναστής Αποστόλης Ευαγγέλου ο οποίος ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με τη διοίκηση του συλλόγου και θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τεχνικού Αλέξη Αλεξανδρή. Ο Αποστόλης Ευαγγέλου έχει θητεύσει σε αρκετές ομάδες του νομού, όπως Δήμητρα Γιάννουλης, Αβέρωφ κ.ά. με σημαντική εμπειρία και στα τμήματα υποδομής και η παρουσία του στην ομάδα της Ελασσόνας θα συμβάλει στην επίτευξη των στόχων.

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass