ΜΙΛΗΣΑΝ ΧΘΕΣ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΩΜΑΣ ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΑΝΤΝΑΝ ΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ

Ποιο το κλίμα στην ΑΕΛ πριν τον Λεβαδειακό

* Τι πιστεύουν στην ομάδα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα

Δημοσίευση: 17 Φεβ 2017 14:23

Μέρα οικογενειακού διπλού ήταν η χθεσινή για τους παίκτες της ΠΑΕ ΑΕΛ που έγινε στο Ael Fc Arena, με τον τεχνικό Σακη Τσιώλη να μην ανοίγει τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στο κρίσιμο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό την ερχόμενη Δευτέρα. Ένα παιχνίδι το οποίο είναι καθοριστικό για τη βαθμολογική και κυρίως για την ψυχολογική άνοδο της ομάδας που στερείται νίκης εδώ και αρκετό καιρό.

Βέβαια είχε δύσκολο πρόγραμμα και τώρα οι αγώνες είναι πιο βατοί αφού έχει εντός έδρας αντιπάλους στα μέτρα της και εκτός τους θεωρητικά μεγάλους. Μάλιστα οι κυριότεροι αντίπαλοι στη μάχη της παραμονής έχουν σαφώς πιο δύσκολο πρόγραμμα.

Στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα δεν πήραν μέρος οι τραυματίες Μονιάκης, Ικάουνιεκς ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Γκόλιας, Βαρέλα και Αναστασόπουλος.

Μετά το χθεσινό διπλό ο τεχνικός Σάκης Τσιώλης έκανε δηλώσεις για το αγώνα της Δευτέρας λέγοντας: «Σίγουρα είναι το σημαντικότερο παιχνίδι, μέχρι το επόμενο. Από την πρώτη μέρα που ήρθα εδώ, κάθε Κυριακή, η ΑΕΛ δίνει ένα κρίσιμο παιχνίδι. Αυτό το ματς όμως είναι στην έδρα μας κόντρα σε έναν αντίπαλο που είναι τρεις βαθμούς κάτω από εμάς και σίγουρα θέλουμε τη νίκη για να έχουμε και μία ασφάλεια.

Σε αυτό το παιχνίδι δεν πρέπει να είναι πρωταγωνιστές μόνο οι παίκτες, αλλά και ο κόσμος που πρέπει να έρθει για να βοηθήσει την ομάδα και να γίνει ο καλύτερος παίκτης μας. Μαζί του θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε καλύτερα και το υπόλοιπο πρωτάθλημα στη συνέχεια».

Για το αν μπορεί να εμφανιστεί καλύτερη η ΑΕΛ: «Σίγουρα δεν είναι αυτό το στυλ παιχνιδιού που αρμόζει στην ΑΕΛ. Ας λάβουμε όμως υπόψη μας την πολύ μεγάλη πίεση και το άγχος που έχουν οι ποδοσφαιριστές. Γι’ αυτό είπα πως είναι ένα σημαντικό παιχνίδι γιατί μετά θα μπορούμε να διαχειριστούμε πιο εύκολα κάποιες καταστάσεις. Θέλω να τονίσω όμως αν και δεν είναι εντυπωσιακή η απόδοσή μας, αν εξαιρέσουμε τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ σε όλα τα άλλα ματς η ΑΕΛ μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πάλευε για το καλύτερο».

Για το αν έχει πέσει το όριο των βαθμών για την παραμονή: «Ρεαλιστικά πρέπει να δούμε πως έχουμε ακόμα δέκα παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποιους υπολογισμούς, αλλά στην πράξη μπορεί να πέσουμε έξω. Όσο η ΑΕΛ κρατάει την τύχη στα χέρια της, θα πρέπει να κοιτάξει να εκμεταλλευτεί τα πέντε παιχνίδια στην έδρα μας κυρίως και ό,τι μπορέσουμε να πάρουμε στα εκτός. Τότε θα είμαστε σίγουροι. Άλλωστε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα τις τελευταίες πέντε αγωνιστικές».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα της ομάδας: «Έχουμε κάποια προβλήματα με τον Μονιάκη και τον Ικάουνιεκς. Μέχρι το Σάββατο θα δούμε σε τι κατάσταση θα είναι όλοι για να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Δευτέρας».

Για τον Λεβαδειακό: «O Λεβαδειακός έχει καλούς επιθετικούς παίκτες και κινούνται γρήγορα. Σίγουρα και για τον αντίπαλο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά αυτό είπα στα παιδιά είναι να φανταστούν πώς θα ήταν να πηγαίναμε εμείς εκεί και να είμαστε τρεις βαθμούς κάτω από τον Λεβαδειακό για να δουν τη δυσκολία του αγώνα. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε πάντως τη δική μας απόδοση για να βγούμε νικητές».

***

Μετά από αρκετό καιρό δηλώσεις έκαναν και ποδοσφαιριστές της ομάδας με πρώτο τον πρώτο Έλληνα σκόρερ της φετινής Σούπερ Λίγκα Θωμά Ναζλίδη που είπε: «Όλοι στην ομάδα έχουμε καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Ένα παιχνίδι που είναι σχεδόν όλη η χρονιά και το μόνο αποτέλεσμα που πρέπει να πάρουμε είναι η νίκη. Δεν πρέπει όμως να μείνουμε στα λόγια, αλλά να το δείξουμε και στο γήπεδο. Ευελπιστώ πως θα τα καταφέρουμε για να έχουμε μία καλύτερη συνέχεια».

Αν η ΑΕΛ έχει να φοβηθεί κάτι: «Θα χρειαστεί συγκέντρωση σε όλο το ενενηντάλεπτο, πάθος, δύναμη και σίγουρα ποιότητα. Γιατί από μόνα τους δεν αρκούν. Η κάθε ομάδα μπορεί να χάσει από οποιονδήποτε, αν δεν είναι συγκεντρωμένοι οι παίκτες. Ακόμα και μόνος σου αν παίξεις, θα χάσεις αν δεν είσαι συγκεντρωμένος".

Για το τι φταίει τις τελευταίες αγωνιστικές: «Να ψάξουμε να βρούμε τι φταίει και για ποιο λόγο δεν μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα στα εκτός, ή και ακόμα στα εντός στα τελευταία παιχνίδια, δεν νομίζω πως είναι η κατάλληλη ώρα».

Αν υπάρχει άγχος στην ομάδα: «Υπάρχει άγχος και πίεση, αλλά πρέπει να μάθουμε να τη διαχειριζόμαστε. Τα περισσότερα παιδιά αντιμετωπίζουν αυτήν την κατάσταση για πρώτη φορά. Με όλη αυτή τη πίεση σε μία μεγάλη ομάδα, ίσως αυτό να είναι ένα πρόβλημα, αλλά τώρα δεν γίνεται να αλλάξει κάτι. Η πίεση σε είναι κάτι το φυσικό κι έτσι άλλωστε λειτουργούν οι μεγάλες ομάδες. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη, για να είμαστε καλά όλοι».

***

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΛ έκανε το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της των «βυσσινί», Αντνάν Αγκάνοβιτς ενόψει του αγωνα με τον Λεβαδειακό που είπε: «Πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, γιατί είναι πολύ σημαντικό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αν πάρουμε τη νίκη, θα είναι μία καλή ευκαιρία για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής. Αυτό που υπάρχει ως στόχος από την αρχή της σεζόν. Το παιχνίδι με το Λεβαδειακό θα είναι σίγουρα δύσκολο. ΑΕΛ και Λεβαδειακός είναι στην ίδια θέση καθώς παλεύουν για να παραμείνουν στην κατηγορία. Άρα θα έχουμε απέναντί μας μία σκληρή ομάδα. Εγώ εύχομαι οι φίλαθλοί μας να έρθουν στο παιχνίδι και να μας βοηθήσουν να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν με νίκη η ομάδα θα αισθάνεται πιο άνετα: «Ακόμα και με μία νίκη δεν θα είναι το τέλος του πρωταθλήματος. Μετά τον Λεβαδειακό θα έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια. Πρέπει να πηγαίνουμε σε κάθε παιχνίδι με σκοπό να κερδίζουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι μετά την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό, θα έχουμε την ΑΕΚ και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Έχουμε την ποιότητα όλοι οι παίκτες και πιστεύω πως θα κερδίσουμε».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΣΤΥΛΙΑΡΑΣ

Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοινώθηκαν οι ορισμοί διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League 2016-2017. Ο 41χρονος, Δημήτριος Στυλιαράς, γυμναστής στο επάγγελμα, από τον Σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, θα διαιτητεύσει την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Λεβαδειακό, που θα γίνει τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017 στις 19:30 στο AEL FC ARENA. Ο Δημήτρης Στυλιαράς γεννήθηκε στις 28 Δεκεμβρίου 1976 στον Πειραιά. Από το 1980 μέχρι το 1991 έμεινε στην Πάτρα και στη συνέχεια πήγε στον τόπο καταγωγής του, τη Ναύπακτο. Ακολούθησαν οι σπουδές του στην Κομοτηνή, όπου τελείωσε και τη Γυμναστική Ακαδημία. Βοηθοί του ο Αλέξανδρος Γρεβενής από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής και ο Κυριάκος Μερκενίδης από τον σύνδεσμο Μακεδονίας. Τέταρτος θα είναι ο Απόστολος Σημαιάκης, από την Ένωση Χαλκιδικής και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής από την Ε.Π.Σ. Δράμας.

Αναλυτικά οι ορισμοί και το πρόγραμμα για την 21η αγωνιστική:

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

15:00 Ατρόμητος-Ξάνθη Novasports 3 HD: Αναστάσιος Παπαπέτρου (Αθηνών), Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας), Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), 4ος: Σπυρίδων Σελίμος (Λακωνίας), παρ.: Τσαχειλίδης(Πειραιά)

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα Novasports 3 HD: Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων), Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (Μακεδονίας), Αντώνιος Δίπλαρης (Καρδίτσας), 4ος: Πραξιτέλης Ζαχαριάσης (Μακεδονίας), παρ.: Γαβριηλίοδης(Θράκης)

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός Novasports 1 HD: Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας), Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωνσταντίνος Ποντίκης (Πρέβεζας), 4ος: Αριστείδης Βάτσιος (Δυτικής Αττικής), παρ.: Σταθόπουλος(Αχαίας)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

15:00 Πανιώνιος-ΑΕΠ Ηρακλής Novasports 2 HD: Δημήτριος Θάνος (Γρεβενών),

 Εμμανουήλ Καλφάκης (Χανίων), Βασίλειος Νικολακάκης (Ηρακλείου), 4ος: Κωνσταντίνος Αντωνίου (Αθηνών), παρ.: Μπέρσης (Αρκαδίας)

17:15 Παναιτωλικός-Πλατανιάς Novasports 3 HD: Δημήτριος Καραντώνης (Ημαθίας),: Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), Άγγελος Πήττας (Ηλείας), 4ος: Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας), παρ.: Φλώτσιος(Βοιωτίας)

17:15 ΠΑΟΚ-Βέροια Novasports 2 HD: Γεώργιος Μπλάνας (Μεσσηνίας), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου), Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Ευβοίας), 4ος: Στέφανος Κουμπαράκης (Θράκης), παρ.: Νικολακόπουλος (Αθηνών)

19:30 ΑΕΚ-Ολυμπιακός Novasports 1 HD: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας), Χρήστος Ακρίβος (Αθηνών), Δημήτριος Τάτσης (Ηπείρου), 4ος: Ιωάννης Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), παρ.: Μπίκας(Χαλκιδικής)

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

19:30 ΑΕΛ-Λεβαδειακός Novasports 1 HD: Δημήτριος Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), Αλέξανδρος Γρεβενής (Χαλκιδικής), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας), 4ος: Απόστολος Σημαιάκης (Χαλκιδικής), παρ.: Γκαιτατζής (Δράμας).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass