Έκοψε την πίτα ο Λέων Αγίου Αθανασίου

Δημοσίευση: 10 Φεβ 2017 12:29

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στην πιτσαρία «Μιλάνο», έκοψε τη βασιλόπιτα ο Λέων Αγίου Αθανασίου.

Και αφού το 2016 άφησε τα «λιοντάρια» με τις καλύτερες αναμνήσεις, τη συμμετοχή σε δύο τελικούς και την κατάκτηση του Europa League στο “Baraze” , άπαντες με ένα στόμα αναφώνησαν την αισιοδοξία τους για ακόμα καλύτερες μέρες τη νέα χρονιά. Κάτι που ανέφερε άλλωστε στις δηλώσεις του και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Γκουρνέλης, τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα σε εσάς και στις οικογένειές σας. Η αλήθεια είναι πως υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση καθώς καταφέραμε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, να πετύχουμε τόσα πολλά τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών. Αποχαιρετήσαμε το 2016 με τις καλύτερες αναμνήσεις και ευελπιστούμε το 2017 να μας φέρει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Και μπορεί κάθε χρόνο να προστίθενται νέα πρόσωπα στην ομάδα, όμως η επιτυχημένη αυτή συνταγή δεν αλλάζει αφού το μεγάλο μας «όπλο» εξακολουθεί να είναι το εξαιρετικό οικογενειακό κλίμα, η αγάπη που έχουμε για τη στρογγυλή θεά και έτσι θα πορευτούμε και τη νέα χρονιά…».

Μια πίτα με ιδιαιτερότητες για την ομάδα που αγωνίζεται στα γήπεδα 7χ7 της πόλης, αφού μια ενδεκάδα παίκτες έφυγαν με συμβολικά δώρα, αλλά ο Σάκης Παύλου ήταν ο σούπερ τυχερός καθώς κέρδισε ένα τριήμερο ταξίδι στο Μπάνσκο, προσφορά του L.A. TRAVEL.

Τέλος άπαντες ευχαρίστησαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον παλαίμαχο άσο του Λέοντα, Νίκο Κοτάκο για την προσφορά του στο τοπικό ποδόσφαιρο και για την πίτα, καθώς επίσης και τους χορηγούς-φίλους για την προσφορά των δώρων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass