ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΝ. ΜΑΝΤΖΑΝΑΣ:

Δεν κάνουμε ένσταση

• «Ήταν απλά ένα ατυχές αποτέλεσμα στην Άρτα»

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 11:45

Οι αγώνες κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στα χαρτιά. Στον Απόλλωνα Λάρισας λοιπόν προχωράνε με την ίδια σοβαρότητα και το παιχνίδι με την Αμβρακία Κωστακίων, απλά ήταν μια κακή παρένθεση.


Ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Μαντζανάς ήταν ξεκάθαρος για το αν θα κάνει ένσταση η ομάδα του, τονίζοντας τα εξής: «Ο αγώνας με την Αμβρακία τελείωσε την Κυριακή και είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα. Παίζαμε με μια δυνατή ομάδα. Το νομικό τμήμα της ομάδας μας βρήκε ένα μεμπτό σημείο. Δεν έχουμε προβεί σε καμία ένσταση και ούτε πρόκειται να προβούμε. Αν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος να κάνω μια ένσταση θα το έκανα, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».
*Όσον αφορά στις ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, ανέφερε: «Είναι μεγάλος λάθος να θεωρούμε πως υπάρχει μια κούρσα για δύο. Και στην κορυφή και κάτω είναι πολύ δύσκολα τα παιχνίδια και βλέπετε πόσο εύκολα μπορούν να υπάρξουν γκέλες. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Και ο Καραϊσκάκης είναι μέσα στο παιχνίδι και η Πύδνα και η Νίκη Βόλου και ο Διαγόρας. Εμείς κοιτάμε κάθε Κυριακή να παίζουμε και να κερδίζουμε. Αυτό λέω κάθε φορά στους παίκτες μας».

 

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ Ο ΠΕΝΤΑ…
Εκτός από τον Γιάννη Φιρινίδη και ο Μαρσέλο Πέντα θα απουσιάσει από τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, καθώς συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στην Άρτα και στην αναμέτρηση με την Αμβρακία Κωστακίων.

 

…ΚΑΙ 300 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ
Ο Απόλλωνας θα κληθεί να πληρώσει επιπλέον πρόστιμο επειδή έξι παίκτες του τιμωρήθηκαν με κίτρινη κάρτα, ύψους 300 ευρώ όπως ο σχετικός κανονισμός ορίζει.

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ
Μετά το χθεσινό ρεπό που δόθηκε από τον τεχνικό Σάκη Θεοδοσιάδη, οι παίκτες του Απόλλωνα επανέρχονται σήμερα το απόγευμα στις προπονήσεις, στο γήπεδο των Δένδρων.
Όσον αφορά τώρα στον Ματίας Μανθάνο, αναμένεται σήμερα να έρθει η μπλε κάρτα από την Βενεζουέλα, για να κάνει ντεμπούτο την Κυριακή κόντρα στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
ΧΡ. ΑΡΧΟΝΤΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass