ΕΧΑΣΕ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ... ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ ΣΤΟ 83' ΣΕ 1-1

Ιδανικός... αυτόχειρας ο Απόλλωνας

* Παρέμεινε όμως στην κορυφή του 2ου ομίλου καθώς και ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κέρδισε στην Λευκάδα

Δημοσίευση: 06 Φεβ 2017 14:00

Τη μεγάλη ευκαιρία για να αυξήσει τη διαφορά στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ'Εθνικής κατηγορίας έχασε χθες ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος στο Εθνικό Στάδιο της Άρτας αναδείχθηκε με την Αμβρακία Κωστακίων ισόπαλος 1-1.

Οι «κυανόλευκοι» έχασαν σωρεία ευκαιριών για να πετύχουν μια σημαντική νίκη και επτά λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης σε μια αδράνεια της άμυνας.

Ευτυχώς δεν κέρδισε και ο Ολυμπιακός Βόλου στη Λευκάδα όπου ήρθε 1-1, διότι σε διαφορετική περίπτωση η λαρισινή ομάδα θα περνούσε στη δεύτερη θέση.

Πάντως στη Νότια Ελλάδα ο Απόλλωνας έχει προβλήματα, διότι στους δυο αγώνες που έδωσε με Τηλυκράτη και Αμβρακία, είχε απώλειες.

*Στο χθεσινό παιχνίδι, ο Απόλλωνας μπήκε στο ματς πιο επιθετικά και μόλις στο 2' κεφαλιά του Σαχινίδη εξουδετέρωσε ο γκολκίπερ Βαρέλης. Η πίεση των παικτών του Σάκη Θεοδοσιάδη συνεχίστηκε και στο 10ο λεπτό είχε απανωτά σουτ με τους Σαχινίδη και Μηνά, με το τελευταίο να σταματά στη γραμμή με τον Μπεζεβέγκη. Στο τρίλεπτο 21'-24' ο Απόλλωνας είχε δύο καλά σουτ με τους Μηνά και Καρακατσάνη, τα οποία όμως έφυγαν λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 25ο λεπτό ο Μπεζεβέγκης έκοψε τον Σαχινίδη τελευταία στιγμή πριν βρεθεί απέναντι από τον Βαρέλη, ενώ στο ημίωρο, και πάλι ο Σαχινίδης δεν μπόρεσε να σκοράρει, αυτή τη φορά στέλνοντας με το κεφάλι την μπάλα λίγο άουτ. Πέντε λεπτά μετά, είχαμε την πρώτη αξιόλογη φάση για την Αμβρακία, με τον Παππά να εκμεταλλεύεται λάθος του Ιορδανίδη, όμως να κόβεται τελευταία στιγμή από τον Φιρινίδη. Παρά τις φάσεις των φιλοξενούμενων, η Αμβρακία μετά το ημίωρο στεκόταν καλά στον αγωνιστικό χώρο ισορροπώντας το ματς, και στο 40' είχε φάση με τον Κωστακιώτη να κόβεται από τους αμυντικούς λίγο πριν σουτάρει. Λίγο νωρίτερα ο Βαρέλης είχε πει και πάλι "όχι" σε φάουλ του Μαρσέλο Πέντα, με το 0-0 να παραμένει μέχρι την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μισό, ο Απόλλων μπήκε εξίσου επιθετικά, και στο 48' ο Καρακατσάνης είχε σουτ στην αγκαλιά του Βαρέλη. Δύο λεπτά μετά, ο Κυριάκος βρέθηκε μόνος στο ύψος της μικρής περιοχής, όμως σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Η πίεση των πρωτοπόρων καρποφόρησε στο 60', όταν ο Σάββας σέντραρε, και ο Μηνάς με κεφαλιά έγραψε το 0-1. Οι φιλοξενούμενοι, μετά το γκολ αυτό, έριξαν το ρυθμό τους και κράτησαν την μπάλα, για να διατηρήσουν το αποτέλεσμα. Στο 73ο λεπτό, σε μία από τις λίγες επιθετικές προσπάθειες μετά το 0-1, ο Κυριάκος σούταρε δυνατά από μέσα δεξιά, όμως ο Βαρέλης έπεσε στη γωνιά του, και κράτησε την Αμβρακία στο παιχνίδι. Στο 81ο λεπτό, ο Συράκος στην πρώτη του επαφή έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ. Η Αμβρακία δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια για ένα γκολ, και στο 83ο λεπτό δικαιώθηκε. Ο Βασίλας εκτέλεσε φάουλ, ο Φιρινίδης δεν έκανε καλή έξοδο, ο Κωστακιώτης μπήκε στην πορεία της μπάλας, και με κεφαλιά πέτυχε γκολ για την ομάδα του, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τέλους, με την Αμβρακία να αποσπά την πολύτιμη ισοπαλία και τον Απόλλωνα που παρέμεινε στην κορυφή, να συνειδητοποιεί πως πλέον όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και χρειάζεται υπερπροσπάθεια.

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Τον αγώνα διηύθυνε ο κ.Γιώργος Τάσης(Ηπείρου), που είχε συνεργάτες τους κ. Λευτέρη Καραλή, Κωνσταντίνο Λιόντο από την Ένωση Ηπείρου.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΜΒΡΑΚΙΑ ΚΩΣΤΑΚΙΩΝ (Νταλάκας): Βαρέλης, Τάσσος (87' Ρούμπος), Βασίλας, Μπεζεβέγκης, Παπαρούνης, Βερλέκης, Κωστακιώτης, Ασπροποταμίτης (71' Θεμελής), Παππάς, Νταλάκας, Μπαλαδήμας (66' Μπότσαρης)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ(Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος (58' Σουλίδης), Ιορδανίδης (46' Κυριάκος), Ανδρέου, Αγροδημος, Διβανές, Καρακατσάνης, Σαχινίδης, Πέντα, Μηνάς (80' Συρράκος)

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(18η αγων., 15:00)

-Α.Ε.Ιστιαίας-Ελευθεροχώρι         2-0

-Αστέρας Πετρίτη-Καραϊσκάκης    1-2

-Αμβρακία Κωστακίων-Απόλλων Λ.        1-1

-Φιλιππιάδα-Νεοκαισάρεια 3-0

-Πύδνα Κίτρους-Πιερικός    1-0

-Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος         2-1

-Τηλυκράτης 2014-Ολυμπιακός Β. 1-1

-Διαγόρας Σεβαστής-Θεσπρωτός 0-2

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(σε 18 αγώνες)

Απόλλων Λάρ.         40-13  41

Ολυμπιακός Β.        30-8   40

Διαγόρας Σεβαστής 28-17  35

Πύδνα Κίτρους         26-10  34

Καραϊσκάκης 17-8   33

Νίκη Βόλου    22-16  33

Τηλυκράτης   16-10  26

Ρήγας Φεραίος        25-27  22

Θεσπρωτός  14-23  18

Πιερικός        11-18  17

Ελευθεροχώρι         12-22  17

Φιλιππιάδα   12-23  16

Αμβρακία Κωστακίων        12-24  14

Ιστιαία 15-24  14

Αστέρας Πετρίτη      16-29  10

Νεοκαισάρεια          12-29  9

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(12/02/2017, 15:00)

-Απόλλων Λ.- Νεοκαισάρεια

-Ρήγας Φεραίος - Φιλιππιάδα

-Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου

-Αστέρας Πετρίτη - Διαγόρας Σεβαστής

-Πιερικός - Αμβρακία Κωστακίων

-Ολυμπιακός Β.- Πύδνα Κίτρους

-Ελευθεροχώρι- Τηλυκράτης 2014

-Καραϊσκάκης- Α.Ε. Ιστιαίας

ΣΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ:

Προσπάθεια μέχρι τέλος

Δεν παίζουμε μόνοι μας

Μπορεί να μην πήρε τη νίκη στην Άρτα με αντίπαλο την Αμβρακία Κωστακίων ο Απόλλων Λάρισας, όμως και μετά το τελικό 1-1 παρέμεινε στην κορυφή του 2ου ομίλου της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Για τον χθεσινό αγώνα ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας Σάκης Θεοδοσιάδης σε επικοινωνία που είχαμε, τόνισε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο θα μπορούσαμε να πάρουμε και τους τρεις βαθμούς, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος για να τελειώσουμε το παιχνίδι, ενώ και μετά το 1-0 με τον Συράκο θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει ένα δεύτερο τέρμα.

Δυστυχώς από μια στημένη φάση δεχθήκαμε το γκολ της ισοφάρισης.

Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε εκτός από τους βαθμούς για τη σωτηρία, κόντρα στον πρωτοπόρο έχουν και ένα ακόμη κίνητρο.

Αυτό πρέπει να το εμπεδώσουμε πολύ καλά και να συνειδητοποιήσουμε πως όλα τα ματς είναι δύσκολα και πρέπει να προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Δεν παίζουμε άλλωστε μόνοι μας και κάθε Κυριακή χρειάζεται να είμαστε πανέτοιμοι, για να κερδίζουμε τους αγώνες».

Επιμέλεια: Χρ. Αρχοντούλης

Φωτ.: Κώστας Κολιός

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass